Επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε όλο τον κόσμο!

Η εξειδικευμένη ομάδα των συμβούλων επιχειρήσεων της Atlas Consulting, διαθέτει τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην ευρωπαϊκή αλλά και στην διεθνή επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα όντας μέλος παγκόσμιων δικτύων συνεργατών σε όλο τον κόσμο, αντλούμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το περιβάλλον της χώρας που μας ενδιαφέρει να επεκταθούν οι πελάτες μας, αξιολογούμε τις διεθνείς ευκαιρίες και τις αξιοποιούμε, προσφέροντας ολοκληρωμένες εξατομικευμένες επιχειρηματικές λύσεις για την κάλυψη κάθε ανάγκης σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

global expantion
atlas

Ο μύθος του Άτλαντα και η Atlas Consulting!

Άτλαντας ήταν ο μυθικός ήρωας που κρατούσε τη Γη πάνω στους ώμους του και στη σύγχρονη εννοιολογία, Άτλας ‘χαρακτηρίζεται’ αυτός που τολμά και έχοντας τάλαντα, υποστηρίζει τα εγχειρήματα των άλλων.

Αντίστοιχα, στην Atlas Consulting, υπερηφανευόμαστε ότι τολμούμε, σκεφτόμαστε και ενεργούμε έξω από τα καθιερωμένα, εξελισσόμαστε συνεχώς και υποστηρίζουμε ολιστικά τους πελάτες μας στην αντιμετώπιση των επιχειρηματικών τους προκλήσεων και των προς επίλυση φορολογικών τους θεμάτων!

Θεωρώντας ως καίρια και απολύτως απαραίτητη την εξακριβωμένη και στον κατάλληλο χρόνο πληροφόρηση, είμαστε διασυνδεδεμένοι με τους καλύτερους, παγκοσμίως!
Τόσο μέσα από το Τοπικό-Εθνικό όσο και το Διεθνές Δίκτυο Συνεργασιών μας, υποστηρίζουμε με πολύτιμη, επικαιροποιημένη πληροφορία, την πρόταση αξιόπιστων, εξατομικευμένων, ολοκληρωμένων εισηγήσεων-λύσεων για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη Γη.

32 Χώρες - Στενοί Συνεργάτες Δικτύου

Αναζητάς έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα σε υποστηρίξει να αναπτυχθείς διεθνώς;
H Atlas Consulting είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, αναγνωρισμένων Διεθνών  Οργανισμών Φορολογικών και Λογιστικών Συμβούλων.
Η ενεργή μας δράση διεθνώς μας έχει καταστήσει ενεργά μέλη Ενώσεων όπως η ACCACE Circle, η Global Network 3E and the Business Setup International.
Οι σχέσεις με αυτούς τους οργανισμούς προσφέρουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα: την συνεργασία με Φορολογιστικές Εταιρίες κύρους σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο που μπορούν να υποστηρίξουν τους πελάτες μας που θέλουν να αναπτυχθούν διεθνώς, ώστε να έχουν έμπιστους υποστηρικτές σε ξένες χώρες αλλά και αξιόπιστες απαντήσεις στα ερωτήματα τους.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη στην Accace Circle!

our partners
H Accace Circle είναι μια ενεργή και δημιουργική Επιχειρηματική Κοινότητα παρόμοιων Παρόχων και Συμβούλων Λογιστικής, Φορολογικών, Μισθοδοσίας (BPO services) που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες με έμφαση στην αξιοσημείωτη εμπειρία πελατών.
Καλύπτοντας σχεδόν 40 δικαιοδοσίες με περισσότερους από 2.000 επαγγελματίες, υποστηρίζουμε περισσότερους από 10.000 πελάτες, κυρίως μεσαίες και διεθνείς εταιρείες Fortune 500 από διάφορους τομείς, και επεξεργαζόμαστε τουλάχιστον 170.000  άτομα σε μισθοδοσία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η κοινότητά μας λειτουργεί υπό μια κεντρική διαχείριση λογαριασμών και διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά παρέχει τοπική υποστήριξη και γνώση μέσω μιας ευρείας κοινότητας των μελών της.
1
Κύπρος
2
Τσεχία
3
Σλοβακία
4
Ουγγαρία
5
Ρουμανία
6
Πολωνία
7
Ρωσία
8
Βουλγαρία
9
Πορτογαλλία
10
Ιταλία
11
Γερμανία
12
Εσθονία
13
Λετονία
14
Νορβηγία
15
Λιθουανία
16
Ισπανία
17
Σλοβενία
18
Σερβία
19
Αγγλία
20
Γαλλία
21
Μαυροβούνιο
22
Κροατία
23
Βοσνία
24
Αυστρία
25
Τουρκία
26
Αίγυπτος
27
Δανία
28
Αμερική
29
Σουηδία
30
Φιλανδία
31
Ουκρανία
32
Νότια Αφρική
Συνεργασίες Διεθνώς
με Αξιόπιστη Τεχνογνωσία
Υψηλή Ποιότητα
στην Παροχή Λύσεων
Διαχείριση Έργου
Κεντρικά & Ολιστικά

Η Atlas Consulting

τακτικό μέλος σε Δίκτυα Εθνικών

& Διεθνών Οργανισμών

αλλά και Δίκτυα Υποστήριξης

Επιχειρηματικότητας με πρόσβαση

σε Επαγγελματίες Λογιστές,

Φορολογικούς Συμβούλους,

Νομικούς, σχεδόν σε όλες

τις χώρες στον κόσμο!

accace cicle greece
3e accounting greece
konsalidon network greece
ATLAS CONSULTING - Linkxar Global-Logo member Colour
xpath global greece atlas
ir global greece

Έχουμε πελάτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο!

Ρωτήστε μας για οτι σας ενδιαφερει

Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο