Οργάνωση και Ανάπτυξη Επιχειρήσεων

(Administration Specialists)

Η επιστημονική μας ομάδα φροντίζει και στηρίζει την σύγχρονη επιχείρηση (νέα ή υφιστάμενη) για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία της καθώς και την βιώσιμη ανάπτυξη της.

Κύριο μέλημα μας είναι οι πελάτες μας να βρίσκουν σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις καθώς και εργαλεία που βοηθάνε την επιχείρηση τους να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και να ακμάσει τον απαιτητικό 21ο αιώνα.

Αναδιάρθρωση στην Λειτουργία των Επιχειρήσεων
Αν πιστεύεις ότι η επιχείρηση σου χρειάζεται αλλαγές στις δομές, στην λειτουργία της και στις διαδικασίες, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να την αναδιαθρώσεις ώστε να εξοικονομήσεις πόρους και ενέργεια!
Στρατηγικός Επιχειρηματικός Σχεδιασμός
Γνωρίζεις ότι επιχείρηση χωρίς σχέδιο είναι ένας οργανισμός καταδικασμένος να πεθάνει. Σε βοηθάμε στον προσδιορισμό των στρατηγικών στόχων, οράματος και βασικού πλαισίου στρατηγικής της επιχείρησης σου και στην
Ανάπτυξη σχεδίων δράσης (Μάρκετινγκ, Παραγωγής, Οργάνωσης, Στελέχωσης) μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.
Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα
Σε υποστηρίζουμε ολοκληρωμένα για την κατάθεση φακέλων υποψηφιότητας σε προγράμματα ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ καθώς και στην διαχείριση των προγραμμάτων αυτών έως την αποπληρωμή τους!
Επιχειρηματικό ΤΟ.ΠΙ.Ο ©
To Επιχειρηματικό ΤΟ.ΠΙ.Ο είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και έχει σκοπό να ενδυναμώσει τις αδύναμες πλευρές τους, να φωτίσει τις δυνατές καθώς και να προτείνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάπτυξης.
Οργάνωση & Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού
Η αξιολόγηση του υφιστάμενου προσωπικού και ο σχεδιασμός πλάνου προσαρμογής σε αλλαγές, η
αναδιάρθρωση και οργάνωση ομάδων εργασίας
με στοχευμένη ατομική ή ομαδική Γνωσιακή και Συμπεριφορική Συμβουλευτική και
Εκπαιδευτικά ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων είναι η προσέγγιση που χρησιμοποιούμε για την Οργάνωση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιχείρησης σου.
Εύρεση Πόρων Χρηματοδότησης και Διαχείριση Επενδυτικών Σχεδίων
Σου χρειάζονται χρήματα για να προχωρήσεις κάποιο πλάνο ανάπτυξη της επίχειρησης σου; Εμείς σε βοηθάμε να διερευνήσεις τι επενδυτικά εργαλεία υπάρχουν και παράλληλα γράφουμε για σένα την πρόταση του επιχειρηματικού σου σχεδίου!
Υπηρεσίες Αναζήτησης και Πρόσληψης Προσωπικού
Σε υποστηρίζουμε στην διαδικασία αναζήτησης, αξιολόγησης και πρόσληψης του προσωπικού που ταιριάζει στην επιχειρησιακή σου κουλτούρα! Μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της επιχείρησης!
Νομική & Φορολογιστική Υποστήριξη για Online επιχειρήσεις
Η Online Επιχειρηματικότητα ολοένα και ενδιαφέρει περισσότερο την ελληνική αγορά.Οι υπηρεσίες μας είναι εστιασμένες στην εύρεση εξατομικευμένης λύσης στα φορολογικά, λογιστικά και νομικά θέματα που απασχολούν νέους Online – ψηφιακούς- ηλεκτρονικούς επιχειρηματίες και στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους.
Ζουρνατζής Βασίλειος
Country Manager Tender Service GR

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και που τίποτα δεν είναι σταθερό, η ιδέα και μόνο ότι σε υποστηρίζουν άνθρωποι αποφασισμένοι να είναι πάντα επίκαιροι αποτελεί πηγή έμπνευσης.
Αντλώ καθημερινά θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα όπως ο Γιώργος και η Σουσάνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Atlas.

