Ίδρυση Εταιρίας στο εξωτερικό – «Επιχείρηση χωρίς Σύνορα»

Ίδρυση Εταιρίας στο εξωτερικό: γιατί η ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου δράσης δεν έχει σύνορα!

Η ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα στους επιχειρηματικούς κύκλους. Όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες δραστηριοποιούνται και επιχειρούν εκτός των συνόρων της χώρας. Ο σωστός και αντικειμενικός επιχειρηματικός, οικονομικός και φορολογικός σχεδιασμός είναι πάντα στρατηγικής σημασίας για τον Έλληνα επιχειρηματία.
Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στο να προσφέρουν με το δυνατόν κατανοητό και εμπεριστατωμένο τρόπο,  το σκεπτικό που είναι καλό να προηγείται της ίδρυσης μιας εταιρίας στο εξωτερικό (πάντα με τεκμηριωμένη μεθοδολογία) αλλά και ό,τι έπεται από την ίδρυση της καθώς και τι κόστη συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή. Κοινός στόχος είναι η  αναγνώριση αποδοτικών φορολογικών δικαιοδοσιών για την εξάπλωση της επιχειρηματικής δράσης των πελατών μας, παράλληλα με την μείωση της συνολικής φορολογικής και οικονομικής επιβάρυνσης.
Σημαντική σημείωση: δεν προβαίνουμε σε σύστασης εταιρίας στο εξωτερικό για δικό σας λογαριασμό αλλά παρέχουμε Φορολογική Υποστήριξη καθώς και εργαλεία με την βοήθεια των οποίων να έχετε όλη την πληροφορήση που πρέπει να προηγείται πριν την λήψη απόφασης. Σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ τους πελάτες μας στην λήψη οποιαδήποτε απόφασης, δεν ενθαρρύνουμε πράξεις και δράσεις που δεν εμπίπτουν σε νόμιμα και θεμιτά μέσα. Εμείς εξετάζουμε τις Συμβάσεις Αποφυγής Διπλής Φορολογίας και σας τις γνωστοποιούμε.  Η λήψη απόφασης είναι κάτι προσωπικό για κάθε επιχειρηματία ή για κάθε ομάδα επιχειρηματιών. Η δική μας δουλειά είναι να σας γνωστοποιήσουμε τους κινδύνους, τα οφέλη καθώς και να υποδείξουμε, αν είναι δυνατόν, έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο εξωτερικό για να συστήσετε την εταιρία σας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται βρίσκονται υπό τον διακριτικό τίτλο
Business without Borders TM

Η εταιρία μας είναι μέλος Διεθνών Ενώσεων Επαγγελματιών με εξειδίκευση στην Φορολογιστική και Νομική Υποστήριξη καθώς και στην Σύσταση Εταιριών  και έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που μπορούν να υποστηρίξουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο εξωτερικό. 

international setup services , international company formation
6
Ήπειροι
65
Κράτη
98
Γραφεία
1315
Επαγγελματίες

Η Μεθοδολογία μας

Το να πηγαίνεις σε ένα ξένο μέρος για να κάνεις ίδρυση εταιρίας εκεί, μπορεί να είναι μια σύνθετη απόφαση.
Για αυτό, ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία ώστε να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, να λύσουμε τις  τυχόν απορίες που έχεις, άμεσα και με λεπτομέρεια, ώστε να αποφασίσεις, έχοντας όλες τις συνισταμένες υπόψιν σου.
Έρευνα
Ανάλυση & Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων
Επιλογή Βέλτισης Λύσης
Δεν υπάρχει λύση one size fit all. Διερευνήστε αρχικά τι σημαίνει να έχετε εταιρία στο εξωτερικό και τους τρόπους ώστε να διασφαλίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος με την λιγότερη δυνατή έκθεση!
Είμαστε τόσο μακρυά όσο ένα τηλέφωνο ή email! Επικοινώνησε μαζί μας!
Θεσσαλονίκη
2310 310910
Αθήνα
210 3004160
email
info@atlasconsulting.gr