Atlas
Consulting
Είμαστε μια έμπειρη ομάδα από Πιστοποιημένους Λογιστές, Οικονομολόγους, Φορολογικούς Συμβούλους και Συμβούλους Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό και προσφέρουμε στους πελάτες μας την σιγουριά ότι κοντά μας θα βρούν την αξιόπιστη λύση που αναζητούν, για να λύσουν τους γόρδιους δεσμούς της φορολογικής πολυνομίας και της γραφειοκρατείας, να μάθουν πώς να διαχειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους, να προστατεύουν το εισόδημα και την περιουσία τους και να αξιοποιούν τους πόρους τους για την επιβίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων αλλά της ευρύτερης βελτίωσης της οικονομικής τους κατάστασης.
Μοντέρνος Επιχειρηματικός Σταθμός Μιας Στάσης           στην Φορολογιστική & Επιχειρηματική Υποστήριξη για την δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων και για την ανάπτυξη Υφιστάμενων ΜME, με πραγματικό                           value for money!
Είμαστε ο πιο Αξιόπιστος & Έμπιστος Συνεργάτης σου!

Καλως ηρθατε στην

Atlas Consulting

Η A.TL.AS Consulting είναι Φορολογιστική, Χρηματοοικονομική και Συμβουλευτική Εταιρία που προσφέρει αξιόπιστες επαγγελματικές λύσεις σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και Συμβουλευτική σε ένα εκτεταμένο αριθμό ιδιωτών και επιχειρήσεων με έμφαση την Λογιστική Παρακολούθηση, τον Διεθνή Φορολογικό Σχεδιασμό, το Μάρκετινγ και την Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων. Είμαστε όλοι Οικονομολόγοι- Φοροτέχνες και Σύμβουλοι Στρατηγικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων με γνώσεις Management, Marketing, Ψυχολογίας, Χρηματοοικονομικών και Φοροτεχνικών για να καλύπτουμε τις ανάγκες της μικρής επιχείρησης ολιστικά και ολοκληρωμένα.

45

ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

2ης

γενιας
Εταιρια

10

χρονια
online consulting

30000+

Projects

1000+

πελατεσ

Οι Τομείς Ειδίκευσης μας

Σε βοηθάμε να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις την επιχείρηση σου!Σε βοηθάμε να προστατεύεις την περιουσία και το εισόδημα σου! Σε βοηθάμε να αναπτύξεις την οικονομική σου ευφυία και να διαχειρίζεσαι σοφά τα οικονομικά σου.
Αξιόπιστες Λύσεις κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες σου!

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter για να λαμβάνεται άμεσα όλα τα νέα μας:

Γιατί να μας επιλέξετε?

Έχουμε 45 χρόνια παρουσίας την Ελληνική αγορά και Εκατοντάδες Ευχαριστημένους Πελάτες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Μας εμπιστεύονται για:
48 χρόνια Εμπειρία
…διανύουμε την 5 δεκαετία παρουσίας μας στην αγορά και η εμπειρία μας είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη
Επιχειρηματικό Πνεύμα
...μιλάμε στην γλώσσα του σύγχρονου επιχειρηματία γιατί και εμείς επιχειρηματίες.
Χωρίς Σύνορα
...χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και έξυπνα μέσα για να εξυπηρετούμε και απομακρυσμένα τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Άμεση Εξυπηρέτηση
… κόβουμε τους γόρδιους δεσμούς της γραφειοκρατίας και εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας.

Κλεάνθης Πατσούμης 

Επίτιμος Πρόεδρος @ ATLAS Consulting – Φορολογικός Σύμβουλος – Μέντωρας

Email: kleanthis@atlasconsulting.gr

Γεια σου,

είμαι ο Κλεάνθης Πατσούμης και εδώ και 50 χρόνια είμαι ενεργός στο Επάγγελμα του Φοροτέχνη Λογιστή.

Η Atlas Consulting είναι η συνέχεια της πρώτης επιχείρησης που ξεκίνησα το 1972.

Τώρα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να βοηθώ τα παιδιά μου και προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου όπου χρειάζονται.

Όταν δεν θα με βρεις στην εταιρία, συνηθίζω να περνώ χρόνο δίπλα στην θάλασσα και στην φύση μαζί με την υπέροχη σύζυγο μου εξασκώντας τα χόμπυ μου και ζώντας ποιοτικά και όμορφα!