Χαρά Κουτσουρέλια
ΕΛ.Β.Η.Σ. ΙΚΕ
Διευθ. Σύμβουλος

Στα 5μιση χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής μου συνεργάζομαι με την Atlas Consulting, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας έχουν σταθεί δίπλα στην επιχείρησή μου από το ξεκίνημα μου, χωρίς ποτέ κανείς να δυσανασχετίσει για τις απαιτήσεις μου και τις συνεχόμενες ερωτήσεις που προέκυπταν από την απειρία μου.

Η άμεση ανταπόκρισή τους και η τυπικότητα είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Με κάνουν να νιώθω ότι «μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» και να μην κινδυνεύει η επιχείρησή μου , μιας και ίδιοι αναλαμβάνουν όλες αυτές τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται κάθε φορά η επιχείρηση και με ενημερώνουν αναλυτικά για τις κινήσεις τους.

Εκτός όλων αυτών , οι συνεργάτες της εταιρίας με προσεγγίζουν σε φιλικό επίπεδο, και με κάνουν να νιώθω άνετα και να εκφράζω την παραμικρή απορία που μου προκύπτει.

Γιώργος Τσιμπρικίδης
Goodog Academy
CEO

Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά  εν μέσω δυσχερών οικονομικών συνθηκών και γι αυτό το λόγο ήμασταν διστακτικοί. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Atlas Consulting δεν θα τολμούσαμε ποτέ αυτό το βήμα. Όλη  η ομάδα της Atlas διακατέχεται από μια αισιοδοξία που δε συναντάς εύκολα. Η Σουσάνα έχει άριστη γνώση  της αγοράς  και της σημερινής  πραγματικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γι αυτό τα βήματα που προτείνει είναι μεθοδευμένα στρατηγικά και χωρίς άσκοπα έξοδα. Ο Γιώργος μέσα από την άρτια τεχνογνωσία και την εμπειρία του φέρνει αποτελεσματικά εις πέρας το δύσκολο φοροτεχνικό κομμάτι. Όλο το team γνωρίζει καλά πως να κρατά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον εκάστοτε συνεργάτη και αυτό γεννά μια επoικοδομητική συνεργασία.

Η συνεργασία με την Atlas Consulting είναι τελικά η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

 

Κώστας Βασιλειάδης
Εταιρίας κινητής επικοινωνίας
CEO

” Επαγγελματισμός , Μετρήσιμα Αποτελέσματα, Δίπλα σου κάθε στιγμή και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνουν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Consulting. Δυστυχώς σπανίζουν στην αγορά, άνθρωποι και επαγγελματίες σαν και τους ανθρώπους της A.TL.AS. Ευχαριστούμε για όλα !

 

Μαρία Δερμεντζή και Αναστασία Σιάπκα
Code it Like a Girl

Ανακαλύψαμε την A.TL.AS Consulting μέσα από το διαδικτυακό έργο της Σουσάνας Πατσούμη Κάλφα, δηλαδή άρθρα της και παρουσιάσεις που βρίσκαμε τυχαία, και εντυπωσιαστήκαμε από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες λογιστικές και φορολογικές εξελίξεις καθώς και από την άρτια κατάρτισή της ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτό όμως που διατηρεί τη συνεργασία μας είναι η όλη επαγγελματική και προσωπική στάση της Σουσάνας και του Γιώργου Κάλφα, την οποία διακρίνουν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα.
Σε κάθε μας συνάντηση νιώθουμε ότι είναι παρόντες και νοιάζονται πραγματικά για την εταιρία μας παρέχοντάς μας αφειδώς συμβουλές σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το Code it Like a Girl προσπαθεί πάντα να επιλέγει έξυπνα τους συνεργάτες του και η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι η συνεργασία μας με την ομάδα τηςA.TL.AS Consulting με την οποία πλέον έχουμε αναπτύξει και μια σχέση mentoring.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε στα κρίσιμα πρώτα βήματά μας!

