To σημαντικότερο σε μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινό της κεφάλαιο
και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας!

Στο επίκεντρο της μακρόχρονης ιστορίας και επιτυχίας της Atlas Consulting βρίσκονται οι άνθρωποί μας. Είμαστε μια ομάδα που έχει βάλει υψηλά τον πήχη, καταφέρνει και πετυχαίνει συνεχόμενες χρονιές ανάπτυξης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις της εποχής μας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αξίας σε εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των στελεχών μας, για αυτό στηρίζουμε ποικιλοτρόπως την προσωπική τους ανάπτυξη και αναβάθμιση, με συνεχόμενη εκπαίδευση τόσο σε επιστημονικά updates όσο και σε social skills, με σχεδιασμό προσανατολισμένο στο μέλλον και στην δράση.

“It is literally true that you can succeed best and quickest by helping others to succeed.”
Napolean Hill

“Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.”

Andrew Carnegie

Φροντίζουμε  καθημερινά και προάγουμε τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, προσφέροντας ένα σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και προάγοντας ένα δημοκρατικό τρόπο εταιρικής διακυβέρνησης και ίσων ευκαιριών.
Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο να μοιραζόμαστε και συζητάμε τα θέματα που μας απασχολούν και απασχολούν και τους πελάτες μας. Διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον εργασίας συνεργατικό, με οριζόντιο τρόπο management  αλλά με υψηλό κώδικα ηθικής και αξιών.
Θεμελιώνουμε την επιτυχία μας στην επιλογή των συνεργατών μας.
Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες της A.TL.AS, είναι όλοι τους , εξαιρετικοί άνθρωποι, με υψηλή εσωτερική ποιότητα, ενσυναίσθηση στην  εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι.

Η ομάδα Ηγεσίας και Διοίκησης

Οι πρωταρχικοί μας στόχοι ως Managers της Atlas Consulting είναι η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας, η οικοδόμηση μιας βιώσιμης μακροπρόθεσμης σχέσης λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών μας.
Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ομάδα  που μοιράζεται μαζί μας το ίδιο πάθος για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και που έχει κοινό αξιακό κώδικα.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΕΩΡ. ΠΑΤΣΟΥΜΗΣ

Ο Κλεάνθης Πατσούμης είναι ο Iδρυτής και Πρόεδρος της Atlas Consulting. Επί 50 συνεχόμενα χρόνια είμαι ενεργός στο Επάγγελμα του Φοροτέχνη Λογιστή, Οικονομολόγου και του Συμβούλου Επιχειρήσεων. Η Atlas Consulting είναι η συνέχεια, είναι η εξέλιξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας από το 1972.

Sousana Patsoumi Kalfa | Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα
ΣΟΥΣΑΝΑ ΚΛ. ΠΑΤΣΟΥΜΗ ΚΑΛΦΑ

Η Σουσάνα Πατσούμη-Κάλφα είναι η Chief Value Officer της Atlas Consulting και βρίσκεται μέσα στην εταιρεία από τα γεννοφάσκια της. Οικονομολόγος, Φοροτέχνης Λογίστρια Α’ τάξης με μεταπτυχιακά στη Στρατηγική Λογιστική, τα Διεθνή Οικονομικά και Λογιστικά Πρότυπα, με 20ετή εμπειρία, έχει ανάλαβει την ανάπτυξη της Atlas Consulting τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

Γιώργος Κάλφας / Giorgos Kalfas
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΟΓΑΝ. ΚΑΛΦΑΣ

Ο Γιώργος Κάλφας είναι ο CEO της Atlas Consulting  εδώ και 12 χρόνια. Yποστηρίζει αποτελεσματικά  επιχειρήσεις στο Φορολογικό τους Σχεδιασμό, τη Φορολογική τους Στρατηγική και σε θέματα Εργατικού Δικαίου. Είναι Οικονομολόγος, Φοροτέχνης Λογιστής Α’ τάξης με μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Στρατηγική Επιχειρήσεων.

