Υπηρεσίες Μεταφοράς Φορολογικής Κατοικίας

που θέλουν να επωφεληθούν των φορολογικών κινήτρων και ελαφρύνσεων και να ζήσουν ή και εργαστούν στην Ελλάδα

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες, μετανάστευσαν τα τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδας και αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον μακρυά από την πατρίδα μας.

Σε μια προσπάθεια της , η Ελληνική Κυβέρνηση, δίνει φορολογικά κίνητρα για να προσελκύσει πίσω Έλληνες και ξένους που επιθυμούν να εργαστούν στην Ελλάδα και να μεταφέρουν την φορολογική τους κατοικία.

Παράλληλα, η Ελληνική Κυβέρνηση δίνει φορολογικά κίνητρα και φορολογικές ελαφρύνσεις σε συνταξιούχους και σε επενδυτές του εξωτερικού για να ζήσουν και μεταφέρουν την φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα.

Αν θέλεις υποστήριξη και βοήθεια για να μεταφέρεις την φορολογική σου κατοικία στην Ελλάδα, η συνεργασία σου με τους ειδικούς της  A.TL.AS Consulting είναι μια καλή επιλογή!

Ενημέρωση για την Διαδικασία Μεταφοράς
Φορολογικής Κατοικίας

Αίτηση για την Μεταφορά
της Φορολογικής Κατοικίας

Φορολογική Συμβουλευτική & Υποστήριξη
μετά την Μεταφορά της Φορ. Κατοικίας

Σύσταση Ατομικής Επιχείρησης

Φορολογιστική Υποστήριξη Ατομικής Επιχείρησης

Online Φορολογικές Απαντήσεις

Απευθύνεται σε φορολογούμενους (ιδιώτες, επαγγελματίες)  που αναζητούν γραπτές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις για φορολογικά ζητήματα αναφορικά με την προστασία της περιουσίας και του εισοδήματος τους.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω email.

Online Φορολογική Συμβουλευτική

Απευθύνεται σε φορολογούμενους (ιδιώτες, επαγγελματίες)  που αναζητούν καθοδήγηση και συμβουλές πάνω φορολογικά ζητήματα αναφορικά με την προστασία της περιουσίας και του εισοδήματος τους.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω skype/zoom

Θέλεις να αναθέσεις την Φορολογική σου Υποστήριξη και την μεταφορά της φορολογικής σου κατοικίας σε μια έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα Επιστημόνων – Λογιστών;
Είμαστε στην διάθεση σου! Επικοινώνησε μαζί μας!