 

 

“Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό σεμινάριο με πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας. Συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του ανθρώπου. Σας ευχαριστώ πολύ – Ευθαλία Λιάππη / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής 

Christophe STEFANIDIS
Skyrent P.C.
Partner

My experience with Atlas Consulting started several months before the incorporation of Skyrent company in Thessaloniki. While Skyrent was just a business project, I was keen to find the best consulting firm for the development of this project. You should know that I do not have my residence in Greece and I do not speak Greek.

After spending some time looking into business directories and on the Internet, I came across Atlas Consulting website. My first good surprise was to discover a website written in English. My second good surprise was to discover Sousana and George. From the first contact I realized that I was talking to professional specialists with high-level expertise.

Sousana and George accompanied me throughout the development of my business project, from the very first step to the last one. They answered all my questions with patience and professionalism. Whether in their office, on the phone, by email or on Skype, they have always been available.Thanks to their effective guidance and support, Skyrent is now a reality.

I recommend Atlas Consulting without reservation to local and foreign entrepreneurs looking for sound advice and efficient support to business creation in Greece.

Φοίβος Μπέλος
Παραγωγή & Εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων

Η προσωπική μου εμπειρία στο κομμάτι του self management με την Σουσάνα Κάλφα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική για εμένα! Ενώ ξεκινήσαμε να κάνουμε τις συναντήσεις μας για να καταφέρω να μανατζάρω καλύτερα τον εαυτό μου , η Σουσάνα μέσα από την διορατικότητα που την διακρίνει αλλά προφανώς και την εμπειρία της , κατάφερε να μου δείξει ότι το ουσιαστικό θέμα που είχα να αντιμετωπίσω ήταν σε άλλο τομέα!
Από την στιγμή που ολοκληρώσαμε τον ”κύκλο” των συναντήσεων μας, η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή , πιο θετική εννοείται , και ανυπομονώ για το πότε θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της . Συστήνω με απόλυτη βεβαιότητα στον κάθε ένα να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του , και να γνωριστεί το λιγότερο μαζί της ώστε να μπορέσει είτε στο προσωπικό, , είτε στο επαγγελματικό τομέα να γίνει με λιγότερη προσπάθεια πιο αποτελεσματικός!!!

 

Στην συνεργασία μας με την εταιρία σας απολαμβάνουμε την αμεσότητα, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, την συνδρομή και την διάδραση σας όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Δεν ανησυχούμε για το κομμάτι της εταιρείας που διαχειρίζεστε εσείς.

noris-logo
Atlas Consulting Testimonial
Atlas Consulting Testimonial
Healy Consultants Group
Arena Group Testimonial
logo
Elisabeth Werter
EU Ambassador of Female Entrepreneurship/Owner of Salonika International Consultancy

Sousana and Georgos Kalfas are the heart of their company Atlas Consulting. Both are dedicated professionals with different and excellent skills and they have helped my company with valuable advice. Their knowledge is not only updated on the Greek changing reality but also on European tax legislation. They really have helped me with finding the best solutions and informing me well ahead on issues that concern my business.

Furthermore I had the pleasure to work with them as president of the Non-for-Profit organization “The Dutch Greek Society of Northern Greece”. Also in this case both helped at a brainstorm session to solve tax issues concerning the organization of a voluntary workshop.

Last but not least they have the excellent quality of a personal touch and to exceed your expectations.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις Υπηρεσίες Ανάπτυξης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων που προσφέρουμε;