Γιώργος Κάλφας 

CEO @ ATLAS Consulting – Φορολογικός και Επιχειρηματικός Σύμβουλος – Φοροτέχνης Λογιστής Α’ Ταξης

Email: gkalfas@atlasconsulting.gr

Γεια σου,

Είμαι ο Γιώργος Κάλφας και διοικώ την εταιρία μας εδώ και 10 χρόνια. Χαίρομαι πολύ που μέσα από την εμπειρία μου, είμαι σε θέση να υποστηρίζω αποτελεσματικά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στον Φορολογικό τους Σχεδιασμό, την Φορολογική τους Στρατηγική, τα Εργατικά σου ζητήματα καθώς και στην Ανάπτυξη της επιχείρησης τους. Παράλληλα με την υποστήριξη των επιχειρήσεων, η ειδίκευση μου σε Θέματα Παγκόσμιου Φορολογικού Σχεδιασμού με καθιστά πολύτιμο συνεργάτη για άτομα και εταιρίες από το εξωτερικό που είτε έχουν περιουσία στην Ελλάδα, είτε εργάζονται στην Ελλάδα ή θέλουν ξεκινήσουν επιχειρήσεις στην Ελλάδα. καθώς και δίδω ομιλίες και κάνω επιμορφώσεις πάνω στην Φορολογία και στην Λογιστική.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα, εδώ.

 

Σουσάνα Πατσούμη–Κάλφα 

Business Development Manager @ ATLAS Consulting | Founder @AtlasHub & Atlas Learning Lab

Email: skalfa@atlasconsulting.gr

Γεια σου,

Είμαι η Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα και είμαι η κόρη του Κλεάνθη και η σύζυγος του Γιώργου. Όπως βλέπεις, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και εγώ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου βρίσκομαι μέσα στην εταιρία. Από μικρή μπλεκόμουν με αριθμούς, με αριθμοδείκτες, με ισοζύγια και ισολογισμούς, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να βοηθώ, υποστηρίζω και εκπαιδεύω επιχειρηματίες και επαγγελματίες, πάνω στην Χρηματο-Οικονομική Διαχείριση και Ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους, την Ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους καθώς σε θέματα Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, Επιχειρηματικής & Χρηματοοικονομικής Ευφυίας. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετράει ήδη 20 χρόνια. Δες περισσότερες πληροφορίες για μένα, εδώ

 

Σωτήρης Κουτσός 

Πιστοποιημένος Λογιστής Α’ Τάξης | Σύμβουλος Μισθοδοσίας | Υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου

Email: skoutsos@atlasconsulting.gr

Γεια σου,
Είμαι ο Σωτήρης Κουτσός, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη.
Σπούδασα στο Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας (Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) που λειτουργεί στην πόλη Σερρών και συγκεκριμένα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής απ’ όπου και αποφοίτησα το 2014. Τώρα τελειώνω το MBA μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με ειδίκευση την Φορολογική Στρατηγική. Εργάζομαι πλέον στην εταιρία εδώ και 3 χρόνια, εδώ και ξεκίνησα και πρωτοεκπαιδεύτηκα και συνεχίζω! Ως άνθρωπος ταίριαξα από την πρώτη στιγμή με την κουλτούρα της εταιρίας και ενσωματώθηκα στην ομάδα της A.TL.AS. Σήμερα, κατέχω Άδεια Λογιστή Φοροτέχνη Α’, είμαι Υπεύθυνος εσωτερικού ελέγχου καθώς και Υπεύθυνος για την Μισθοδοσία και για την λογιστική οργάνωση και παρακολούθηση μικρών επιχειρήσεων.

Ελισάβετ Τερζή 

Πιστοποιημένη Λογίστρια Β’ Τάξης – Υπεύθυνη Εσωτερικού Ελέγχου

Email: elisabterzi@atlasconsulting.gr

Γεια σου,

Είμαι η Ελισάβετ Τερζή, γεννήθηκα και ζω στην Θεσσαλονίκη! Σπούδασα Λογιστική στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τώρα τελειώνω το MBA μου στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Μιλώ άπταιστα 5 γλώσσες. Κατέχω άδεια Φοροτέχνη Λογιστή Β’ Τάξης και εργάζομαι στην εταιρία εδώ και δυο χρόνια.Είμαι Υπεύθυνη για το Τμήμα Μηχανογράφησης και οι κύριες μου δραστηριότητες είναι οι εργασίες για βιβλία γ΄κατηγορίας καθώς και η εξυπηρέτηση φορολογουμένων. Μου αρέσει πολύ που είμαι μέλος της ομάδας της Atlas, γιατί είμαστε μια όμορφη επαγγελματική οικογένεια που παράγει αποτελέσματα προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας.

