Φορολογικές Υπηρεσίες Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
Η Φορολογική Υποστήριξη Επιχειρήσεων αξιόπιστα και επιστημονικά με την ομάδα της Atlas Consulting

Η Φορολογική Υποστήριξη και η Νομολογική Συμβουλευτική (Taxation Law) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των υπηρεσιών της Atlas Consulting.
Με σημαντική εμπειρία 48 ετών και αντιμετωπίζοντας τόσο τη φορολογική όσο και την εργασιακή νομολογία, γνωρίζουμε καλά πώς να σε κατευθύνουμε ώστε να έχεις την κατά το δυνατό λιγότερη φορολογική επιβάρυνση και παράλληλα να κάνεις τον απαραίτητο φορολογικό σχεδιασμό που θα σε βοηθήσει στον προγραμματισμό των χρηματοροών σου.
.
φορολογικές υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Υποστήριξης σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σου και της επιχείρησης σου!

Η παρακολούθηση της φορολογικής, λογιστικής και ασφαλιστικής νομολογίας, συμβάλλει στην ενημέρωση και κυρίως στην ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Γνωρίζουμε καλά τη φορολογική και εργατική νομοθεσία και έχουμε δώσει έμφαση στη νομολογία που ασχολείται με εταιρείες τεχνολογίας, εταιρίες παροχής πρωτότυπων υπηρεσιών, εταιρίες που έχουν διεθνή προσανατολισμό, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου (online–ηλεκτρονική επιχείρηση), εταιρείες που είναι μέλη ομίλων ή και σε ολόκληρους ομίλους επιχειρήσεων, θυγατρικές αλλά και υποκαταστήματα ξένων εταιρειών.

Η Atlas Consulting είναι από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που μέσα από μια αποτελεσματική δικτύωση ανά τον κόσμο, βρίσκουμε λύσεις για κατοίκους εξωτερικού, προς αποφυγή διπλής φορολογίας.

.

Αποτύπωση Οικονομικής Εικόνας

Λογιστική Οργάνωση Επιχειρήσεων

Προετοιμασία Οικονομικών Καταστάσεων

Έλεγχος Παραστατικών & Συναλλαγών

Ενημέρωση & Τήρηση Βιβλίων

Ορθή Χρησιμοποίηση ΕΛΠ

Φορολογικές Υπηρεσίες Υποστήριξης για Ιδιώτες

Θέλεις να αναθέσεις τη Λογιστική και Φορολογική Υποστήριξη της επιχείρησής σου σε μια έμπειρη και αξιόπιστη ομάδα Επιστημόνων – Λογιστών, Φοροτεχνών και Συμβούλων Επιχειρήσεων;
Υποστηρίζουμε Επιχειρήσεις Ολοκληρωμένα και Πανελλαδικά!