Υποστήριξη Online Επιχειρήσεων: με επίκεντρο της Ανάγκες του ecommerce!

Είναι πλέον γεγονός ότι το ενδιαφέρον των περισσότερων Ελλήνων έχει πέσει στην Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα. Λογικό είναι μιας και παρουσιάζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Έχοντας αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς χρειάζεται μια ηλεκτρονική επιχείρηση για να βγει αξιοπρεπώς στην αγορά, έχουμε ετοιμάσει ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης Οnline Επιχείρησης από την έναρξη του στησίματος μέχρι την δημοσίευση (launch) της Νέας ηλεκτρονικής επιχείρησης αλλά και να προβληθεί σωστά, με 3 βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
 • Αμεσότητα
 • Εμπεριστατωμενη Γνώση
 • Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση
Απάντησε πριν ξεκινήσεις εμπεριστατωμένα τις εξής εύλογες ερωτήσεις:
 • Τι πρέπει να προσέξω όταν κάνω online Πωλήσεις από φορολογική και λογιστική άποψη;
 • Ποιο είναι το φορολογικό και νομικό πλαίσιο για τις Online επιχειρήσεις;
 • Τι πρέπει να προσέξω στους Όρους Χρήσης του ηλεκτρονικού μου καταστήματος;
 • Όταν πουλάω ηλεκτρονικά στο εξωτερικό, τι πρέπει να προσέξω από φορολογική άποψη και από την άποψη του ΦΠΑ;
 • Τι είδους εταιρία να δημιουργήσω για την ηλεκτρονική μου επιχείρηση;
 • Μπορώ να ζω και έχω τυπικά το ηλεκτρονικό μου κατάστημα στην Ελλάδα και να ιδρύσω αλλοδαπή επιχείρηση;
 • Και αν θέλω να έχω και φυσικό κατάστημα και ηλεκτρονικό κατάστημα, τι γίνεται τότε;
 • κτλ
επιλογή τύπου εταιρίας
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Εφόσον αναλύσουμε ακριβώς το αντικείμενο των εργασιών σου, την ομάδα που θα συμμετέχει στο εγχείρημα και κατανοήσουμε τις ανάγκες της νέας επιχείρησης που θέλεις να κάνεις, σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τα φορολογικά σχήματα και τις επιλογές που έχεις, για την δημιουργία μιας φορολογικής οντότητας που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις το εισόδημα σου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

φορολογική έδρα
Φορο-Λογιστική Υποστήριξη Online Επιχείρησης

Γνωρίζοντας ότι μία online επιχείρηση μπορεί να λειτουργεί από παντού, προσφέρουμε την δυνατότητα να έχεις την αρχική φορολογική σου έδρα με ελάχιστο κόστος και με το κύρος της επαγγελματικής εγκατάσταση!
Και αν η φορολογική έδρα δεν είναι το ζητούμενο, βρες οργανωμένους χώρους για το meeting, το σεμινάριο αλλά και το virtual γραφείο σου, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!

επιχειρηματικό μοντέλο online επιχείρησης
Πως κερδίσει χρήματα η Online Επιχείρηση;

Το καίριο ζήτημα εφόσον βρεθεί το αντικείμενο εργασιών της η επιχείρηση, είναι να αποσαφηνιστεί με το ποιον τρόπο θα βγάλει χρήματα, ποιο θα είναι δηλ. το επιχειρηματικό της μοντέλο. Η έμπειρη ομάδα μας πάνω σε θέματα επιχειρηματικού σχεδιασμού και business modeling, σε βοηθά να προσδιορίσεις το οικονομικό μοντέλο σου ώστε ξέρεις από νωρίς τις πηγές του εισοδήματος σου.

πως θα βρει πελάτες η online επιχείρηση;
Πως θα βρει πελάτες η Online Eπιχείρηση;

Επιχείρηση χωρίς πελάτες απλά δεν υπάρχει. Έχεις σκεφτεί ποιοι θα είναι οι πελάτες και αν ναι με ποιον τρόπο να τους προσελκύσεις στην δική σου online επιχείρηση και θα τους πείσεις ότι είσαι η μοναδική επιλογή τους; Αν αυτό το βήμα το κάνεις νωρίς, θα σε απαλλάξει από πολύ αγωνία και στρες. Εμείς σε βοηθάμε με τεχνικές, εργαλεία και Συμβουλευτική να αποσαφηνίσεις τα πάντα σε σχέση με τον πελάτη σου.

ίδρυση εταιρίας
Ίδρυση εταιρίας Online Επιχείρησης

Ο πιο διαδεδομένος τύπος εταιρίας στην Ελλάδα για να ξεκινήσει μια online επιχείρηση είναι η ΙΚΕ. Έχουμε αυτοματοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την ίδρυση της εταιρίας , τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μέσα σε ελάχιστες μέρες, γίνεται η έναρξη εργασιών στην Εφορία καθώς και η απόδοση του ΑΦΜ της νέας φορολογικής οντότητας. Επίσης, μπορούμε να βοηθήσουμε να ανοίξεις εταιρία στο εξωτερικό.