Μαρία Παπαδοπούλου 

Βοηθός Λογιστή | Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

Email: mpapadopoulou@atlasconsulting.gr

Γεια σου,

Είμαι η Μαρία Παπαδοπούλου, γεννήθηκα στον Νομό Πέλλης, ζω στην Θεσσαλονίκη και είμαι μητέρα ενός γιου. Έχω σπουδάσει Αισθητική και Λογιστική σε Δημόσια ΙΕΚ όμως τελικά με κέρδισε η Λογιστική. Σπούδασα Λογιστική στο Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι στην εταιρία τα τελευταία 2 χρόνια και η κύρια μου δραστηριότητα είναι η λογιστική παρακολούθηση επιχειρήσεων Β’ κατηγορίας καθώς και η εξυπηρέτηση πελατών μας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μέλος της οικογένειας της ATLAS Consulting, διότι η αναβάθμιση είναι συνεχόμενη σε όλους τους τομείς

Εξυπηρέτησης στη Σύσταση Νέων Επιχειρήσεων
A. Προετοιμασία
Β. Ολοκλήρωση διαδικασιών έναρξης επιτηδεύματος ή σύστασης νομικού προσώπου…
Φορολογικής Εξυπηρέτησης Κατοίκων του Εξωτερικού
Οι φορολογικοί σύμβουλοι της A.TL.AS Consulting σας συμβουλεύουν αποτελεσματικά για τα φορολογικά δρώμενα…
Φορολογικής Εξυπηρέτησης Φυσικών Προσώπων
Οι φορολογικοί σύμβουλοι της A.TL.AS Consulting σας συμβουλεύουν αποτελεσματικά για τα φορολογικά δρώμενα…
Φορολογικής Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών Προσώπων
H A.TL.AS Consulting προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες εξυπηρέτησης αλλοδαπών φυσικών και νομικών προσώπων…

Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης 

Κέντρο Υποστήριξης Τουριστικών Επιχειρήσεων
ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης από την έναρξη του στησίματος, την χρηματοδότηση μέχρι την δημοσίευση της Νέας Τουριστικής επιχείρησης αλλά και την ανάπτυξη της
Κέντρο Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων
Απευθύνεται σε επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ανάπτυξη καινοτομικών επιχειρ. προιόντων και την τεχνολογία
Κέντρο Υποστήριξης Online Επιχειρήσεων
Ολοκληρωμένο Πακέτο Υποστήριξης από την έναρξη του στησίματος μέχρι την δημοσίευση της Νέας online επιχείρησης αλλά και την ανάπτυξη της..
Κέντρο Υποστήριξης Ναυτιλιακών Εταιριών (ΝΕΠΑ)
Αν θέλετε να ιδρύσετε μια ΝΕΠΑ ή μια ναυτιλιακή εταιρία ή μια εταιρία για διαχείριση chartering...

AtlasHub

Συμβουλευτική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων
Υπηρεσίες Συμβουλευτικής για επιχειρήσεις τόσο για την δημιουργία όσο και για την ανάπτυξη τους (νέες και υφιστάμενες)
Συμβουλευτική Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Yπηρεσία συμβουλευτικής για την αναβάθμιση και ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιότητων στελεχών επιχείρησεων και επαγγελματιών…
Συμβουλευτική Διαχείρισης Αλλάγών
Υπηρεσία συμβουλευτικής για την προσωπική ανάπτυξη και διαχείριση αλλαγών επιχειρηματιών και επαγγελματιών...
Επιχειρηματικό Κέντρο Atlas
Το Atlas Business Center είναι ένα Οργανωμένο περιβάλλον Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Επιχειρηματιών (φορολογική έδρα - virtual office - Flexi-office)
Courses
Books
Toolkits
Events

Κλάδους που υποστηρίζουμε

Είπαν για εμάς

Ζουρνατζής Βασίλειος
Country Manager Tender Service GR

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και που τίποτα δεν είναι σταθερό, η ιδέα και μόνο ότι σε υποστηρίζουν άνθρωποι αποφασισμένοι να είναι πάντα επίκαιροι αποτελεί πηγή έμπνευσης.
Αντλώ καθημερινά θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα όπως ο Γιώργος και η Σουσάνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Atlas.