Νομική Υποστήριξη Επιχειρήσεων

Ο Θεόδωρος Κάλφας έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Νομικών Υπηρεσιών και της Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Το τμήμα που διαχειρίζεται, εγγυάται ότι η επιχειρηματική λύση συμμορφώνεται με τις παγκόσμιες και τοπικές απαιτήσεις και τη νομοθεσία.
Θεόδωρος Γιογ. Κάλφας
Νομικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Νομικών Υπηρεσιών

Υπεύθυνοι Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών

Ελισάβετ Τερζή
Τμήμα Συστάσεων Ν.Π.
Εξυπηρέτηση Πελατών
Κατερίνα Ναλμπάντη
Τμήμα Φορολογίας & Εσωτερικού Ελέγχου Εξυπηρέτηση Πελατών
Ελίνα Λουπεΐδου
Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Aliki Patsoumi
Αλίκη Πατσούμη
Τμήμα Μισθοδοσίας & Εργατικών
Εξυπηρέτηση Πελατών
Δημήτριος Μυτιλινός
Τμήμα Μισθοδοσίας & Εργατικών
Εξυπηρέτηση Πελατών
Atlas Consulting Team
Γαριφαλλιά Βεντούρη
Εξυπηρέτηση Πελατών
Υποκαταστήματος Αθήνας
Σταυρούλα Δερμεντζή
Τμήμα Γραμ. Υποστήριξης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Giannis Karagiotas
Ιωάννης Καραγιώτας
Τμήμα Ερευνών Αγοράς
Yannis Melas
Ιωάννης Μελάς
Τμήμα Υποστήριξης Εταιριών Ναυτικού Τουρισμού
 Elisabeth Werter
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Ιωάννης Διονυσόπουλος
Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών & Έργων

Οι Δεξιότητες μας

Συστάσεις Ν.Π.
Λογιστική Εταιριών
Φορολογία Ν.Π.
Μισθοδοσία και Εργατικά Ν.Π.
Νομικά Θέματα Ν.Π.
Συμβουλευτική Ανάπτυξης Ν.Π.
Υποστήριξη Πολυεθνικών εταιριών
Υποστήριξη Εταιριών Ναυτικού/ Θαλάσσιου Τουρισμού
Εκπαίδευση Επιχειρηματιών & Επαγγελματιών
Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Οι Aξίες μας

  • Α ξιοπίστια
  • Τ ιμιότητα
  • Λ ογικότητα
  • Α μεσότητα
  • Σ οβαρότητα
Λένε για εμάς… 
Αριστέα Ντίνα- Διβάνη
Διοικητικό Στέλεχος / Δημοσιογράφος

Άντε τώρα εσύ να περιγράψεις ένα άτομο, που όταν το πρωτοείδα μόνο καλά στοιχεία είχε να με δώσει.
Εγώ την αποκαλώ ΜΕΝΤΟΡΑ, εκείνη πάντα με μαλώνει, αλλά εγώ την αγαπώ.
Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα του Life Coaching που έκανε, την πίστεψα έτσι και αλλιώς δεν είχα να χάσω κάτι, δεν διαψεύστηκα – πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε και οι δύο.
Εγώ γιατί γράφοντας τους στόχους μου σε ένα χαρτί και εκείνη δίνοντας τον τρόπο που θα το πετύχω, είμαι εδώ που βρίσκομαι την συγκεκριμένη στιγμή. Και όσο εγώ έβαζα στόχο ότι θα κάνω πράξη τα όσα έγραφα στο χαρτί μέσα σε ένα χρόνο, άλλο τόσο μου έλεγε ότι ο στόχος μου είναι κάτω από τους 6μήνες.
Αποτέλεσμα ήταν να πετύχω αυτά που σχεδίαζα κάτω από τους 6μήνες και της οφείλω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και δεν είναι άλλη από την κα. Sousana Patsoumi Kalfa
Είμαι της άποψης ότι πρέπει να λέμε πάντα Ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας δίδαξαν και μας διδάσκουν ακόμα ότι όλα θέλουν τρόπο και όχι κόπο! 🙂

creativity-is-Intelligence-having-fun-300x251
Testimonials 5η συνάντηση Atlas Coaching Series

“Με εξέπληξε ευχάριστα το workshop, αφού προσέγγισε πτυχές του θέματος που δεν περίμενα και μάλιστα με όχι συνήθη τρόπο. Θέλουμε και άλλο 🙂 “ Γ.Λ.

