Υποστήριξη Online Επιχειρήσεων

Είναι πλέον γεγονός ότι το ενδιαφέρον των περισσότερων Ελλήνων έχει πέσει στην Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα. Λογικό είναι μιας και παρουσιάζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Έχοντας αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς χρειάζεται μια ηλεκτρονική επιχείρηση για να βγει αξιοπρεπώς στην αγορά, έχουμε ετοιμάσει ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης από την έναρξη του στησίματος μέχρι την δημοσίευση (launch) της Νέας ηλεκτρονικής επιχείρησης αλλά και να προβληθεί σωστά.

#
Συμβουλευτική για την Επιλογή του Κατάλληλου Φορολογικού σχήματος

Εφόσον αναλύσουμε ακριβώς το αντικείμενο των εργασιών σου και κατανοήσουμε τις ανάγκες της ηλεκτρονικής επιχείρησης που θέλεις να κάνεις, σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τα φορολογικά σχήματα και τις επιλογές που έχεις, για την δημιουργία μιας φορολογικής οντότητας που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις το εισόδημα σου.

#
Φορο-Λογιστική Υποστήριξη Online Επιχείρησης

Γνωρίζεις ότι η ηλεκτρονική επιχείρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες ως προς την φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις; Εφόσον γίνει η επιλογή του κατάλληλου φορολογικού σχήματος και της φορολογικής οντότητας για την ηλεκτρονική σου επιχείρηση, καλύπτουμε ολοκληρωμένα όλες τις φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις της με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

#
Branding Online Επιχείρησης

Το γνωρίζεις ότι η Google ελέγχει το 80 % των αποτελεσμάτων αναζήτησης στον δυτικό κόσμο. Πρώτο σου μέλημα όταν δημιουργείς μια online επιχείρηση είναι να βρεις τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Οι μηχανές αναζήτησης ανταμείβουν εμπορικά σήματα τα οποία πραγματικοί άνθρωποι βρίσκουν πολύτιμα.

Αν έχεις στο μυαλό σου ότι επειδή έχεις μία ιστοσελίδα ή ένα eshop, οι χρήστες  θα βρουν την επιχείρησή σου στο ιστό, κάνεις μεγάλο λάθος. Μέλημα σου θα είναι να οικοδομήσεις το Online Brand Name σου. Εμείς σε βοηθάμε σε αυτό: να δημιουργήσεις μία καλή, αναγνωρίσιμη επαγγελματική εικόνα και εντύπωση για τους επισκέπτες της σελίδας σου.

#
Brand Marketing Οnline Επιχείρησης

Ανάμεσα στα πολλά εργαλεία που προσφέρονται για  το marketing μιας Online επιχείρησης (Online Brand), εμείς επιλέξαμε αυτά που δεν αναφέρονται στην διαφήμιση. Υπάρχουν ειδικοί που ασχολούνται με αυτό αλλά όχι εμείς.

Θεωρούμε ότι ένα Online Brand ξεχωρίζει κυρίως μέσα από το περιεχόμενο που δημιουργεί (Content Marketing – Marketing Περιεχομένου) και μοιράζεται με το κοινό του.

Όσο πιο ουσιαστικό και χρήσιμο περιεχόμενο δημιουργείται τόσο πιο πολύ υπάρχει engagement στο κοινό. Με αυτήν την λογική, διαχειριζόμαστε τα social media του online brand (Social Media Management) καθώς και το marketing μέσω email ( Email Marketing).

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης  Online Επιχειρήσεων;