Οργάνωση και Ανάπτυξη Επιχειρήσεων

(Administration Specialists)

Η επιστημονική μας ομάδα φροντίζει και στηρίζει την σύγχρονη επιχείρηση (νέα ή υφιστάμενη) για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία της καθώς και την βιώσιμη ανάπτυξη της.

Κύριο μέλημα μας είναι οι πελάτες μας να βρίσκουν σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις καθώς και εργαλεία που βοηθάνε την επιχείρηση τους να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και να ακμάσει τον απαιτητικό 21ο αιώνα.

Αναδιάρθρωση στην Λειτουργία των Επιχειρήσεων
Αν πιστεύεις ότι η επιχείρηση σου χρειάζεται αλλαγές στις δομές, στην λειτουργία της και στις διαδικασίες, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να την αναδιαθρώσεις ώστε να εξοικονομήσεις πόρους και ενέργεια!
Στρατηγικός Επιχειρηματικός Σχεδιασμός
Γνωρίζεις ότι επιχείρηση χωρίς σχέδιο είναι ένας οργανισμός καταδικασμένος να πεθάνει. Σε βοηθάμε στον προσδιορισμό των στρατηγικών στόχων, οράματος και βασικού πλαισίου στρατηγικής της επιχείρησης σου και στην
Ανάπτυξη σχεδίων δράσης (Μάρκετινγκ, Παραγωγής, Οργάνωσης, Στελέχωσης) μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.
Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα
Σε υποστηρίζουμε ολοκληρωμένα για την κατάθεση φακέλων υποψηφιότητας σε προγράμματα ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ καθώς και στην διαχείριση των προγραμμάτων αυτών έως την αποπληρωμή τους!
Επιχειρηματικό ΤΟ.ΠΙ.Ο ©
To Επιχειρηματικό ΤΟ.ΠΙ.Ο είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και έχει σκοπό να ενδυναμώσει τις αδύναμες πλευρές τους, να φωτίσει τις δυνατές καθώς και να προτείνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάπτυξης.
Οργάνωση & Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού
Η αξιολόγηση του υφιστάμενου προσωπικού και ο σχεδιασμός πλάνου προσαρμογής σε αλλαγές, η
αναδιάρθρωση και οργάνωση ομάδων εργασίας
με στοχευμένη ατομική ή ομαδική Γνωσιακή και Συμπεριφορική Συμβουλευτική και
Εκπαιδευτικά ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων είναι η προσέγγιση που χρησιμοποιούμε για την Οργάνωση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιχείρησης σου.
Εύρεση Πόρων Χρηματοδότησης και Διαχείριση Επενδυτικών Σχεδίων
Σου χρειάζονται χρήματα για να προχωρήσεις κάποιο πλάνο ανάπτυξη της επίχειρησης σου; Εμείς σε βοηθάμε να διερευνήσεις τι επενδυτικά εργαλεία υπάρχουν και παράλληλα γράφουμε για σένα την πρόταση του επιχειρηματικού σου σχεδίου!
Υπηρεσίες Αναζήτησης και Πρόσληψης Προσωπικού
Σε υποστηρίζουμε στην διαδικασία αναζήτησης, αξιολόγησης και πρόσληψης του προσωπικού που ταιριάζει στην επιχειρησιακή σου κουλτούρα! Μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της επιχείρησης!
Νομική & Φορολογιστική Υποστήριξη για Online επιχειρήσεις
Η Online Επιχειρηματικότητα ολοένα και ενδιαφέρει περισσότερο την ελληνική αγορά.Οι υπηρεσίες μας είναι εστιασμένες στην εύρεση εξατομικευμένης λύσης στα φορολογικά, λογιστικά και νομικά θέματα που απασχολούν νέους Online – ψηφιακούς- ηλεκτρονικούς επιχειρηματίες και στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους.
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις Υπηρεσίες Ανάπτυξης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων που προσφέρουμε;