Οπτική Επικοινωνία & Εταιρική Ταυτότητα

Η οπτική επικοινωνία και η εταιρική ταυτότητα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον τρόπου που είναι αποτυπωμένη και ταξινομημένη η επιχείρηση σου στο μυαλό του κοινού.

Οι Υπηρεσίες Οπτικής Επικοινωνίας και Σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας φροντίζουμε να αποτυπώνουν και να επικοινωνούν έξυπνα την  προστιθέμενη αξία των προιόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης σου καθώς είναι κομμένες και ραμμένες για να μιλήσουν στην “καρδιά” του αλλά και να μείνουν στο μυαλό του κοινού της.

Δημιουργία εταιρικής ονομασίας

Δημιουργία εταιρικής ονομασίας με αντιπροσωπευτικό μήνυμα εναρμονισμένο με το προϊόν ή την υπηρεσία, καθώς και συγχρονισμένο tag line και slogan.

Σχεδιασμός λογότυπου

Σχεδιασμός και επανασχεδιασμός (re-branding) λογοτύπου με καθαρότητα αποτύπωσης, εμπνευσμένο χαρακτήρα και εύστοχη τοποθέτηση για μέγιστη αναγνωρισιμότητα.

Σχεδιασμός εταιρικών εντύπων

Με τον σχεδιασμό ενός εταιρικού εντύπου (δίπτυχο, τρίπτυχο, πολυσέλιδο διαφημιστικό φυλλάδιο, κατάλογο κ.τ.λ.) μπορεί να επικοινωνηθούν λειτουργικά και ελκυστικά οι πληροφορίες που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στο κοινό μας.

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Μελέτη και σχεδιασμός ολόκληρου του εύρους της εταιρικής ταυτότητας για μέγιστη αξιοποίηση του brand, διαμόρφωση εταιρικού προφίλ και ανάδειξή του στην αγορά.

Εφαρμογές λογοτύπου

Σχεδιασμός του εταιρικού αυτοκινήτου, σχεδιασμός εταιρικού τιμολογίου ή δελτίου παραγγελιοληψιών, σχεδιασμός block, σχεδιασμός εταιρικού folder, αφίσας κτλ που βοηθά στην αποτύπωση της εταιρικής ταυτότητας στα μάτια του καταναλωτή.

business packaging and etiquettes
Σχεδιασμός συσκευασίας

Η συσκευασία και η ετικέτα αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο πωλήσεων και μάρκετινγκ και είναι σημαντικά στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις του καταναλωτή. Έχει αποδειχθεί ότι το 70% των αγοραστικών αποφάσεων από τους καταναλωτές, λαμβάνονται «μπροστά στο ράφι».

Σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού

Σχεδιασμός συνολικού επικοινωνιακού υλικού για τις συνολικές προωθητικές ενέργειες (εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού), εταιρικά δώρα και διοργανώσεις πχ προσκλήσεις, αφίσες, banner κτλ.

Σχεδιασμός καμπάνιας

Δημιουργία και πλήρης υποστήριξη concept καμπάνιας εταιρίας ή προϊόντος, διαμόρφωση επιμέρους υλικού και επιμέλεια όλων των σταδίων του project.

φορολογικές υπηρεσίες
Σχεδιασμός Look & feel Online Παρουσίας

Εικαστική προσέγγιση στο look and feel των website. Σχεδιασμός newsletter με δυνατότητα διαμόρφωσης εμφάνισης και δομής.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις Υπηρεσίες Οπτικής Επικοινωνίας και Σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας που προσφέρουμε;