Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα έχει ιδιαίτερη σημασία για το πως έχει ο πελάτης την επιχείρηση σου αποτυπωμένη και ταξινομημένη στο μυαλό του. Οι Υπηρεσίες σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας φροντίζουμε να προσδίδουν προστιθέμενη αξία και είναι κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες της επιχείρησης σου.

#
Δημιουργία εταιρικής ονομασίας

Δημιουργία εταιρικής ονομασίας με αντιπροσωπευτικό μήνυμα εναρμονισμένο με το προϊόν ή την υπηρεσία, καθώς και συγχρονισμένο tag line και slogan.

#
Σχεδιασμός λογότυπου

Σχεδιασμός και επανασχεδιασμός (re-branding) λογοτύπου με καθαρότητα αποτύπωσης, εμπνευσμένο χαρακτήρα και εύστοχη τοποθέτηση για μέγιστη αναγνωρισιμότητα.

#
Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Μελέτη και σχεδιασμός ολόκληρου του εύρους της εταιρικής ταυτότητας για μέγιστη αξιοποίηση του brand, διαμόρφωση εταιρικού προφίλ και ανάδειξή του στην αγορά.

#
Σχεδιασμός εταιρικών εντύπων

Σχεδιασμός εταιρικών έντυπων κατ’ ακολουθία της εταιρικής στρατηγικής επικοινωνίας με ένα φάσμα που εκτείνεται από company profile, έντυπα επικοινωνίας, κατάλογοι προϊόντων μέχρι εταιρικές παρουσιάσεις οικονομικών αποτελεσμάτων.

#
Σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού

Σχεδιασμός συνολικού επικοινωνιακού υλικού για προωθητικές ενέργειες και διοργανώσεις πχ προσκλήσεις, αφίσες, banner κτλ

#
Σχεδιασμός καμπάνιας

Δημιουργία και πλήρης υποστήριξη concept καμπάνιας εταιρίας ή προϊόντος, διαμόρφωση επιμέρους υλικού και επιμέλεια όλων των σταδίων του project.

#
Σχεδιασμός Look & feel Online Παρουσίας

Εικαστική προσέγγιση στο look and feel των website. Σχεδιασμός newsletter με δυνατότητα διαμόρφωσης εμφάνισης και δομής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του Σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας που προσφέρουμε;