Τι κάνει η Atlas Consulting;

A.TL.AS Consulting είναι μια Φορολογιστική και Συμβουλευτική εταιρία με ιστορία 5 σχεδόν δεκαετιών στην Ελληνική & Ξένη Αγορά. Λειτουργούμε ως Επιχειρηματικός Σταθμός μιας Στάσης (One Stop Shop for Company Formation, Accounting, Tax, Legal, Business & Immigration Solutions) και προσφέρουμε Υπηρεσίες και Λύσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με συνέπεια, αμεσότητα και αξιοπιστία για μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση, την νέα και νεοφυή επιχείρηση, την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, τον σύγχρονο επιχειρηματία και επαγγελματία, εσωτερικού και εξωτερικού.

Η σύγχρονη Οικονομία δεν είναι μια σειρά από εξισώσεων με συν, πλην, διά και επί, ή κανόνων και νόμων αλλά είναι η παρατήρηση μιας σειράς από οικονομικές συμπεριφορές που χρειάζονται αποκωδικοποίηση και έπειτα αλλαγή. Τίποτα δεν είναι πιο διαφωτιστικό από το να κατανοήσει κάποιος τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά του! Εμείς σε βοηθάμε και να αποκωδικοποίησεις και να αξιολογήσεις αλλά και να προστατεύσεις τους πόρους σου.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή μας να μας συμπεριλάβουν στην λίστα των ιστορικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης.  Είμαστε δεύτερης γενιάς εταιρία, συνέχεια της Φορολογιστικής Εταιρίας (η οποία ιδρύθηκε το 1972) του Κλεάνθη Πατσούμη (Οικονομολόγος / Φοροτέχνης Α’Τάξης), που είναι ο πρωτεργάτης και ιδρυτής μας. Μετονομασθήκαμε σε A.TL.AS Consulting το 2007, αναβαθμίζοντας και διευρύνοντας τους τομείς δραστηριοποίησης μας. Οι άνθρωποι της A.TL.AS Consulting είναι όλοι κάτοχοι πτυχίων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Σπουδών αλλά και μεταπτυχιακών σπουδών καθώς και έγκριτοι Σύμβουλοι Ανάπτυξης και Αναβάθμισης Επιχειρήσεων.

Το όνομα της εταιρίας μας A.TL.AS είναι ακρωνύμιο των παρακάτω λέξεων που πλαισιώνουν το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε:

Αccounting | Τaxation Law  |  Administration Specialists

Λογιστική Υποστήριξη και Συμβουλευτική | Φορολογική – Νομολογική Συμβουλευτική Υποστήριξη | Συμβουλευτική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Οι τομείς δραστηριοποίησης και εξειδίκευση μας είναι

 • η Ίδρυση εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,
 • η Λογιστική Υποστήριξη,
 • η Φορολογική Υποστήριξη εταιριών και ιδιωτών
 • η Φορολογιστική Υποστήριξη & Στρατηγική Ομίλων επιχειρήσεων
 • ο Διεθνής Φορολογικό Σχεδιασμό,
 • η Οικονομική Εξυγίανση και Οικονομική Ανασυγκρότηση
 • η Διαχείριση Μισθοδοσίας
 • η Νομική Συμβουλευτική σε θέματα εταιριών, αλλοδαπών, ακινήτων
 • η Υποστήριξη στην απόκτηση αδειών διαμονής
 • η Υποστήριξη στην αδειοδότηση επιχειρήσεων
 • η Φορολογική έδρα
 • η Οργάνωση & Ανάπτυξη Επιχειρήσεων

Με πολύτιμο εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, βοηθάμε τους πελάτες μας να προστατεύσουν την περιουσία τους, τους οικονομικούς πόρους τους και να μικρύνουν τους κινδύνους έκθεσης τους σε πρόστιμα, αδικήματα καθώς και να αντιμετωπίσουν την ελληνική γραφειοκρατία.

Η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, η αυξανόμενη εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων στις υπηρεσίες της και η αντίστοιχη διεύρυνση του πελατολογίου της, συνέβαλαν στην εδραίωση της εταιρίας στον τομέα της παροχής Ίδρυσης επιχειρήσεων, ΦοροΛογιστικών, Νομικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, γεγονός που αποδεικνύεται από την πολυετή παρουσία μας στην αγορά αλλά και στην αυξητική πορεία που αριθμού των έργων μας.

Η αποστολή μας

H αποστολή μας είναι ξεκάθαρη.

Εμείς, οι άνθρωποι της  A.TL.AS Consulting , ξέρουμε να αφουγκραζόμαστε, να επεξεργαζόμαστε και να ικανοποιούμε ενδελεχώς τις φορολογιστικές και γραφειοκρατικές ανάγκες της σύγχρονης μικρής επιχείρησης. Αφήστε σε εμάς, την πολυνομία, την γραφειοκρατία. Και ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε καλά να κάνετε!