“Το workshop ήταν πολύ κατατοπιστικό σε όλες τις ενότητες και με βοήθησε στην διάκριση του στρες και στην αντιμετώπιση του” Π.Ζ.

“Ενδιαφέροντα και ωραία ποικιλία στα θέματα και στην πρακτική χρήση τους. Είμαι ενθουσιασμένη! Keep up the good work amazing TeamAtlas- Thank you” Α.Χ.

“Αξέχαστη εμπειρία! Θα με βοηθήσει να ανταπεξέρχομαι καλύτερα στις καθημερινές προκλήσεις” Β.Μ.

“Πολύ επαγγελματική προσέγγιση με βοήθησε με μεθόδους προσδιορισμού και γνώσης του εαυτού μου” Γ.Κ.

“Το workshop ήταν εποικοδομητικό. Μου δώσατε πολλά εργαλεία για να μπορέσω να αναπτυχθώ περαιτέρω και πιστεύω ότι η υλοποίηση τους εξαρτάται από μένα. Ευχαριστώ για την συνδρομή σας στην εξέλιξη μου” Ε.Π.

Ζουρνατζής Βασίλειος
Country Manager Tender Service GR

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και που τίποτα δεν είναι σταθερό, η ιδέα και μόνο ότι σε υποστηρίζουν άνθρωποι αποφασισμένοι να είναι πάντα επίκαιροι αποτελεί πηγή έμπνευσης.
Αντλώ καθημερινά θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα όπως ο Γιώργος και η Σουσάνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Atlas.

Χαρά Κουτσουρέλια
ΕΛ.Β.Η.Σ. ΙΚΕ
Διευθ. Σύμβουλος

Στα 5μιση χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής μου συνεργάζομαι με την Atlas Consulting, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας έχουν σταθεί δίπλα στην επιχείρησή μου από το ξεκίνημα μου, χωρίς ποτέ κανείς να δυσανασχετίσει για τις απαιτήσεις μου και τις συνεχόμενες ερωτήσεις που προέκυπταν από την απειρία μου.

Η άμεση ανταπόκρισή τους και η τυπικότητα είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Με κάνουν να νιώθω ότι «μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» και να μην κινδυνεύει η επιχείρησή μου , μιας και ίδιοι αναλαμβάνουν όλες αυτές τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται κάθε φορά η επιχείρηση και με ενημερώνουν αναλυτικά για τις κινήσεις τους.

Εκτός όλων αυτών , οι συνεργάτες της εταιρίας με προσεγγίζουν σε φιλικό επίπεδο, και με κάνουν να νιώθω άνετα και να εκφράζω την παραμικρή απορία που μου προκύπτει.

Γιώργος Τσιμπρικίδης
Goodog Academy
CEO

Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά  εν μέσω δυσχερών οικονομικών συνθηκών και γι αυτό το λόγο ήμασταν διστακτικοί. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Atlas Consulting δεν θα τολμούσαμε ποτέ αυτό το βήμα. Όλη  η ομάδα της Atlas διακατέχεται από μια αισιοδοξία που δε συναντάς εύκολα. Η Σουσάνα έχει άριστη γνώση  της αγοράς  και της σημερινής  πραγματικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γι αυτό τα βήματα που προτείνει είναι μεθοδευμένα στρατηγικά και χωρίς άσκοπα έξοδα. Ο Γιώργος μέσα από την άρτια τεχνογνωσία και την εμπειρία του φέρνει αποτελεσματικά εις πέρας το δύσκολο φοροτεχνικό κομμάτι. Όλο το team γνωρίζει καλά πως να κρατά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον εκάστοτε συνεργάτη και αυτό γεννά μια επoικοδομητική συνεργασία.

Η συνεργασία με την Atlas Consulting είναι τελικά η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

 

Κώστας Βασιλειάδης
Εταιρίας κινητής επικοινωνίας
CEO

” Επαγγελματισμός , Μετρήσιμα Αποτελέσματα, Δίπλα σου κάθε στιγμή και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνουν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Consulting. Δυστυχώς σπανίζουν στην αγορά, άνθρωποι και επαγγελματίες σαν και τους ανθρώπους της A.TL.AS. Ευχαριστούμε για όλα !

 

Αναστασία Τρίχα
Ιδιωτική Υπάλληλος

“θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τις προσωπικές συνεδρίες coaching που έχω δεχτεί από την κυρία Πατσούμη Σ. για θέματα που απασχολούσαν την εργασία μου και ειδικότερα το self branding στον τομέα μου. Αυτό που θέλω να επιβεβαιώσω είναι ότι σχεδιάζοντας το πλάνο μου με τα εργαλεία που μου δόθηκαν από την καθοδήγηση της coach μου και ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προσωπικών συνεδριών μου προσφέρθηκε μία υπεραξία.
Οι σημειώσεις τα εργαλεία και το πλάνο που μου δόθηκε και για το οποίο δούλεψα με συντροφεύουν δύο χρόνια μετά. Υπάρχουν στιγμές που το ανοίγω βλέπω τα σχέδιά μου και συνειδητοποιώ σε ποια φάση των στόχων μου βρίσκομαι ή τι απόκλιση έχω από αυτούς ή ακόμη χαίρομαι γι αυτούς τους επιμέρους στόχους που πέτυχα χωρίς να το καταλάβω, γι αυτό το λόγω το εργασιολόγιο είναι πολύτιμο. Δεν μπορούν να γραφτούν όλα στο μυαλό μας και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να τα θυμόμαστε. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους σας γιατί αν και η πρώτη επαφή μαζί σας με κάνατε με τον τρόπο σας να αισθάνομαι οικεία. Μέχρι τώρα ακούγαμε την λέξη coach στην Ελλάδα μόνο στον αθλητισμό. Μήπως η αθλητές οι οποίοι είναι οι πλέον εκπαιδευμένοι για να πιάνουν τους στόχους τους κάτι ξέρουν παραπάνω? Ας τους μιμηθούμε!»

6

“Tην καλησπέρα μου στην όμορφη ομάδα της Κυριακής. Λόγω του ότι την Κυριακή δεν ήθελα να χαραμίσω από τον χρόνο του workshop, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τις προσωπικές συνεδρίες coaching που έχω δεχτεί από την κυρία Πατσούμη Σ. για θέματα που απασχολούσαν την εργασία μου και ειδικότερα το self branding στον τομέα μου. Αυτό που θέλω να επιβεβαιώσω είναι ότι σχεδιάζοντας το πλάνο μου με τα εργαλεία που μου δόθηκαν από την καθοδήγηση της coach μου και ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προσωπικών συνεδριών μου προσφέρθηκε μία υπεραξία.
Οι σημειώσεις τα εργαλεία και το πλάνο που μου δόθηκε και για το οποίο δούλεψα με συντροφεύουν δύο χρόνια μετά. Υπάρχουν στιγμές που το ανοίγω βλέπω τα σχέδιά μου και συνειδητοποιώ σε ποια φάση των στόχων μου βρίσκομαι ή τι απόκλιση έχω από αυτούς ή ακόμη χαίρομαι γι αυτούς τους επιμέρους στόχους που πέτυχα χωρίς να το καταλάβω, γι αυτό το λόγω το εργασιολόγιο είναι πολύτιμο. Δεν μπορούν να γραφτούν όλα στο μυαλό μας και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να τα θυμόμαστε. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους σας γιατί αν και η πρώτη επαφή μαζί σας με κάνατε με τον τρόπο σας να αισθάνομαι οικεία. Μέχρι τώρα ακούγαμε την λέξη coach στην Ελλάδα μόνο στον αθλητισμό. Μήπως η αθλητές οι οποίοι είναι οι πλέον εκπαιδευμένοι για να πιάνουν τους στόχους τους κάτι ξέρουν παραπάνω? Ας τους μιμηθούμε!” Αναστασία Τρίχα

