– Ίδρυση Εταιρίας στο Εξωτερικό –  Επιχειρηματικότητα χωρίς Σύνορα

Ίδρυση Εταιρίας στο εξωτερικό, ναι, γιατί η ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δράσης δεν πρέπει να έχει σύνορα!

Η ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα στους επιχειρηματικούς κύκλους. Όλο και πιο πολύ, τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες δραστηριοποιούνται και επιχειρούν εκτός των συνόρων της χώρας. Ο σωστός και αντικειμενικός επιχειρηματικός, οικονομικός και φορολογικός σχεδιασμός είναι πάντα στρατηγικής σημασίας για τον Έλληνα επιχειρηματία.
Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στο να προσφέρουν με το δυνατόν κατανοητό και εμπεριστατωμένο τρόπο, το σκεπτικό που είναι καλό να προηγείται της ίδρυσης μιας εταιρίας στο εξωτερικό (πάντα με τεκμηριωμένη μεθοδολογία) αλλά και ό,τι έπεται από την ίδρυσή της καθώς και τι κόστη συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή. Κοινός στόχος είναι η  αναγνώριση αποδοτικών φορολογικών δικαιοδοσιών για την εξάπλωση της επιχειρηματικής δράσης των πελατών μας, παράλληλα με την μείωση της συνολικής φορολογικής και οικονομικής επιβάρυνσης.
Σημαντική σημείωση: δεν προβαίνουμε σε σύσταση εταιρίας στο εξωτερικό για δικό σας λογαριασμό αλλά παρέχουμε Φορολογική Υποστήριξη καθώς και εργαλεία με τη βοήθεια των οποίων έχετε όλη την πληροφόρηση που πρέπει να προηγείται πριν την λήψη οποιασδήποτε απόφασης. Σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ τους πελάτες μας στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, δεν ενθαρρύνουμε πράξεις και δράσεις που δεν εμπίπτουν σε νόμιμα και θεμιτά μέσα. Στην Atlas Consulting εξετάζουμε τις Συμβάσεις Αποφυγής Διπλής Φορολογίας και σας τις γνωστοποιούμε.  Η λήψη απόφασης είναι κάτι προσωπικό για κάθε επιχειρηματία ή για κάθε ομάδα επιχειρηματιών. Η δική μας δουλειά είναι να σας γνωστοποιήσουμε τους κινδύνους, τα οφέλη καθώς και να υποδείξουμε, αν είναι δυνατόν, έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο εξωτερικό προκειμένου να συστήσετε την εταιρία σας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται βρίσκονται υπό το διακριτικό τίτλο
Business Beyond Borders TM

Η Atlas Consulting είναι δυναμικό μέλος Διεθνών Ενώσεων Επαγγελματιών με εξειδίκευση στη Φορολογιστική, τη Νομική Υποστήριξη καθώς και τη Σύσταση Εταιριών. Μέσω του δικτύου μας μπορούμε να υποστηρίξουμε τεκμηριωμένα, την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο. 

6
Ήπειροι
65
Κράτη
98
Γραφεία
1315
Επαγγελματίες

Η Μεθοδολογία μας

Η ίδρυση και διατήρηση μιας εταιρίας στο εξωτερικό δεν είναι σε καμία περίπτωση μία απλή υπόθεση. Αντίθετα, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα απόφασης που βασίζεται σε σύνθετα κριτήρια.
Γι’ αυτό, ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία ώστε να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, να λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν, άμεσα, με ακρίβεια και λεπτομέρεια, ώστε να αποφασίσεις έχοντας στη διάθεσή σου όλους τους ‘παρονομαστές’, ειδικά όταν είσαι φορολογικός κάτοικος της Ελλάδας.
Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με τους εξής τρόπους:
1. Στέλνοντας μια αναφορά με τα σημαντικά στοιχεία που αφορούν την χώρα ή τις χώρες που σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε (έναντι κάποιου κόστους ανάλογα με τον αριθμό χωρών).
2. Κάνοντας μια διαφορική ανάλυση των δεδομένων της χώρας ή των χωρών που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε και της χώρας μας (εφόσον είστε φορολογικός κάτοικος της Ελλάδας).
3. Κάνοντας μελέτη φορολογικού σχεδιασμού και προϋπολογισμού με βάσει συγκεκριμένα οικονομικά σενάρια.
4. Προετοιμάζοντας μια συνολική οικονομική πρόταση για σύσταση και διατήρηση γκρουπ εταιριών σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και άλλες χώρες που περιλαμβάνει το δίκτυο μας.
5. Κανονίζοντας Συμβουλευτικές συνεδρίες με συνεργάτες του δικτύου μας ανάλογα με τα ερωτήματα που έχετε. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, μπορεί να επιλέγετε ή να γίνεται σύνθεση των παρακάτω Υπηρεσιών:
(Σημαντική Σημείωση: η εργασία μας δεν είναι να “πουλάμε” εταιρίες στο εξωτερικό αλλά να προσφέρουμε ένα ασφαλές πλαίσιο και πακέτο υπηρεσιών για την σύσταση και διατήρηση εταιριών στο εξωτερικό μέσα από το όσο πιο μελετημένο, εξ-αρχής – πλάνο υλοποίησης).
Προγραμματισμός Συμβουλευτικής Συνεδρίας
Φορολογική Έρευνα
Ανάλυση & Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων
Επιλογή Βέλτισης Λύσης
Σύνδεση με το Δίκτυο μας για την Αποστολή Πρότασης για τις ζητούμενες υπηρεσίες
Επικεντρωμένο Project Management (για τους πελάτες της εταιρίας μας)
Δεν υπάρχει λύση 'One Size Fits All' και είναι απολύτως απαραίτητο να γνωρίζεις τι σημαίνει το να διατηρείς εταιρία στο εξωτερικό και τους τρόπους ώστε να διασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό όφελος με τη λιγότερη δυνατή 'έκθεση'! Για αυτό σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με μια Συμβουλευτική Συνεδρία με έναν από τους εξειδικευμένους Συμβούλους μας.
Είμαστε τόσο μακρυά όσο ένα τηλέφωνο ή email, επικοινώνησε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε μια Συμβουλευτική Συνεδρία!
Θεσσαλονίκη
+30 2310 310910
Αθήνα
+30 210 3004160
e-mail
info@atlasconsulting.gr