Κόστος & Τρόπος

Οι υπηρεσίες Coaching  παρέχονται  με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον τρόπο ζωής σoυ.

Η επιδίωξή μου είναι να σε βοηθήσω να προχωρήσεις τη ζωή σου, να σε βοηθήσω να εξελιχθείς και να επιτύχεις τους στόχους σου.

‘Έτσι οι συναντήσεις Coaching μπορεί να γίνει σε:

  • Προσωπικές συναντήσεις  σε χώρο που θα συμφωνήσουμε μαζί, αισθανόμαστε άνετα, έχει ησυχία και μας εμπνέει. Δεν είναι λίγες οι φορές που έκανα συναντήσεις σε ένα ήσυχο καφέ, στο καφέ ενός ξενοδοχείου, σε ένα όμορφο μέρος με θέα την θάλασσα κλπ.

 

  • Συναντήσεις μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype (Τηλεφωνικό Life Coaching), έναν τρόπο που προτιμούν αρκετά γνωστοί και φίλοι γιατί παρουσιάζει ποικίλα πλεονεκτήματα που αφορούν αφενός την εξοικονόμηση χρόνου (και κόστους μεταφοράς), αφετέρου την ευελιξία όσον αφορά τον τόπο που βρίσκεσαι (γίνεται από όλα τα μέρη του κόσμου) αλλά και γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξεις το πρόγραμμα σου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει συνάντηση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι να είσαι σε  μέρος με ησυχία και χωρίς αποσπάσεις.
    Η χρήση του Skype είναι εφικτή και συνήθως προτιμάται καθώς έχει μηδενικό κόστος κλήσης.

 

  • Ε-mail Life Coaching, ένας τρόπος  που τώρα πια αρχίζει να αποκτά τους πρώτους οπαδούς του και στην Ελλάδα (στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένος). Το email Life Coaching αφορά και αποτείνεται κυρίως σε ανθρώπους που περνούν πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους ή που είναι διαθέσιμοι σε μη εργάσιμες ώρες (βραδυνές κυρίως). Φροντίζω να σου στέλνω απάντηση εντός 2 ημερών.

 

 Extra Benefits στους ανθρώπους που παρακολουθούν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του AtlasHUB

  • Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό του AtlasHub
  • Πρόσβαση στις ειδικές εκδόσεις μας και τα εξειδικευμένα βιβλία της Atlas Consulting
  • Εκπτώσεις σε σεμινάρια και άλλες υπηρεσίες μας
  • Γίνεστε μέλος της κοινότητας του AtlasHub και απολαμβάνετε πλήθος προνομίων

Το κόστος της  συνάντησης προπληρώνεται μέσω Paypal  ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με μετρητά με την λήξη της συνάντησης.

H αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας γίνεται είτε με συμφωνημένο αντίτιμο που καθορίζεται με την ανάλυση αναγκών (αριθμός συναντήσεων και παραδοτέα, προσυμφωνούνται) είτε ανά συνάντηση.

Roi