“Σας ευχαριστούμε για τα εφόδια που μας δώσατε και τη δύναμη για να συνεχίσουμε!” –  Σάκης Παπαλεξάνδρου

“Μου άρεσε που άκουσα σκέψεις και άλλων ανθρώπων και μου δόθηκαν τρόποι και εργαλεία στο να τοποθετήσω καλύτερα τις προτεραιότητες μου για ποιοτική ζωή!”Μαρία Παπαδοπούλου

“Με κάθε workshop της Atlas Consulting και του AtlasHub, αποκτώ ολοένα και περισσότερες ικανότητες στην διαχείριση των καταστάσεων, στην επίτευξη των στόχων με μικρά ορατά βήματα και γενικά αντικειμενική αντιμετώπιση προβλημάτωνΚωνσταντίνος Παυλάκος

“Εστίασα περισσότερο σε πράγματα που πρέπει να βελτιώσω στον εαυτό μου. Τα εντόπισα και είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να τα αντιμετωπίσω”Ελισάβετ Τερζή

“Ήταν υπέροχα! Σας ευχαριστώ! Υπήρχε ποιότητα. Άνοιξαν νέα μονοπάτια μέσα στο κεφάλι μου“- Έφη Λιάππη

 

Μαρία Δερμεντζή και Αναστασία Σιάπκα
Code it Like a Girl

Ανακαλύψαμε την A.TL.AS Consulting μέσα από το διαδικτυακό έργο της Σουσάνας Πατσούμη Κάλφα, δηλαδή άρθρα της και παρουσιάσεις που βρίσκαμε τυχαία, και εντυπωσιαστήκαμε από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες λογιστικές και φορολογικές εξελίξεις καθώς και από την άρτια κατάρτισή της ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτό όμως που διατηρεί τη συνεργασία μας είναι η όλη επαγγελματική και προσωπική στάση της Σουσάνας και του Γιώργου Κάλφα, την οποία διακρίνουν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα.
Σε κάθε μας συνάντηση νιώθουμε ότι είναι παρόντες και νοιάζονται πραγματικά για την εταιρία μας παρέχοντάς μας αφειδώς συμβουλές σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το Code it Like a Girl προσπαθεί πάντα να επιλέγει έξυπνα τους συνεργάτες του και η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι η συνεργασία μας με την ομάδα τηςA.TL.AS Consulting με την οποία πλέον έχουμε αναπτύξει και μια σχέση mentoring.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε στα κρίσιμα πρώτα βήματά μας!

 

 

“Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό σεμινάριο με πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας. Συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του ανθρώπου. Σας ευχαριστώ πολύ – Ευθαλία Λιάππη / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής 

2

“To workshop σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι τις απλές καθημερινές λεπτομέρειες που έχουν ως αποτέλεσμα της αλλαγή του αποτελέσματος σε μεγάλες και σημαντικές δραστηριότητες. Η Σουσάνα είναι πολύ ανοικτή και χαμογελαστή με πολύ μεταδοτικότητα και πολύπλευρη ματιά. Πολύ καλά διαβασμένη και συγκροτημένη με οργανωμένη σκέψη” Κ.Τ.

“To workshop ήταν πολύ δυνατό, πολύ γεμάτο, ζεστό και πρακτικό. Μου δημιούργησε πολύ ωραία ερωτηματικά αλλά και μια έντονη διάθεση- όρεξη για ενέργεια προς το να κάνω πράξη όλα αυτά που θέλω. Η Σουσάνα είναι “πλούσια” με πολλά πνευματικά και νοητικά αγαθά που προσφέρει με σοφία στους ανθρώπους του workshop. Πολύ καλή στην επικοινωνία”. Γ.Μ. (περισσότερα…)

Βάλαμε ένα στόχο οικονομικό στη επιχείρηση μας για το 2016 ο οποίος επετεύχθη χαλαρά: Τα 1000 € το μήνα μόνο από πωλήσεις υπηρεσιών είναι πλέον γεγονός! Πάμε για ανώτερους στόχους! Ξεκίνησε με αισιοδοξία το 2016 λοιπόν ! Ένα μεγάλο μπράβο στην coach μας! ” Γ.Β.

