Personal Coaching- Προσωπική Συμβουλευτική Ανάπτυξης

Τι είναι το Coaching?

Το coaching είναι η τέχνη της Αλλαγής. Είναι η διαδικασία μέσα από την οποία ο κάθε άνθρωπος, με μια σχετικά ισορροπημένη ψυχική υγεία, μπορεί να επιτύχει προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και να αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Μέσα από την coaching σχέση θα μπορέσει να αναμετρηθεί με τις καταστάσεις που τον προβληματίζουν ή που δεν ευδοκιμούν πλέον και επιθυμεί να τις αλλάξει και να βγει Νικητής!

Η αλλαγή θα επέλθει μέσα από την τοποθέτηση στόχων και τα βήματα προς την επίτευξή τους και είναι μια συνειδητή διαδικασία όπου ο coachee (πελάτης) αναζητά την συνεργασία με τον coach φτάνοντας σε αυτόν με ένα αρχικό αίτημα.

Διάβασε εδώ μια Παραβολή για το Coaching!

Σε τι σε βοηθάει ο Σύμβουλος / Coach σου;

να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση ,την αυτοεκτίμηση και την πίστη στον εαυτό σου,

να μάθεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες,

να βελτιώνεις  την επικοινωνιακή σου δυνατότητα και να δημιουργήσεις ένα νέο υγιές περιβάλλον εργασιακών και επιχειρηματικών σχέσεων,

να σχεδιάσεις πώς θα αναπτύξεις τις  δεξιότητες σου μελλοντικά  με βάση ένα οργανωμένο πλάνο δράσης

 να κάνεις σοβαρές και συνειδητές επιλογές προς την κατεύθυνση των στόχων σου,

να βρίσκεις και να εφευρίσκεις υγιείς τρόπους να βάζουν μικρούς και μεγάλους στόχους και να τους υλοποιείς

 να σχεδιάζεις και να εφαρμόζεις ένα πλάνο ενεργειών που θα σε οδηγήσει στα στοχευμένα αποτελέσματα

 να αποκτήσεις ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

 να Αναγνωρίζεις τις επιτυχίες σου

H υπηρεσία Personal Coaching προσφέρει λύσεις, διαύγεια και διευκόλυνση στα σύγχρονα  προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην ζωή σου όπως:
 • Επιχειρηματικό μοντέλο που πια δεν είναι σύγχρονο και δεν φέρνει κέρδη
 • Οικογενειακή επιχείρηση που δεν μπορεί να διαχωρίσει την επιχείρηση από την προσωπική ζωή
 • Απουσία ή ανεπάρκεια χρήση σύγχρονων μεθόδων προώθησης της επιχειρήσεις και πωλήσεων
 • Απουσία εταιρικής και επαγγελματικής ταυτότητας
 • Απουσία εταιρικής και επαγγελματικής στρατηγικής
 • Απουσία online – internet παρουσίας
 • Αδυναμία οργάνωσης και προγράμματος υλοποίησης στόχων (επιχειρηματικών + επαγγελματικών)
 • Δυσκολία στην διαχείριση επιχειρηματικών + επαγγελματικών αλλαγών
 • Έλλειψη οικονομικού και φορολογικού σχεδιασμού
 • Μη επαρκή γνώση για την προετοιμασία δημιουργίας μιας νέας επιχείρησης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν
Που απευθυνόμαστε:

Απευθυνόμαστε σε νέους επιχειρηματίες, σε ομάδες wannabe επιχειρηματιών, σε ανθρώπους που ανήκουν στην δημιουργική κοινότητα, σε επιχειρηματίες με μικρές επιχειρήσεις, σε επιχειρηματίες με εταιρίες τεχνολογίας, παροχής πρωτότυπων υπηρεσιών, που έχουν διεθνή προσανατολισμό & επιχειρηματίες που έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν ένα eshop, σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε ιδιώτες, σε παθιασμένους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την διαφορά και που θέλουν :

 • να προσαρμοστούν γρήγορα στα νέα δεδομένα της αγοράς
 • έχουν μια ιδέα και θέλουν να την μετατρέψουν σε υγιή- βιώσιμη επιχείρηση, που θα ακμάζει
 • έχουν μια επιχείρηση και θέλουν να την ξανά-ζωντανέψουν, να την μεταμορφώσουν, να αποδομήσουν το παλιό τους επιχειρηματικό μοντέλο και να αναπτύξει τον τζίρο της
 • θέλουν να κάνουν επάγγελμα αυτό που πραγματικά αγαπάνε και να προωθήσουν τον εαυτό τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο για την εύρεση εργασίας
 • θέλουν να αναβαθμίσουν στην καριέρα τους και τον εαυτό τους

Με ποιον τρόπο παρέχονται οι Υπηρεσίες Personal Coaching;

Το Personal Coaching γίνεται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον τρόπο ζωής σoυ. Η επιδίωξή μου είναι να σε βοηθήσω να προχωρήσεις τη ζωή σου, να σε βοηθήσω να εξελιχθείς και να επιτύχεις τους στόχους σου.