Χαρά Κουτσουρέλια
ΕΛ.Β.Η.Σ. ΙΚΕ
Διευθ. Σύμβουλος

Στα 5μιση χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής μου συνεργάζομαι με την Atlas Consulting, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας έχουν σταθεί δίπλα στην επιχείρησή μου από το ξεκίνημα μου, χωρίς ποτέ κανείς να δυσανασχετίσει για τις απαιτήσεις μου και τις συνεχόμενες ερωτήσεις που προέκυπταν από την απειρία μου.

Η άμεση ανταπόκρισή τους και η τυπικότητα είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Με κάνουν να νιώθω ότι «μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» και να μην κινδυνεύει η επιχείρησή μου , μιας και ίδιοι αναλαμβάνουν όλες αυτές τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται κάθε φορά η επιχείρηση και με ενημερώνουν αναλυτικά για τις κινήσεις τους.

Εκτός όλων αυτών , οι συνεργάτες της εταιρίας με προσεγγίζουν σε φιλικό επίπεδο, και με κάνουν να νιώθω άνετα και να εκφράζω την παραμικρή απορία που μου προκύπτει.

Γιώργος Τσιμπρικίδης
Goodog Academy
CEO

Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά  εν μέσω δυσχερών οικονομικών συνθηκών και γι αυτό το λόγο ήμασταν διστακτικοί. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Atlas Consulting δεν θα τολμούσαμε ποτέ αυτό το βήμα. Όλη  η ομάδα της Atlas διακατέχεται από μια αισιοδοξία που δε συναντάς εύκολα. Η Σουσάνα έχει άριστη γνώση  της αγοράς  και της σημερινής  πραγματικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γι αυτό τα βήματα που προτείνει είναι μεθοδευμένα στρατηγικά και χωρίς άσκοπα έξοδα. Ο Γιώργος μέσα από την άρτια τεχνογνωσία και την εμπειρία του φέρνει αποτελεσματικά εις πέρας το δύσκολο φοροτεχνικό κομμάτι. Όλο το team γνωρίζει καλά πως να κρατά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον εκάστοτε συνεργάτη και αυτό γεννά μια επoικοδομητική συνεργασία.

Η συνεργασία με την Atlas Consulting είναι τελικά η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

 

Κώστας Βασιλειάδης
Εταιρίας κινητής επικοινωνίας
CEO

” Επαγγελματισμός , Μετρήσιμα Αποτελέσματα, Δίπλα σου κάθε στιγμή και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνουν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Consulting. Δυστυχώς σπανίζουν στην αγορά, άνθρωποι και επαγγελματίες σαν και τους ανθρώπους της A.TL.AS. Ευχαριστούμε για όλα !

 

Μαρία Δερμεντζή και Αναστασία Σιάπκα
Code it Like a Girl

Ανακαλύψαμε την A.TL.AS Consulting μέσα από το διαδικτυακό έργο της Σουσάνας Πατσούμη Κάλφα, δηλαδή άρθρα της και παρουσιάσεις που βρίσκαμε τυχαία, και εντυπωσιαστήκαμε από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες λογιστικές και φορολογικές εξελίξεις καθώς και από την άρτια κατάρτισή της ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτό όμως που διατηρεί τη συνεργασία μας είναι η όλη επαγγελματική και προσωπική στάση της Σουσάνας και του Γιώργου Κάλφα, την οποία διακρίνουν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα.
Σε κάθε μας συνάντηση νιώθουμε ότι είναι παρόντες και νοιάζονται πραγματικά για την εταιρία μας παρέχοντάς μας αφειδώς συμβουλές σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το Code it Like a Girl προσπαθεί πάντα να επιλέγει έξυπνα τους συνεργάτες του και η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι η συνεργασία μας με την ομάδα τηςA.TL.AS Consulting με την οποία πλέον έχουμε αναπτύξει και μια σχέση mentoring.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε στα κρίσιμα πρώτα βήματά μας!

 

 

“Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό σεμινάριο με πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας. Συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του ανθρώπου. Σας ευχαριστώ πολύ – Ευθαλία Λιάππη / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής 

Christophe STEFANIDIS
Skyrent P.C.
Partner

My experience with Atlas Consulting started several months before the incorporation of Skyrent company in Thessaloniki. While Skyrent was just a business project, I was keen to find the best consulting firm for the development of this project. You should know that I do not have my residence in Greece and I do not speak Greek.

After spending some time looking into business directories and on the Internet, I came across Atlas Consulting website. My first good surprise was to discover a website written in English. My second good surprise was to discover Sousana and George. From the first contact I realized that I was talking to professional specialists with high-level expertise.

Sousana and George accompanied me throughout the development of my business project, from the very first step to the last one. They answered all my questions with patience and professionalism. Whether in their office, on the phone, by email or on Skype, they have always been available.Thanks to their effective guidance and support, Skyrent is now a reality.

I recommend Atlas Consulting without reservation to local and foreign entrepreneurs looking for sound advice and efficient support to business creation in Greece.

Φοίβος Μπέλος
Παραγωγή & Εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων

Η προσωπική μου εμπειρία στο κομμάτι του self management με την Σουσάνα Κάλφα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική για εμένα! Ενώ ξεκινήσαμε να κάνουμε τις συναντήσεις μας για να καταφέρω να μανατζάρω καλύτερα τον εαυτό μου , η Σουσάνα μέσα από την διορατικότητα που την διακρίνει αλλά προφανώς και την εμπειρία της , κατάφερε να μου δείξει ότι το ουσιαστικό θέμα που είχα να αντιμετωπίσω ήταν σε άλλο τομέα!
Από την στιγμή που ολοκληρώσαμε τον ”κύκλο” των συναντήσεων μας, η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή , πιο θετική εννοείται , και ανυπομονώ για το πότε θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της . Συστήνω με απόλυτη βεβαιότητα στον κάθε ένα να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του , και να γνωριστεί το λιγότερο μαζί της ώστε να μπορέσει είτε στο προσωπικό, , είτε στο επαγγελματικό τομέα να γίνει με λιγότερη προσπάθεια πιο αποτελεσματικός!!!

 

Στην συνεργασία μας με την εταιρία σας απολαμβάνουμε την αμεσότητα, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, την συνδρομή και την διάδραση σας όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Δεν ανησυχούμε για το κομμάτι της εταιρείας που διαχειρίζεστε εσείς.

noris-logo
Atlas Consulting Testimonial
Atlas Consulting Testimonial
Healy Consultants Group
Arena Group Testimonial
logo
Elisabeth Werter
EU Ambassador of Female Entrepreneurship/Owner of Salonika International Consultancy

Sousana and Georgos Kalfas are the heart of their company Atlas Consulting. Both are dedicated professionals with different and excellent skills and they have helped my company with valuable advice. Their knowledge is not only updated on the Greek changing reality but also on European tax legislation. They really have helped me with finding the best solutions and informing me well ahead on issues that concern my business.

Furthermore I had the pleasure to work with them as president of the Non-for-Profit organization “The Dutch Greek Society of Northern Greece”. Also in this case both helped at a brainstorm session to solve tax issues concerning the organization of a voluntary workshop.

Last but not least they have the excellent quality of a personal touch and to exceed your expectations.

Τα νέα μας

04 Ιούν: Προσλαμβάνουμε: Υπάλληλος Μισθοδοσίας – Θεσσαλονίκη

Υπάλληλος Μισθοδοσίας – Θεσσαλονίκη Η Φορολογιστική και Συμβουλευτική Εταιρία ATLAS Consulting IKE με έδρα την Θεσσαλονίκη, αναζητά Υπάλληλο Μισθοδοσίας  για να στελεχώσει το Τμήμα Μισθοδοσίας…

Αν χρειάζεσαι, υπεύθυνες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα φορολογικά, εργασιακά και επιχειρηματικά σου ερωτήματα, σου έχουμε οικονομική και αξιόπιστη λύση!

Μάθε τώρα

για την Υπηρεσία

Online Συμβουλευτικής

e-atlas!

Διεύθυνση:

Πολυτεχνείου 47, 55535 Πυλαία

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: +30 2310 310910

Τηλέφωνο: +30 2310 318919

Ώρες Εργασίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:30 – 18:00

Σάββατο–Κυριακή : μέσω email

H Επικοινωνία Μαζί μας