«Eυχαριστώ την Sousana Patsoumi Kalfa για την όμορφη παρουσίαση που μας προσέφερε σε ένα θετικό και ζεστό κλίμα με όμορφους ανθρώπους. Να είσαι πάντα καλά και να προχωράς μπροστά παρακινώντας μας για εξέλιξη και όραμα. Μόνο έτσι θα βρούμε το φως και θα βγούμε έξω απο το τούνελ!»- Ρ.Χ. (περισσότερα…)

psp-for-test
Παναγιώτης Ζαπάντης
PSP Αναβαθμισμένες Τεχνικές Υπηρεσίες
Ιδιοκτήτης

Όταν ξεκινήσαμε την έναρξη της επιχείρησης μας, χρειαζόμασταν καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αυτήν την στήριξη και την βοήθεια την βρήκαμε στα πρόσωπα του Γιώργου και της Σουσάνας.

Χάρη στην στήριξη σας, η επιχείρηση μας επιβιώνει κάθε μέρα και αναπτύσσεται διαρκώς.

Χάρη σε εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά για να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε πάντα δίπλα μας, με προθυμία και φιλική διάθεση για να δίνετε λύση στα ζητήματα που συνεχώς προκύπτουν.

http://pspcolours.gr/

 

 

Christophe STEFANIDIS
Skyrent P.C.
Partner

My experience with Atlas Consulting started several months before the incorporation of Skyrent company in Thessaloniki. While Skyrent was just a business project, I was keen to find the best consulting firm for the development of this project. You should know that I do not have my residence in Greece and I do not speak Greek.

After spending some time looking into business directories and on the Internet, I came across Atlas Consulting website. My first good surprise was to discover a website written in English. My second good surprise was to discover Sousana and George. From the first contact I realized that I was talking to professional specialists with high-level expertise.

Sousana and George accompanied me throughout the development of my business project, from the very first step to the last one. They answered all my questions with patience and professionalism. Whether in their office, on the phone, by email or on Skype, they have always been available.Thanks to their effective guidance and support, Skyrent is now a reality.

I recommend Atlas Consulting without reservation to local and foreign entrepreneurs looking for sound advice and efficient support to business creation in Greece.

Total-Eclipse
Αργύρης Μπεντίλας
Total Eclipse Games ΙΚΕ
Co-founder & CEO

Η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Atlas Consulting ήταν υποδειγματική. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι ευγενικοί, δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζητήματα που μας απασχολούν και ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματά μας (συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά), χρησιμοποιώντας με μεγάλη ευχέρεια την τεχνολογία.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ότι συνεχώς εξελίσσονταιεμπλουτίζοντας την ‐ήδη εκτενή‐ τεχνογνωσία τους. Συνεργαζόμενοι μαζί τους, νοιώθουμε ότι μπορούμε να τους εμπιστευτούμε και να βασιστούμε επάνω τους, για την ομαλή κάλυψη των φορολογιστικών μας αναγκών.

 

