Υποστήριξη Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Είναι πλέον γεγονός ότι το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων έχει κερδίσει ο Τουρισμός και η δημιουργία Τουριστικών Επιχειρήσεων. Λογικό είναι μιας και ο Τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και παρουσιάζει μεγάλη άνθιση στις μέρες μας. Έχοντας αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς χρειάζεται μια τουριστική επιχείρηση για να βγει αξιοπρεπώς στην αγορά, έχουμε ετοιμάσει ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης από την έναρξη του στησίματος μέχρι την δημοσίευση (launch) της Νέας Τουριστικής επιχείρησης αλλά και να προβληθεί σωστά.

Συμβουλευτική για την Επιλογή του Κατάλληλου Φορολογικού σχήματος & Νομικά Ζητήματα

Εφόσον αναλύσουμε ακριβώς το αντικείμενο των εργασιών σου και κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης που θέλεις να κάνεις, σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τα φορολογικά σχήματα και τις επιλογές που έχεις, για την δημιουργία μιας φορολογικής οντότητας που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις το εισόδημα σου, ενημερωνόντας σου για τις υποχρέωσεις και τα δικαιώματα σου.

φορολογική υποστήριξη για startups
Διαδικασίες ‘Εναρξης, Νομική, Φορο-Λογιστική Υποστήριξη Τουριστικής Επιχείρησης

Γνωρίζεις ότι η τουριστική επιχείρηση έχει αρκετές ιδιαιτερότητες ως προς τις Νομικές, Φορολογικές και Λογιστικές υποχρεώσεις; Εφόσον γίνει η επιλογή του κατάλληλου φορολογικού σχήματος και της φορολογικής οντότητας για την τουριστική  επιχείρηση, καλύπτουμε ολοκληρωμένα όλες τις νομικές, φορολογικές και λογιστικές υποχρεώσεις της με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Branding Τουριστικής Επιχείρησης

Το γνωρίζεις ότι η Google ελέγχει το 80% των αποτελεσμάτων αναζήτησης στον δυτικό κόσμο. Πρώτο σου μέλημα όταν δημιουργείς μια online επιχείρηση είναι να βρεις τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Οι μηχανές αναζήτησης ανταμείβουν εμπορικά σήματα τα οποία πραγματικοί άνθρωποι βρίσκουν πολύτιμα. Αν έχεις στο μυαλό σου ότι επειδή έχεις μία ιστοσελίδα ή ένα eshop, οι χρήστες  θα βρουν την επιχείρησή σου στο ιστό, κάνεις μεγάλο λάθος. Μέλημα σου θα είναι να οικοδομήσεις το Online Brand Name σου. Εμείς σε βοηθάμε σε αυτό: να δημιουργήσεις μία καλή, αναγνωρίσιμη επαγγελματική εικόνα και εντύπωση για τους επισκέπτες της σελίδας σου.

Brand Marketing Τουριστικής Επιχείρησης

Ανάμεσα στα πολλά εργαλεία που προσφέρονται για  το marketing μιας Online επιχείρησης (Online Brand), εμείς επιλέξαμε αυτά που δεν αναφέρονται στην διαφήμιση. Υπάρχουν ειδικοί που ασχολούνται με αυτό αλλά όχι εμείς. Θεωρούμε ότι ένα Online Brand ξεχωρίζει κυρίως μέσα από το περιεχόμενο που δημιουργεί (Content Marketing – Marketing Περιεχομένου) και μοιράζεται με το κοινό του. Όσο πιο ουσιαστικό και χρήσιμο περιεχόμενο δημιουργείται τόσο πιο πολύ υπάρχει engagement στο κοινό. Με αυτήν την λογική, διαχειριζόμαστε τα social media του online brand (Social Media Management) καθώς και το marketing μέσω email (Email Marketing).

Ολοκληρωμένη Μέλέτη & Διαχείριση Φακέλου Επιδότησης Τουριστικής Επιχείρησης

Τώρα με μικρό σχετικά κεφάλαιο μπορείς να ξεκινήσεις την δική σου τουριστική επιχείρηση ή να αναβαθμίσεις την ήδη υπάρχουσα σου, αξιοποιώντας τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Εμείς μπορούμε να οργανώσουμε όλη την διαδικασία Οργάνωσης και Υλοποίησης των Προγραμμάτων Επιδότησης που υφίστανται αλλά και θα τρέξουν το επόμενο διάστημα ώστε να επωφεληθείς μέσα απο τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας. Μάθε για το νέο πρόγραμμα ” Ίδρυση Τουριστικών Επιχείρησεωνεδώ.

Συμβουλευτική Ανάπτυξης Διαφοροποιημένου Τουριστικού Προιόντος

Τι τουριστική επιχείρηση να ξεκινήσω;Πως θα διαφοροποιηθώ από τους άλλους; Ποια θα είναι τα προιόντα που θα προβάλλω;Σε ποιο κοινό να απευθυνθώ; Αυτά και άλλα πολλά μπορούν να απαντηθούν αλλά και να αποσαφηνιστούν ώστε η νέα ή η υφιστάμενη επιχείρηση σου να τοποθετηθεί στην αγορά με μοναδικό αποτύπωμα. Οργανώσαμε μια πολύ εξατομικευμένη Συμβουλευτική διαδικασία που σκοπό έχει να βοηθήσει τον νέο επιχειρηματία Τουρισμού να δημιουργήσει και να υλοποιήσει ένα βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης της επιχείρησης του.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης Τουριστικών Επιχειρήσεων;