λογιστική υποστήριξη startup
Φορο-Λογιστικό Support Online Επιχείρησης

Γνωρίζεις ότι η online επιχείρηση μπορεί να έχει αρκετές ιδιαιτερότητες ειδικά όταν στήνεται σε πλατφόρμες όπως το etsy, το ebay, το amazon κτλ? Καλύτερα να μην λύνεις τους φορολογιστικούς γρίφους αφού γεννηθούν αλλά να γνωρίζεις εκ των προτέρων πώς να προετοιμαστείς ώστε να μπορεί η online επιχείρηση σου να  πραγματοποιεί πωλήσεις σε όλον τον κόσμο χωρίς καμία αμφιβολία ότι αυτό γίνεται με τον σωστό τρόπο!

νομικά θέματα startup
Νομικά Θέματα Online Επιχείρησης

Πέρα από τις διαδικασίες ίδρυσης τις οποίες ο νομοθέτης δεν διαφοροποίησε για τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις, φαίνεται πώς υπάρχουν ιδιαιτερότητες για τη ρύθμιση και τη θέσπιση των βασικών κανόνων λειτουργίας του ηλεκτρονικού εμπορίου (σχέσεις με τους πελάτες, πολιτικές επιστροφών, δικαιώματα καταναλωτών, επίλυση διαφορών, προστασία προσωπικών δεδομένων, ασφάλεια δεδομένων κτλ), τόσο σε κοινοτικό όσο και κρατικό επίπεδο. Γνωρίζοντας αυτές τις ιδιαιτερότητες σε βοηθάμε να αποφύγεις τα κακώς κείμενα.

branding online επιχείρησης
Branding Online Επιχείρησης

Ένα από τα χαρακτηριστικά των online επιχειρήσεων είναι ότι δεν έχουν βιτρίνα. Η μοναδική βιτρίνα είναι το website – eshop τους και σε αυτήν την περίπτωση το να δημιουργηθεί μια αξιομνημόνευτη εταιρική ταυτότητα είναι κάτι παραπάνω από την δημιουργία ενός logo. Είναι τέχνη.

Η στρατηγική branding και της εταιρικής ταυτότητας καθώς και η δημιουργία του brand manifesto  είναι από τα θέματα που μπορούμε να υποστηρίξουμε με την ομάδα μας.

επιλογή πλατφόρμας για online επιχείρηση
Επιλογή Πλατφόρμα Online Επιχείρησης

Θα δημιουργήσεις δικό σου eshop ή ηλεκτρονικό κατάλογο ή θα καταφύγεις σε κάποια άλλη ηλεκτρονική πλατφόρμα; Αν κάνεις το δικό σου eshop, θα είναι custom? ή θα χρησιμοποίησεις το woocommerce? Ο,τι και να επιλέξεις, έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις σωστά με βάση τον σχεδιασμό σου αλλά κυρίως να σε βοηθήσουμε να δεις τι είναι αυτό που ταιριάζει στην περίπτωση σου.

χρηματοδότηση startup
 Υποστήριξη Χρηματοδότησης Startup

Η έρευση χρηματοδότησης και η επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού μίγματος είναι κρίσιμη για την εξέλιξη και την βιωσιμότητας μιας startup, ειδικά στα πρώτα της βήματα αλλά και στην συνέχεια.

Σε βοηθάμε να εκπονήσεις το επιχειρηματικό σου πλάνο ή το εκπονούμε εμείς για σένα, προκειμένου να το παρουσίασεις σε πιθανούς επενδυτές καθώς και χρηματοδοτικούς διαγωνισμούς.

brand marketing online επιχείρησης
Brand Marketing Οnline Επιχείρησης

Marketing is everything and everything is marketing.

Ανάμεσα στα πολλά εργαλεία που προσφέρονται για  το marketing μιας Online επιχείρησης (Online Brand), εμείς επιλέξαμε αυτά που δεν αναφέρονται στην διαφήμιση. Υπάρχουν ειδικοί που ασχολούνται με αυτό αλλά όχι εμείς.

Θεωρούμε ότι ένα Online Brand ξεχωρίζει κυρίως μέσα από το περιεχόμενο που δημιουργεί (Content Marketing – Marketing Περιεχομένου) και μοιράζεται με το κοινό του.

Όσο πιο ουσιαστικό και χρήσιμο περιεχόμενο δημιουργείται τόσο πιο πολύ υπάρχει engagement στο κοινό. Με αυτήν την λογική, διαχειριζόμαστε τα social media του online brand (Social Media Management) καθώς και το marketing μέσω email ( Email Marketing).

Θέλεις να συνεργαστούμε;