Αναστασία-Μαρία  T.
Σύμβουλος εξυπηρέτησης πελατείας

Χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες της επιχειρηματικής συμβουλευτικής με καθοδηγήτριά μου την κα Κάλφα Σουσάνα, σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Στην φάση του τελευταίου κύματος συγχωνεύσεων του τραπεζικού συστήματος το 2013, αντιμετώπισα θέματα του business transformation της τράπεζας, την διαχείριση σχέσεων με νέους συναδέλφους με διαφορετική κουλτούρα, την ομαλή τοποθέτηση και προσαρμογή μου στην νέα κουλτούρα και τα νέα δεδομένα του καινούριου περιβάλλοντος εργασίας μου.
Επίσης παράλληλο αίτημα μου προς την coach μου ήταν να πάω ένα βήμα παραπάνω, το πώς δλδ να βελτιώσω την επαγγελματική μου εικόνα. Το αποτέλεσμα με τα εργαλεία και τις τεχνικές που δουλέψαμε ήταν να νιώθω στο νέο περιβάλλον εργασίας μου πιο άνετα από αυτό πριν της συγχώνευσης. Εντάχθηκε ομαλά με λιγότερο άγχος και μετά από λιγότερο ένα χρόνο συγχώνευσης διακρίνω ξεκάθαρα τα διαφορετικά ποιοτικά μου στοιχεία σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου. Ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη και είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυνεργαστούμε!

Φοίβος Μπέλος
Παραγωγή & Εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων

Η προσωπική μου εμπειρία στο κομμάτι του self management με την Σουσάνα Κάλφα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική για εμένα! Ενώ ξεκινήσαμε να κάνουμε τις συναντήσεις μας για να καταφέρω να μανατζάρω καλύτερα τον εαυτό μου , η Σουσάνα μέσα από την διορατικότητα που την διακρίνει αλλά προφανώς και την εμπειρία της , κατάφερε να μου δείξει ότι το ουσιαστικό θέμα που είχα να αντιμετωπίσω ήταν σε άλλο τομέα!
Από την στιγμή που ολοκληρώσαμε τον ”κύκλο” των συναντήσεων μας, η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή , πιο θετική εννοείται , και ανυπομονώ για το πότε θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της . Συστήνω με απόλυτη βεβαιότητα στον κάθε ένα να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του , και να γνωριστεί το λιγότερο μαζί της ώστε να μπορέσει είτε στο προσωπικό, , είτε στο επαγγελματικό τομέα να γίνει με λιγότερη προσπάθεια πιο αποτελεσματικός!!!

 

Θέμης Α.

Coaching υψηλού επιπέδου!

Μπράβο στην ομάδα σας!!!

testimonial-team-thegem-person

Η A.TL.AS είναι μια εταιρία που προσφέρει σε μια startup εταιρία, αυτό που λένε, peace of mind και την ασφάλεια ότι όλα λειτουργούν ρολόι, χωρίς να ασχολούμαστε με γραφειοκρατεία, πολυνομία και υπηρεσίες. Είναι μια εταιρία που ξεπερνά την λογική των λογιστικών εταιριών και περπατά ένα χιλιόμετρο παραπάνω για την εξυπηρέτηση μας. Είναι και οι ίδιοι επιχειρηματίες και μας καταλαβαίνουν. Οι άνθρωποι της A.TL.AS στέκονται δίπλα μας, από όλες τις πλευρές.
Ταχύτητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα χωρίς λάθη, ευγένεια και πολλά χαμόγελα, είναι το χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Αισθανόμαστε ασφαλείς γιατί γνωρίζουν καλά τον χώρο των startups και τις ιδιορρυθμίες που μπορεί να έχουν λογιστικά, φορολογικά αλλά και επιχειρηματικά.

Στην συνεργασία μας με την εταιρία σας απολαμβάνουμε την αμεσότητα, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, την συνδρομή και την διάδραση σας όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Δεν ανησυχούμε για το κομμάτι της εταιρείας που διαχειρίζεστε εσείς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Α.TL.AS Consulting διότι σε όλη την διάρκεια της αναζήτησής μου για εργασία στο εξωτερικό ήταν στο πλευρό μου με γνήσιο ενδιαφέρον και αληθινά πολύτιμες συμβουλές.
Η συμπαράσταση και η καθοδήγηση που μου προσέφεραν οι άνθρωποι της A.TL.AS Consulting έκαναν το όλο εγχείρημα απείρως πιο εύκολο. Να είστε πάντα καλά!

Για έναν ξένο, να περιπλανιέται στο Ελληνικό φορολογικό σύστημα είναι μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία. Η A.TL.AS Consulting μου εξασφάλισε μια σχετικά ανώδυνη εμπειρία. Όλα τα φορολογικά  θέματα που είχα, λύθηκαν με σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο.

