Τι εταιρία να ανοίξω;

Ποια τα θετικά και αρνητικά κάθε νομικής μορφής;

Πού να κάνω έδρα;

Ποια είναι τα κόστη έναρξης κάθε μορφής επιχείρηση;

Τι επιβαρύνσεις και τι κόστη θα έχω;

Τι με συμφέρει να κάνω;

Και μετά την έναρξη, τι γίνεται;

Πώς θα οργανώσω την επιχείρηση μου;

Πώς θα την αναπτύξω;

Είναι σοφό πριν ξεκινήσεις, να βρεις μια Αξιόπιστη και Έμπειρη Ομάδα Λογιστών, Φοροτεχνών και Νομικών ώστε να σε βοηθήσουν καθ’ όλη τη διαδικασία σύστασης της εταιρίας σε αντίθεση με την ‘αναζήτηση’ πληροφοριών μέσα από το διαδίκτυο.

Όλη η ομάδα μας είναι εδώ για να σε υποστηρίξει!

Το να επιλέξεις τη νομική μορφή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο επιχειρηματικό σου πλάνο, μπορεί να είναι περίπλοκο και πολυπαραγοντικό.

Ποιος τύπος εταιρίας ταιριάζει με τις ανάγκες και το πλάνο σου;

Με ποιο κριτήριο επιλέγουμε τη βέλτιστη εταιρική μορφή;

Είμαστε εδώ για να αποσαφηνίσουμε ακριβώς τα παραπάνω, ώστε να έχεις όλες τις παραμέτρους πριν πάρεις την μεγάλη απόφαση!

Κάθε νομική μορφή έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μια λίστα από λογιστικές, φορολογικές και νομικές υποχρεώσεις. Μάθε ποιες είναι οι ετήσιες, τριμηνιαίες, μηνιαίες αλλά και κάθε άλλη υποχρέωση, ώστε να κάνεις τον προγραμματισμό σου.

Μαζί με τη σύσταση της εταιρίας σου, σε ενημερώνουμε προκαταβολικά ώστε να έχεις καθολική γνώση των υποχρεώσεών σου.

“Πόσο χρόνο θα πάρει για να γίνει η σύσταση της εταιρίας και τι θα μου κοστίσει;” μας ρωτούν συχνά οι πελάτες μας. Χρόνος και χρήμα, δύο βασικοί πόροι που τους σεβόμαστε απόλυτα.

Από την αρχή, αποσαφηνίζουμε τα κόστη και το χρόνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύσταση της νομικής μορφής που επιθυμείς ενώ παρέχουμε ένα απολύτως φιλικό τόσο οικονομικά όσο και χρονικά, ξεκάθαρο πακέτο υποστήριξης στη σύσταση της εταιρίας σου.

Αφού επιλέξεις τη νομική μορφή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο πλάνο σου, φροντίζουμε με ακρίβεια όλη τη διαδικασία για τη σύσταση της εταιρίας σου: καταστατικό, προετοιμασία εντύπων, επισκέψεις σε φορείς, μέχρι να πάρεις ΑΦΜ και να είναι πλήρως έτοιμη προς λειτουργία-ενεργοποίηση.

Προσφέρουμε Ολοκληρωμένη Λύση “με το ΑΦΜ στο χέρι” για τη σύσταση εταιριών.  Επίσης αν είσαι εταιρία παροχής υπηρεσιών και θέλεις να ελαττώσεις τα έξοδα εγκατάστασης, έχουμε τη δυνατότητα της πρόσθετης παροχής Φορολογικής Έδρας.

Σε βοηθούμε να δαμάσεις τη γραφειοκρατία και την πολυνομία.

Μέσα σε λίγες μέρες και κυρίως έχοντας αποσαφηνισμένα όλα τα δεδομένα, ολοκληρώνεται η σύσταση της εταιρίας σου, αποκτάς ΑΦΜ και η εταιρία αποκτά νομική υπόσταση. Καλωσόρισες στον κόσμο της Επιχειρηματικότητας!

Τώρα ήρθε η ώρα να απογειώσεις τη δραστηριότητα σου και εμείς, πάντα κοντά σου να σου παρέχουμε περαιτέρω με Φορολογιστική Υποστήριξη προσαρμοσμένη απολύτως στις ειδικότερες ανάγκες σου.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξω τη μορφή εταιρίας που μου ταιριάζει;

ZZ
Ύψος Επενδυόμενου/ Υποχρεωτικού Κεφαλαίου Εκκίνησης
ZZ
Περιορισμένη ή Απεριόριστη Ευθύνη Εταίρων
ZZ
Διαχειριστικό Κόστος και Λογιστικό Κόστος
ZZ
Αξιοπιστία απέναντι σε Επενδυτές

Ποιο τύπο εταιρίας να επιλέξω;
Οι επιλογές σου!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι νομικών προσώπων και τύπων εταιριών που μπορεί να επιλέξει κάποιος όταν θέλει να ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα. Η πιο διαδεδομένη μορφή εταιρίας τα τελευταία χρόνια είναι η ΙΚΕ – Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία.

Μπορούμε να σου παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να επιλέξεις τo σωστό τύπο επιχείρησης για εσένα σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Ας σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε περίπτωση.

Επικέντρωσε την ενέργειά σου στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου και άφησε σε εμάς να φροντίσουμε τα πάντα γύρω από τη Σύσταση της Εταιρίας-Επιχείρησής σου όπως και πολλά περισσότερα!

ZZ
ZZ
Προσωπική Εταιρία/ Ομόρρυθμη
ZZ
Προσωπική Εταιρία: Ετερόρρυθμη
ZZ
Κοινωνικές Εταιρίες
ZZ
ZZ

Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης | Ανώνυμη Εταιρία

ZZ
Υποκατάστημα Ξένης Εταιρίας
ZZ
Γραφείο Αντιπροσώπου

H ίδρυση της πιο διαδεδομένης μορφή εταιρίας τώρα πιο εύκολα και γρήγορα από πότε:
Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία!

Οι Σύμβουλοι της Atlas Consulting σου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για την ίδρυση και σύσταση της εταιρίας σου χωρίς χρονοβόρες ή ενεργοβόρες διαδικασίες και πάντα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και μορφές επιχείρησης που μπορείς να επιλέξεις για να ξεκινήσεις την επιχειρηματική σου δραστηριότητα αλλά ο πιο δημοφιλής είναι η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (IKE)!

Για την ίδρυση μιας ΙΚΕ, υπάρχει μια σειρά βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν έως ότου η νέα οντότητα αποκτήσει ΑΦΜ και εγγραφεί στα απαιτούμενα Μητρώα (Γενικό Εμπορικό Μητρώο, Μητρώο Εφορίας, Μητρώο ΕΦΚΑ).

Να πώς μπορούμε να σε υποστηρίξουμε!

Η Ολοκληρωμένη Υπηρεσία της Atlas Consulting για την Ίδρυση Eπιχειρήσεων και Eταιριών!

Συμβουλευτική για τη Σύσταση

Παροχή Φορολογικής Έδρας

Συμβουλευτική Εταιρικού Δικαίου

Υπηρεσία Νομικού Αντιπροσώπου

Διαδικασίες Σύστασης Επιχείρησης

Έκδοση Τραπεζικού Λογαριασμού

Ολοκληρωμένη Λύση για την Ίδρυση Εταιριών !

Μια κεντρική λύση μιας ‘Στάσης’ που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Ασχολούμαστε εμείς με την ίδρυση της εταιρίας και τη φορολογιστική της συμμόρφωση σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία.

Ολοκληρωμένη Λύση για την Λογιστική  και Φορολογική Υποστήριξη της Επιχείρησής σου καθώς και για την Ανάπτυξη της!

Η πιο ολοκληρωμένη λύση μιας ‘Στάσης’ που καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε νεοσύστασης επιχείρησης.

Θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;

Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε ολοκληρωμένα και αξιόπιστα!