ww
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Προσωπική Συμβουλευτική | Personal Coaching & Consulting
~~
ΕΠΙΧΕΙΡHΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Επιχειρηματική Συμβουλευτική | Business Coaching & Consulting
ll
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Επαγγελματική Συμβουλευτική | Career & Executive Coaching & Consulting
Το όραμα

Το όραμα μας είναι να ενισχυθεί η απασχολησιμότητα, η επιχειρηματικότητα και εντέλει η οικονομία της χώρας μας.

 Πώς όμως θα γίνει αυτό;

Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την ποιοτική αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των ανθρώπων που θέλουν:

1. να αναπτύξουν νέες και υγιείς επιχειρήσεις

2. να αναδιαρθώσουν τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις τους (που αντιμετωπίζουν προβλήματα) αλλά

3. και όσων ενδιαφέρονται να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους σε άλλες επιχειρήσεις,

αναβαθμίζοντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τον εαυτό τους, πάντα με εξωστρέφεια και στόχευση τόσο προς την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά.

Το δικό μας λιθαράκι για την επίτευξη αυτού του οράματος είναι να προσφέρουμε σε αυτήν τη φιλόδοξη ομάδα ανθρώπων

τις απαραίτητες γνώσεις, τα εργαλεία, τη μεθοδολογία και τη συμβουλευτική που χρειάζονται μέσα από δράσεις που θα τους εμπνεύσουν και θα τους βοηθήσουν να δουν την ευκαιρία και το momentum που προσφέρεται μέσα από την οικονομική κρίση.

Δίνουμε λύσεις στα σύγχρονα επιχειρηματικά και επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις:
απευθυνόμαστε σε:
Επιχειρηματίες με Μικρές Επιχειρήσεις, Νέους Επιχειρηματίες και ομάδες Δυνητικών Επιχειρηματιών, σε ανθρώπους που ανήκουν στη Δημιουργική Κοινότητα, Επιχειρηματίες με Εταιρίες Τεχνολογίας, Επιχειρήσεις Παροχής Πρωτότυπων Υπηρεσιών με Διεθνή Προσανατολισμό και Επιχειρηματίες που έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν ένα e-shop, σε Ελεύθερους Επαγγελματίες και σε Ιδιώτες, σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και γενικά σε παθιασμένους Ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη Διαφορά και που :
 • έχουν μια ιδέα και θέλουν να την μετατρέψουν σε υγιή-βιώσιμη επιχείρηση, που θα ακμάζει
 • έχουν μια επιχείρηση και θέλουν να την ξανά-ζωντανέψουν, να την μεταμορφώσουν, να αποδομήσουν το παλιό τους επιχειρηματικό μοντέλο και να αναπτύξει τον τζίρο της
 • θέλουν να κάνουν επάγγελμα αυτό που πραγματικά αγαπούν και να προωθήσουν τον εαυτό τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο για την εύρεση εργασίας
 • θέλουν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους και τον εαυτό τους
 • θέλουν να προσαρμοστούν στις ραγδαίες αλλαγές της αγοράς
 • θέλουν να προσφέρουν στο κοινό τους εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται στους πελάτες μας:
 • υπό μορφή 1 to 1 coaching sessions (συνεδρίες συμβουλευτικής)

 • υπό μορφή ολοκληρωμένων πακέτων υποστήριξης

 • με εξατομικευμένα πακέτα εκπαίδευσης

 • με online ‘προϊόντα’ της Atlas Consulting

Γιατί μπορεί να σε ενδιαφέρει το AtlasHub;

Mας ρωτάνε συχνά πυκνά, φίλοι και πελάτες:

«Γιατί θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις-δημοσιεύσεις αλλά και τις υπηρεσίες του Atlas Hub;»

και απαντούμε :

 • γιατί σου μαθαίνουμε να εστιάζεις στην στρατηγική που σου ταιριάζει για να αντιμετωπίζεις και να διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην αγορά εργασίας καθώς και να χτίζεις και να εδραιώνεις ένα προσωπικό και επιχειρηματικό brand που να ξεχωρίζει, να ακμάζει και να προοδεύει.
 • γιατί σου προσφέρουμε μια προσωποποιημένη προσέγγιση για το πώς θα τρέχεις και θα αναπτύσσεις την επιχείρηση σου αλλά και πως να αντιμετωπίσεις την καριέρα σου ως επιχείρηση.
 • γιατί σου μαθαίνουμε να δημιουργείς ένα πλάνο και μια στρατηγική που θα σου φέρνει οικονομικό αποτέλεσμα, peace of mind και την ικανοποίηση ότι η δημιουργικότητα σου έχει αντίκρυσμα μέσα από μια μοντέρνα μορφή Συμβουλευτικής.
 • γιατί σου μαθαίνουμε να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις αλλαγές και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου
 • γιατί με την βοήθεια μας, μπορείς να κάνεις την επιχείρηση σου (και την καριέρα σου) πιο αποτελεσματική, τους πελάτες και τους εργοδότες σου να λένε WOW με αυτά που τους προσφέρεις , να κερδίζεις πιο πολλά και με πιο όμορφο τρόπο και να έχεις μεγαλύτερη ισορροπία στην ζωή σου.
Η φιλοσοφία μας:

Είμαστε παθιασμένοι με την εργασία μας. Θέλουμε να συμβάλλουμε ώστε οι άνθρωποι να γί8νονται πιο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τη ζωή τους, οι επιχειρήσεις να ξεφεύγουν από το ‘Νεκρό Σημείο’ και να δημιουργούν τη βάση για βιωσιμότητα και μακροχρόνια επιτυχία και ο κόσμος μας, ένα πεδίο συνεχούς ανάπτυξης και αειφορίας.

Υποστηρίζουμε διασυνδέσεις που δεν είναι προφανείς. Συνδέουμε τεχνολογία, ανθρώπους, ικανότητες, όνειρα και επιδιώξεις με σκοπό να οδηγηθείτε προς μια βιώσιμη επιχείρηση και μια απολαυστική καριέρα.

Βλέπουμε τη ζωή και την εργασία – την εργασία και τη ζωή, ως μια αδιαίρετη συνέχεια, μια αδιάλειπτη έκφραση του ποιοί πραγματικά είστε. Γιατί όπως το πνεύμα, το σώμα και η ψυχή του ανθρώπου είναι ένα, έτσι και στην επιχείρηση ή την καριέρα μας, ο άνθρωπος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, παίζει πάντα τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Το επαγγελματικό-επιχειρηματικό περιβάλλον και ο άνθρωπος ως ολότητα, άρρηκτα συνδεδεμένα.

Θέλεις να προγραμματίσεις μία Συμβουλευτική Συνάντηση μαζί μας;