Η A.TL.AS Consulting είναι συνεργάτης από τα πρώτα μας βήματα ως εταιρία. Με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπειρία που τους διακρίνει, μας βοηθούν σε όλη μας αυτή την πορεία ανάπτυξης. Θεωρούμε την A.TL.AS έναν από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς μας συνεργάτες.

For the foreigners that have a limited knowledge of greek language and by far limited understanding of the Greex Taxation Law, A.TL.AS  Consulting people are for sure, the moste suitable people to take care of all our tax matters and our annual tax returns.

They have deep knowledge and expertise for international tax planning issues as well as they are able to give us solutions in order to protect our greek property. They are bringing results accurately, immediately and consistently as they speak fluently english, and they transform the frightening tax procedures into an easy and fast solutions for a foreigner . I have no words to express as much as I want, how precious and  useful they are. I strongly recommend A.TL.AS Consulting team!

noris-logo

Atlas Consulting Testimonial

Anna P.
Executive Assistant

 

Atlas Consulting testimonial

Συμμετέχοντες στην 1η Συνάντηση
– ” Στον Ουρανό σας γύρευα, στην Γη σας βρήκα!” Β.Δ.
 
– ” Με βοηθάτε να ξεπερνώ τον εαυτό μου!” Τ.Δ.
 
– ” Η σημερινή συνάντηση μου αφήνει μια γλύκα και συνάμα άρχισε να με προβληματίζει πώς θα αναπτυχθεί η εταιρία μας αλλά και νέες ιδέες που αφορούν εμένα και με τι θα ήθελα να ασχοληθώ προσωπικά! ” Α.Π.
– ” Εξαιρετικό, Ανθρώπινο, to the point, Ζεστό και ιδιαίτερα Ενδιαφέρον – μπορεί να συμβάλλει στην πιο ξεκάθαρη εικόνα του οράματος της επιχείρησης μου καθώς και της παρουσίασης του εαυτού μου! ” Κ.Γ.

“Πολύ σημαντικά στοιχεία που βοηθούν το σύγχρονο άνθρωπο να αναβαθμιστεί και να βελτιώσει τη ζωή του!! Η εταιρεία σας συνδυάζει τον επαγγελματισμο με την ανθρωπιά!!! Αυτό το συνδιασμό σπάνια το συναντάς στις μέρες μας “. Ευθαλία Λιάππη – Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής

“Εξαιρετική παρουσίαση… υπέροχοι οικοδεσπότες… Σουζάνα και Γιώργος να είστε ευλογημένοι σε ό,τι κάνετε… ΑΤΛΑΣ… πόσο τυχεροί είναι οι πελάτες σου!!!!” Σμαρώ Βεζυρογιάννη – Ψυχοθεραπεύτρια

“Το πώς καταφέρνετε, να φεύγουμε από τη συνάντηση και να μας λείπετε αμέσως, είναι η ένδειξη της επιτυχίας της παρουσίασής σας! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την εποικοδομητική γνώση που μας μεταφέρατε! Καλό καλοκαίρι!” Δημήτρης Αθανασιάδης – Πληροφορικός

 

Atlas Consulting testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Healy Consultants Group

Atlas Testimonial - Healy Consultants Group

Arena Group Testimonial

Arena Group Testimonial

logo

Testimonial TWD

Elisabeth Werter
EU Ambassador of Female Entrepreneurship/Owner of Salonika International Consultancy

Sousana and Georgos Kalfas are the heart of their company Atlas Consulting. Both are dedicated professionals with different and excellent skills and they have helped my company with valuable advice. Their knowledge is not only updated on the Greek changing reality but also on European tax legislation. They really have helped me with finding the best solutions and informing me well ahead on issues that concern my business.

Furthermore I had the pleasure to work with them as president of the Non-for-Profit organization “The Dutch Greek Society of Northern Greece”. Also in this case both helped at a brainstorm session to solve tax issues concerning the organization of a voluntary workshop.

Last but not least they have the excellent quality of a personal touch and to exceed your expectations.