Personal Coaching μπορώ να σου παρέχω σε:

 • Προσωπικές συναντήσεις  σε χώρο που θα συμφωνήσουμε μαζί, αισθανόμαστε άνετα, έχει ησυχία και μας εμπνέει.
 • Συναντήσεις μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype, έναν τρόπο που προτιμούν αρκετά γνωστοί και φίλοι γιατί παρουσιάζει ποικίλα πλεονεκτήματα που αφορούν αφενός την εξοικονόμηση χρόνου (και κόστους μεταφοράς), αφετέρου την ευελιξία όσον αφορά τον τόπο που βρίσκεσαι (γίνεται από όλα τα μέρη του κόσμου) αλλά και γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξεις το πρόγραμμα σου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει συνάντηση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι να είσαι σε μέρος με ησυχία και χωρίς αποσπάσεις.
  Η χρήση του Skype είναι εφικτή και συνήθως προτιμάται καθώς έχει μηδενικό κόστος κλήσης.
 • Ε-mail , ένας τρόπος  που τώρα πια αρχίζει να αποκτά τους πρώτους οπαδούς του και στην Ελλάδα (στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένος). Το email Life Coaching αφορά και αποτείνεται κυρίως σε ανθρώπους που περνούν πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους ή που είναι διαθέσιμοι σε μη εργάσιμες ώρες (βραδυνές κυρίως). Φροντίζω να σου στέλνω απάντηση εντός 48 ωρών.
Γιατί σε ενδιαφέρει το AtlasHub;

Mας ρωτάνε συχνά πυκνά, φίλοι και πελάτες: «γιατί δηλαδή μας ενδιαφέρει να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις αλλά και τις υπηρεσίες του Atlas Hub;»
Να γιατί:

 • γιατί σου μαθαίνουμε να εστιάζεις στην στρατηγική που σου ταιριάζει για να αντιμετωπίζεις και να διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην αγορά εργασίας καθώς και να χτίζεις και να εδραιώνεις ένα προσωπικό και επιχειρηματικό brand που να ξεχωρίζει, να ακμάζει και να προοδεύει.
 • γιατί σου προσφέρουμε μια προσωποποιημένη προσέγγιση για το πώς θα τρέχεις και θα αναπτύσσεις την επιχείρηση σου αλλά και πως να αντιμετωπίσεις την καριέρα σου ως επιχείρηση.
 • γιατί σου μαθαίνουμε να δημιουργείς ένα πλάνο και μια στρατηγική που θα σου φέρνει οικονομικό αποτέλεσμα, peace of mind και την ικανοποίηση ότι η δημιουργικότητα σου έχει αντίκρυσμα μέσα από μια μοντέρνα μορφή Συμβουλευτικής.
 • γιατί σου μαθαίνουμε να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις αλλαγές και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου
 • γιατί με την βοήθεια μας, μπορείς να κάνεις την επιχείρηση σου (και την καριέρα σου) πιο αποτελεσματική, τους πελάτες και τους εργοδότες σου να λένε WOW με αυτά που τους προσφέρεις , να κερδίζεις πιο πολλά και με πιο όμορφο τρόπο και να έχεις μεγαλύτερη ισορροπία στην ζωή σου.
Η φιλοσοφία μας:

Είμαστε παθιασμένοι με την εργασία μας και θέλουμε να συμβάλλουμε στο να γίνονται οι άνθρωποι πιο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την ζωή τους, οι επιχειρήσεις να ξεφεύγουν από το νεκρό σημείο και να δημιουργούν την βάση για βιωσιμότητα και μακροχρόνια επιτυχία και ο κόσμος μας, ένα πεδίο συνεχούς ανάπτυξης και αειφορίας.

Κάνουμε συνδέσεις που δεν είναι προφανείς. Συνδέουμε τεχνολογία, ανθρώπους, ικανότητες, όνειρα και επιδιώξεις με σκοπό να αποκτήσετε μια βιώσιμη επιχείρηση και μια απολαυστική καριέρα.

Βλέπουμε την ζωή και την εργασία, την εργασία και την ζωή σαν μια αδιαίρετη συνέχεια, μια αδιάλειπτη έκφραση του ποιοι πραγματικά είστε. Γιατί όπως το πνεύμα, το σώμα και η ψυχή του ανθρώπου είναι ένα, έτσι και στην επιχείρηση ή στην καριέρα μας, ο άνθρωπος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, παίζει τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Το επαγγελματικό/ επιχειρηματικό περιβάλλον και οι άνθρωποι μαζί, άρρηκτα συνδεδεμένα.