Με επίκεντρο της ανάγκες των Startups!

Τα τελευταία χρόνια, ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους στην Ελλάδα είναι αυτός της Τεχνολογίας.
Υποστηρίζουμε ενεργά το οικοσύστημα των startups και των τεχνολογικών εταιριών εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας ομιλίες σε events, όντες μέντορες σε business accelarators και έχοντας ένα μεγάλο portfolio εταιριών που μας έχουν εμπιστευθεί (40% του πελατολογίου μας είναι startups).
Γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες και τα στάδια που περνά μια startup. Γνωρίζουμε τις αγωνίες, τα πρακτικά θέματα και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες.
Αποκωδικοποιώντας τι ακριβώς χρειάζεται μια startup (τεχνολογική) επιχείρηση από την προετοιμασία έως την ίδρυση της, την συμμετοχή της σε χρηματοδοτικούς γύρους και την περαιτέρω ανάπτυξη της, έχουμε προετοιμάσει υπηρεσίες για την Ολοκληρωμένη Υποστήριξη  με 3 βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
  • Αμεσότητα
  • Εμπεριστατωμένη Γνώση
  • Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση
επιλογή τύπου εταιρίας
Επιλογή Τύπου Εταιρίας Startup

Εφόσον αναλύσουμε ακριβώς το αντικείμενο των εργασιών σου, την ομάδα που θα συμμετέχει στο εγχείρημα και κατανοήσουμε τις ανάγκες της νέας επιχείρησης που θέλεις να κάνεις, σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τα φορολογικά σχήματα και τις επιλογές που έχεις, για την δημιουργία μιας φορολογικής οντότητας που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις το εισόδημα σου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

φορολογική έδρα
Φορολογική Έδρα Startup

Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες μιας startup εταιρίας διαρκώς μεταβάλλονται, προσφέρουμε την δυνατότητα να έχεις την αρχική φορολογική σου έδρα με ελάχιστο κόστος και με το κύρος της επαγγελματικής εγκατάσταση!
Και αν η φορολογική έδρα δεν είναι το ζητούμενο, βρες οργανωμένους χώρους για το meeting, το σεμινάριο αλλά και το virtual γραφείο σου, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!

ίδρυση εταιρίας
Ίδρυση εταιρίας Startup

Ο πιο διαδεδομένος τύπος εταιρίας για να ξεκινήσει μια startup είναι η ΙΚΕ. Έχουμε αυτοματοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την ίδρυση της εταιρίας , τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μέσα σε ελάχιστες μέρες, γίνεται η έναρξη εργασιών στην Εφορία καθώς και η απόδοση του ΑΦΜ της νέας φορολογικής οντότητας.

λογιστική υποστήριξη startup
Λογιστική Υποστήριξη Startup

Γνωρίζεις ότι η startup επιχείρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες ως προς την λογιστική παρακολούθηση; Η αξία του να γνωρίζει ο Λογιστής σου ακριβώς τι πρέπει να κάνει και να παρακολουθεί όταν μπαίνει ένας επενδυτής στο εταιρικό σχήμα, τι πρέπει να προσέξεις, τι reporting χρειάζεται κτλ, είναι ανεκτίμητη!

λογιστική υποστήριξη startup
Μισθοδοσία Startup

Γνωρίζεις ότι η startup επιχείρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και ως προς την μισθολογική παρακολούθηση;

Η εξειδίκευσή μας σε θέματα μισθοδοσίας θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κακοτοπιές. Η απόλυτη εναρμόνιση με τα θέματα εργατικής νομοθεσίας είναι απαραίτητη και ειδικά όταν συνδυάζεις την προσφορά εργασίας με μελλοντική απόκτηση εταιρικών μεριδίων.

φορολογική υποστήριξη startup
Φορολογική Υποστήριξη Startup

Μεγαλώνοντας η startup συνήθως κάνει υποκαταστήματα στο εξωτερικό ή μεταφέρει την έδρα της αλλού. Ένας έμπειρος Φορολογικός Σύμβουλος μπορεί να σε σώσει από πολλές κακοτοπιές. Ο έγκαιρος Φορολογικός σχεδιασμός, η κατανόηση των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικών Απεικόνισης, η τεκμηρίωση των ενδοομιλικών συναλλαγών & οι ενοποιημένες λογιστικές καταστάσεις, είναι θέματα που γνωρίζουμε πώς αντιμετωπίζονται όταν οι πελάτες μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται!

νομικά θέματα startup
Νομικά Θέματα Startup

Από τις ιδιαιτερότητες ενός καταστατικού έως την προετοιμασία συμβάσεων εργασίας, συμβάσεων μη ανταγωνισμού καθώς και συμφωνιών τήρησης απορρήτου (NDA, την προστασία προσωπικών δεδομένων καθώς και την κατάρτιση εμπορικών συμβάσεων με πελάτες και προμηθευτές  είναι ανάμεσα στα νομικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσω μια startup και εμείς σε υποστηρίζουμε σε αυτά.

πνευματική ιδιοκτησία startup
Πνευματική Ιδιοκτησία Startup

Ιδιαιτερότητες επίσης παρουσιάζουν τα θέματα που αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία, την κατοχύρωση του ονόματος, των αλγορίθμων των software, των βιομηχανικών σχεδίων κτλ όπου μεγαλώνοντας μια startup μοιραία αντιμετωπίζει. Σε συνεργασία με Ειδικούς πάνω στην Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δικαιωμάτων, σε βοηθάμε να διαφυλάξεις την άυλη περιουσίας της startup.

branding & growth marketing
Branding & Growth Strategy Startup

H οπτική επικοινωνία, η τοποθέτηση και η αναγνωρισιμότητας της startup είναι μερικά από τα κλειδιά για την επιτυχία την επιτυχία της. Στρατηγική branding, σχεδίαση logo και εταιρικής ταυτότητας καθώς και η δημιουργία του brand manifesto μαζί με την Στρατηγική περαιτέρω ανάπτυξης είναι από τα θέματα που μπορούμε με την ομάδα μας να υποστηρίξουμε.

χρηματοδότηση startup
 Υποστήριξη Χρηματοδότησης Startup

Η έρευση χρηματοδότησης και η επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού μίγματος είναι κρίσιμη για την εξέλιξη και την βιωσιμότητας μιας startup, ειδικά στα πρώτα της βήματα αλλά και στην συνέχεια. Σε βοηθάμε να εκπονήσεις το επιχειρηματικό σου πλάνο ή το εκπονούμε εμείς για σένα, προκειμένου να το παρουσίασεις σε πιθανούς επενδυτές καθώς και χρηματοδοτικούς διαγωνισμούς.

Θέλεις να συνεργαστούμε;