H δική μας Σουσάνα Κάλφα συγκαταλέγεται ως μια από τις Γυναίκες- Ηγέτες Επιχειρήσεων που αναρτήθηκε στην έκδοση who is who Women Leader.

Τα τετραθέμελα του κόσμου τούτου: ψωμί, κρασί, φωτιά, γυναίκα.

Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957, Έλληνας συγγραφέας και φιλόσοφος

Από αρχαιοτάτων χρόνων η ΓΥΝΑΙΚΑ υπήρξε πάντα ον θαυμασμού και ον μυστηρίου. Συνιστούσε πάντα το κλειδί των εξελίξεων σε κάθε κοινωνία στο πέρασμα των αιώνων.

Οι καταξιωμένες βιογραφικές εκδόσεις Who is Who στην Ελλάδα πήραν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν έναν νέο κύκλο έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΓΕΣΙΑ (WOMENLEADERS) σε κάθε τομέα δράσης, με πρώτο σταθμό την έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Η έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων»που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά, βάζει για πρώτη φορά την Ελληνίδα στη θέση που της αξίζει στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας!

Η εποχή που έλεγαν ότι «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μια άξια γυναίκα», έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Σήμερα, μπορούμε να λέμε: «Πίσω από πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις βρίσκεται μια άξια γυναίκα»!

Αυτή τη μεγάλη αλλαγή στο επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο έρχεται να καταγράψει το Who is Who, με τίτλο: «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την τιμή

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο