– Ίδρυση Εταιρίας στο Εξωτερικό –  Επιχειρηματικότητα χωρίς Σύνορα

Ίδρυση Εταιρίας στο εξωτερικό, ναι, γιατί η ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δράσης δεν πρέπει να έχει σύνορα!

Η ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα στους επιχειρηματικούς κύκλους. Όλο και πιο πολύ, τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες δραστηριοποιούνται και επιχειρούν εκτός των συνόρων της χώρας. Ο σωστός και αντικειμενικός επιχειρηματικός, οικονομικός και φορολογικός σχεδιασμός είναι πάντα στρατηγικής σημασίας για τον Έλληνα επιχειρηματία.
Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στο να προσφέρουν με το δυνατόν κατανοητό και εμπεριστατωμένο τρόπο, το σκεπτικό που είναι καλό να προηγείται της ίδρυσης μιας εταιρίας στο εξωτερικό (πάντα με τεκμηριωμένη μεθοδολογία) αλλά και ό,τι έπεται από την ίδρυσή της καθώς και τι κόστη συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή. Κοινός στόχος είναι η  αναγνώριση αποδοτικών φορολογικών δικαιοδοσιών για την εξάπλωση της επιχειρηματικής δράσης των πελατών μας, παράλληλα με την μείωση της συνολικής φορολογικής και οικονομικής επιβάρυνσης.
Σημαντική σημείωση: δεν προβαίνουμε σε σύσταση εταιρίας στο εξωτερικό για δικό σας λογαριασμό αλλά παρέχουμε Φορολογική Υποστήριξη καθώς και εργαλεία με τη βοήθεια των οποίων έχετε όλη την πληροφόρηση που πρέπει να προηγείται πριν την λήψη οποιασδήποτε απόφασης. Σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ τους πελάτες μας στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, δεν ενθαρρύνουμε πράξεις και δράσεις που δεν εμπίπτουν σε νόμιμα και θεμιτά μέσα. Στην Atlas Consulting εξετάζουμε τις Συμβάσεις Αποφυγής Διπλής Φορολογίας και σας τις γνωστοποιούμε.  Η λήψη απόφασης είναι κάτι προσωπικό για κάθε επιχειρηματία ή για κάθε ομάδα επιχειρηματιών. Η δική μας δουλειά είναι να σας γνωστοποιήσουμε τους κινδύνους, τα οφέλη καθώς και να υποδείξουμε, αν είναι δυνατόν, έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο εξωτερικό προκειμένου να συστήσετε την εταιρία σας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται βρίσκονται υπό το διακριτικό τίτλο
Business Beyond Borders TM

Η Atlas Consulting είναι δυναμικό μέλος Διεθνών Ενώσεων Επαγγελματιών με εξειδίκευση στη Φορολογιστική, τη Νομική Υποστήριξη καθώς και τη Σύσταση Εταιριών. Μέσω του δικτύου μας μπορούμε να υποστηρίξουμε τεκμηριωμένα, την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο. 

international setup services , international company formation
6
Ήπειροι
65
Κράτη
98
Γραφεία
1315
Επαγγελματίες

Η Μεθοδολογία μας

Η ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό δεν είναι σε καμία περίπτωση μία απλή, αντίθετα, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα  απόφασης που βασίζεται σε σύνθετα κριτήρια.
Γι’ αυτό, ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία ώστε να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, να λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν, άμεσα, με ακρίβεια και λεπτομέρεια, ώστε να αποφασίσεις έχοντας στη διάθεσή σου όλους τους ‘παρονομαστές’.
&#x
Συμβουλευτική
Έρευνα
Ανάλυση & Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων
Επιλογή Βέλτισης Λύσης
&#x
Σύνδεση με το Δίκτυο μας και Αποστολή Πρότασης
&#x
Επικεντρωμένο Project Management
Δεν υπάρχει λύση 'One Size Fits All' και είναι απολύτως απαραίτητο να γνωρίζεις τι σημαίνει το να διατηρείς εταιρία στο εξωτερικό και τους τρόπους ώστε να διασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό όφελος με τη λιγότερη δυνατή 'έκθεση'!
Είμαστε τόσο μακρυά όσο ένα τηλέφωνο ή email, επικοινώνησε τώρα κιόλας μαζί μας!
Θεσσαλονίκη
+30 2310 310910
Αθήνα
+30 210 3004160
e-mail
info@atlasconsulting.gr