Παράλληλα όμως παρουσιάζουμε στην σύγχρονη επιχείρηση, τα κατάλληλα μέσα και τρόπους ώστε να οργανωθεί εσωτερικά, να διαχειρίζεται σωστά τους πόρους της (οικονομικούς και μη) και με βάση την Οικονομία της Μικρής επιχείρησης να δημιουργήσει την στρατηγική ανάπτυξης της. Εκπαίδευουμε και παρουσιάζουμε στην μικρή επιχείρηση για τα νέα εργαλεία, τις νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα την βοηθήσουν να σταθεί τον 21ο με ένα ισχυρό βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Είμαστε οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες σου, οι άνθρωποι σου, φροντίζοντας με τις γνώσεις, την εμπειρία και το επαγγελματικό μας δίκτυο, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην πρόοδο, ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης σου καθώς και την προστασία της περιουσίας σου, πάντα, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ενσυναίσθηση.

Διαμορφώνουμε υπηρεσίες που βοηθούν ολιστικά την μικρή επιχείρηση να ξεκινήσει και να αναπτυχθεί.

Διαμορφώνουμε εμείς το μέλλον μας.

Γινόμαστε συνδημιουργοί για ένα καλύτερο επιχειρηματικό αύριο.

Το σύνθημα μας είναι «Μαζί μπορούμε περισσότερα».

Η Κουλτούρα μας

Είμαστε μια ομάδα που  έχει βάλει υψηλά τον πήχη, καταφέρνει και πετυχαίνει συνεχόμενες χρονιές ανάπτυξης, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις της εποχής μας.

Το μέλημα μας είναι να επικεντρωνόμαστε στους ανθρώπους μας,

να στηρίζουμε ποικιλοτρόπως την προσωπική τους ανάπτυξη και αναβάθμιση, με συνεχόμενη εκπαίδευση τόσο σε επιστημονικά updates όσο και σε social skills, με σχεδιασμό προσανατολισμένο στο μέλλον και στην δράση.

Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο.

Γιαυτό και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο να μοιραζόμαστε και συζητάμε τα θέματα που μας απασχολούν και απασχολούν και τους πελάτες μας. Διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον εργασίας συνεργατικό, με οριζόντιο τρόπο management  αλλά με υψηλό κώδικα ηθικής και αξιών.

Θεμελιώνουμε την επιτυχία μας στην επιλογή των συνεργατών μας.

Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες της A.TL.AS, είναι όλοι τους , εξαιρετικοί άνθρωποι, με υψηλή εσωτερική ποιότητα, ενσυναίσθηση στην  εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι.

Πίστη μας είναι ότι ο άνθρωπος αναβαθμίζεται όταν βάλει στο “Εγώ” και το “Εμείς”.

Αυτή είναι η κουλτούρα μας!

Οι αξίες μας
Υπευθυνότητα
Σοβαρότητα
Ενσυναίσθηση
Υψηλή Τεχνογνωσία
Σεβασμός
Εχεμύθεια

Γιατί να μας επιλέξετε?

Έχουμε 45 χρόνια παρουσίας την Ελληνική αγορά και Εκατοντάδες Ευχαριστημένους Πελάτες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Μας εμπιστεύονται για:
46 χρόνια Εμπειρία
…διανύουμε την 5 δεκαετία παρουσίας μας στην αγορά και η εμπειρία μας είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη
Επιχειρηματικό Πνεύμα
...μιλάμε στην γλώσσα του σύγχρονου επιχειρηματία γιατί και εμείς επιχειρηματίες.
Χωρίς Σύνορα
...χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και έξυπνα μέσα για να εξυπηρετούμε και απομακρυσμένα τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Άμεση Εξυπηρέτηση
… κόβουμε τους γόρδιους δεσμούς της γραφειοκρατίας και εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας.
Ιστορικό εταιρίας
1972
Ίδρυση της εταιρίας από τον Κλεάνθη Πατσούμη
1980
Αγορά του πρώτου Η/Υ για λογιστικά θέματα στην Θεσσαλονίκη
1984
Μεταφορά σε ιδιόκτητο γραφείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκη
1988
Ίδρυση της εταιρίας ΚΕΥ για παροχή υποστήριξης για Ευρωπαϊκά Προγράμματα
1990
Υποστήριξη ελληνικών εταιριών να στήσουν τα εργοστάσια τους στα Βαλκάνια
1991
Μπαίνει η Σουσάνα στην εταιρία και ξεκινά εκπαίδευση μαζί με σπουδές της
1997
Παροχή και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
2004
Η εταιρία αλλάζει εταιρική μορφή
2008
H εταιρία μετονομάζεται σε Atlas Consulting
2013
Δημιουργείται το AtlasHub το Κέντρο Προσωπικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
2015
Δημιουργείται το Atlas Learning το Ψηφιακό Σχολείο Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Οι ικανότητές μας
Financial Reporting
International Tax Planning
Business Funding
Business Coaching
Business Training
Business Copywriting
Accounting & Bookkeeping
Marketing & Branding
Business Consulting
Tax Consulting

Οι πελάτες μας είναι σε όλον τον κόσμο!

Είμαστε τόσο μακρυά όσο ένα τηλέφωνο ή email! Επικοινώνησε μαζί μας!
Θεσσαλονίκη

+30 2310 310910

Αθήνα

+30 210 3004160

Εmail

info@atlasconsulting.gr

Ρωτήστε μας κάτι

Η εταιρεία μας μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημά σας

[recaptcha size:normal]