Φορολογικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
Η Φορολογική Υποστήριξη Επιχειρήσεων αξιόπιστα και επιστημονικά με την ομάδα της Atlas Consulting

Η Φορολογική Υποστήριξη και η Νομολογική Συμβουλευτική (Taxation Law) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών της Atlas Consulting.
Με σημαντική εμπειρία 48 ετών και αντιμετωπίζοντας τόσο τη φορολογική όσο και την εργασιακή νομολογία, γνωρίζουμε καλά πώς να σε κατευθύνουμε ώστε να έχεις την κατά το δυνατό λιγότερη φορολογική επιβάρυνση και παράλληλα να κάνεις τον απαραίτητο φορολογικό σχεδιασμό που θα σε βοηθήσει στον προγραμματισμό των χρηματοροών σου.
.
φορολογικές υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Υποστήριξης σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σου και της επιχείρησης σου!

Η παρακολούθηση της φορολογικής, λογιστικής και ασφαλιστικής νομολογίας, συμβάλλει στην ενημέρωση και κυρίως στην ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Γνωρίζουμε καλά τη φορολογική και εργατική νομοθεσία και έχουμε δώσει έμφαση στη νομολογία που ασχολείται με εταιρείες τεχνολογίας, εταιρίες παροχής πρωτότυπων υπηρεσιών, εταιρίες που έχουν διεθνή προσανατολισμό, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου (online–ηλεκτρονική επιχείρηση), εταιρείες που είναι μέλη ομίλων ή και σε ολόκληρους ομίλους επιχειρήσεων, θυγατρικές αλλά και υποκαταστήματα ξένων εταιρειών.

Η Atlas Consulting είναι από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που μέσα από μια αποτελεσματική δικτύωση ανά τον κόσμο, βρίσκουμε λύσεις για κατοίκους εξωτερικού, προς αποφυγή διπλής φορολογίας.

.

Αποτύπωση Οικονομικής Εικόνας

Λογιστική Οργάνωση Επιχειρήσεων

Προετοιμασία Οικονομικών Καταστάσεων

Έλεγχος Παραστατικών & Συναλλαγών

Ενημέρωση & Τήρηση Βιβλίων

Ορθή Χρησιμοποίηση ΕΛΠ

creativity-is-Intelligence-having-fun-300x251
Testimonials 5η συνάντηση Atlas Coaching Series

“Με εξέπληξε ευχάριστα το workshop, αφού προσέγγισε πτυχές του θέματος που δεν περίμενα και μάλιστα με όχι συνήθη τρόπο. Θέλουμε και άλλο 🙂 “ Γ.Λ.

“Το workshop ήταν πολύ κατατοπιστικό σε όλες τις ενότητες και με βοήθησε στην διάκριση του στρες και στην αντιμετώπιση του” Π.Ζ.

“Ενδιαφέροντα και ωραία ποικιλία στα θέματα και στην πρακτική χρήση τους. Είμαι ενθουσιασμένη! Keep up the good work amazing TeamAtlas- Thank you” Α.Χ.

“Αξέχαστη εμπειρία! Θα με βοηθήσει να ανταπεξέρχομαι καλύτερα στις καθημερινές προκλήσεις” Β.Μ.

“Πολύ επαγγελματική προσέγγιση με βοήθησε με μεθόδους προσδιορισμού και γνώσης του εαυτού μου” Γ.Κ.

“Το workshop ήταν εποικοδομητικό. Μου δώσατε πολλά εργαλεία για να μπορέσω να αναπτυχθώ περαιτέρω και πιστεύω ότι η υλοποίηση τους εξαρτάται από μένα. Ευχαριστώ για την συνδρομή σας στην εξέλιξη μου” Ε.Π.

Ζουρνατζής Βασίλειος
Country Manager Tender Service GR

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και που τίποτα δεν είναι σταθερό, η ιδέα και μόνο ότι σε υποστηρίζουν άνθρωποι αποφασισμένοι να είναι πάντα επίκαιροι αποτελεί πηγή έμπνευσης.
Αντλώ καθημερινά θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα όπως ο Γιώργος και η Σουσάνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Atlas.

Χαρά Κουτσουρέλια
ΕΛ.Β.Η.Σ. ΙΚΕ
Διευθ. Σύμβουλος

Στα 5μιση χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής μου συνεργάζομαι με την Atlas Consulting, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας έχουν σταθεί δίπλα στην επιχείρησή μου από το ξεκίνημα μου, χωρίς ποτέ κανείς να δυσανασχετίσει για τις απαιτήσεις μου και τις συνεχόμενες ερωτήσεις που προέκυπταν από την απειρία μου.

Η άμεση ανταπόκρισή τους και η τυπικότητα είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Με κάνουν να νιώθω ότι «μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» και να μην κινδυνεύει η επιχείρησή μου , μιας και ίδιοι αναλαμβάνουν όλες αυτές τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται κάθε φορά η επιχείρηση και με ενημερώνουν αναλυτικά για τις κινήσεις τους.

Εκτός όλων αυτών , οι συνεργάτες της εταιρίας με προσεγγίζουν σε φιλικό επίπεδο, και με κάνουν να νιώθω άνετα και να εκφράζω την παραμικρή απορία που μου προκύπτει.

Μαρία Δερμεντζή και Αναστασία Σιάπκα
Code it Like a Girl

Ανακαλύψαμε την A.TL.AS Consulting μέσα από το διαδικτυακό έργο της Σουσάνας Πατσούμη Κάλφα, δηλαδή άρθρα της και παρουσιάσεις που βρίσκαμε τυχαία, και εντυπωσιαστήκαμε από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες λογιστικές και φορολογικές εξελίξεις καθώς και από την άρτια κατάρτισή της ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτό όμως που διατηρεί τη συνεργασία μας είναι η όλη επαγγελματική και προσωπική στάση της Σουσάνας και του Γιώργου Κάλφα, την οποία διακρίνουν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα.
Σε κάθε μας συνάντηση νιώθουμε ότι είναι παρόντες και νοιάζονται πραγματικά για την εταιρία μας παρέχοντάς μας αφειδώς συμβουλές σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το Code it Like a Girl προσπαθεί πάντα να επιλέγει έξυπνα τους συνεργάτες του και η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι η συνεργασία μας με την ομάδα τηςA.TL.AS Consulting με την οποία πλέον έχουμε αναπτύξει και μια σχέση mentoring.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε στα κρίσιμα πρώτα βήματά μας!

 

 

psp-for-test
Παναγιώτης Ζαπάντης
PSP Αναβαθμισμένες Τεχνικές Υπηρεσίες
Ιδιοκτήτης

Όταν ξεκινήσαμε την έναρξη της επιχείρησης μας, χρειαζόμασταν καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αυτήν την στήριξη και την βοήθεια την βρήκαμε στα πρόσωπα του Γιώργου και της Σουσάνας.

Χάρη στην στήριξη σας, η επιχείρηση μας επιβιώνει κάθε μέρα και αναπτύσσεται διαρκώς.

Χάρη σε εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά για να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε πάντα δίπλα μας, με προθυμία και φιλική διάθεση για να δίνετε λύση στα ζητήματα που συνεχώς προκύπτουν.

http://pspcolours.gr/

 

 

Christophe STEFANIDIS
Skyrent P.C.
Partner

My experience with Atlas Consulting started several months before the incorporation of Skyrent company in Thessaloniki. While Skyrent was just a business project, I was keen to find the best consulting firm for the development of this project. You should know that I do not have my residence in Greece and I do not speak Greek.

After spending some time looking into business directories and on the Internet, I came across Atlas Consulting website. My first good surprise was to discover a website written in English. My second good surprise was to discover Sousana and George. From the first contact I realized that I was talking to professional specialists with high-level expertise.

Sousana and George accompanied me throughout the development of my business project, from the very first step to the last one. They answered all my questions with patience and professionalism. Whether in their office, on the phone, by email or on Skype, they have always been available.Thanks to their effective guidance and support, Skyrent is now a reality.

I recommend Atlas Consulting without reservation to local and foreign entrepreneurs looking for sound advice and efficient support to business creation in Greece.

Total-Eclipse
Αργύρης Μπεντίλας
Total Eclipse Games ΙΚΕ
Co-founder & CEO

Η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Atlas Consulting ήταν υποδειγματική. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι ευγενικοί, δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζητήματα που μας απασχολούν και ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματά μας (συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά), χρησιμοποιώντας με μεγάλη ευχέρεια την τεχνολογία.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ότι συνεχώς εξελίσσονταιεμπλουτίζοντας την ‐ήδη εκτενή‐ τεχνογνωσία τους. Συνεργαζόμενοι μαζί τους, νοιώθουμε ότι μπορούμε να τους εμπιστευτούμε και να βασιστούμε επάνω τους, για την ομαλή κάλυψη των φορολογιστικών μας αναγκών.

 

testimonial-team-thegem-person

Η A.TL.AS είναι μια εταιρία που προσφέρει σε μια startup εταιρία, αυτό που λένε, peace of mind και την ασφάλεια ότι όλα λειτουργούν ρολόι, χωρίς να ασχολούμαστε με γραφειοκρατεία, πολυνομία και υπηρεσίες. Είναι μια εταιρία που ξεπερνά την λογική των λογιστικών εταιριών και περπατά ένα χιλιόμετρο παραπάνω για την εξυπηρέτηση μας. Είναι και οι ίδιοι επιχειρηματίες και μας καταλαβαίνουν. Οι άνθρωποι της A.TL.AS στέκονται δίπλα μας, από όλες τις πλευρές.
Ταχύτητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα χωρίς λάθη, ευγένεια και πολλά χαμόγελα, είναι το χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Αισθανόμαστε ασφαλείς γιατί γνωρίζουν καλά τον χώρο των startups και τις ιδιορρυθμίες που μπορεί να έχουν λογιστικά, φορολογικά αλλά και επιχειρηματικά.

Στην συνεργασία μας με την εταιρία σας απολαμβάνουμε την αμεσότητα, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, την συνδρομή και την διάδραση σας όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Δεν ανησυχούμε για το κομμάτι της εταιρείας που διαχειρίζεστε εσείς.

Για έναν ξένο, να περιπλανιέται στο Ελληνικό φορολογικό σύστημα είναι μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία. Η A.TL.AS Consulting μου εξασφάλισε μια σχετικά ανώδυνη εμπειρία. Όλα τα φορολογικά  θέματα που είχα, λύθηκαν με σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο.

Η A.TL.AS Consulting είναι συνεργάτης από τα πρώτα μας βήματα ως εταιρία. Με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπειρία που τους διακρίνει, μας βοηθούν σε όλη μας αυτή την πορεία ανάπτυξης. Θεωρούμε την A.TL.AS έναν από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς μας συνεργάτες.

For the foreigners that have a limited knowledge of greek language and by far limited understanding of the Greex Taxation Law, A.TL.AS  Consulting people are for sure, the moste suitable people to take care of all our tax matters and our annual tax returns.

They have deep knowledge and expertise for international tax planning issues as well as they are able to give us solutions in order to protect our greek property. They are bringing results accurately, immediately and consistently as they speak fluently english, and they transform the frightening tax procedures into an easy and fast solutions for a foreigner . I have no words to express as much as I want, how precious and  useful they are. I strongly recommend A.TL.AS Consulting team!

noris-logo
Anna P.
Executive Assistant
Atlas Consulting Testimonial
Atlas Consulting Testimonial
Healy Consultants Group
logo
Elisabeth Werter
EU Ambassador of Female Entrepreneurship/Owner of Salonika International Consultancy

Sousana and Georgos Kalfas are the heart of their company Atlas Consulting. Both are dedicated professionals with different and excellent skills and they have helped my company with valuable advice. Their knowledge is not only updated on the Greek changing reality but also on European tax legislation. They really have helped me with finding the best solutions and informing me well ahead on issues that concern my business.

Furthermore I had the pleasure to work with them as president of the Non-for-Profit organization “The Dutch Greek Society of Northern Greece”. Also in this case both helped at a brainstorm session to solve tax issues concerning the organization of a voluntary workshop.

Last but not least they have the excellent quality of a personal touch and to exceed your expectations.

Θέλεις να αναθέσεις τη Λογιστική και Φορολογική Υποστήριξη της επιχείρησής σου σε μια έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα Επιστημόνων – Λογιστών, Φοροτεχνών και Συμβούλων Επιχειρήσεων;
Υποστηρίζουμε Επιχειρήσεις Ολοκληρωμένα και Πανελλαδικά!