Internet Marketing & Communication
Μια επιχείρηση αν δεν βρίσκεται στο διαδίκτυο είναι πια σαν να μην υπάρχει…
Η διαδικτυακή παρουσία των επιχειρήσεων είναι ο πλέον ασφαλής και προτεινόμενος τρόπος για να λειτουργεί η επιχείρηση σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο. Έτσι οι πελάτες σου ή νέοι (δυνητικοί) πελάτες μπορούν εύκολα να σε βρουν οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, να ενημερωθούν για την επιχείρηση σου και να επικοινωνήσουν μαζί σου.
Στρατηγική μάρκετινγκ παρουσίας στo Internet Inbound Marketing
  • Συμβουλευτική πάνω σε θέματα που άπτονται της Online παρουσίας σας.
  • Στρατηγική Online Marketing (τρόπος για να έχεις ολοκληρωμένη παρουσία στο internet).
  • Ανάπτυξη buyer persona.
  • Επιλογή κατάλληλου καναλιού επικοινωνίας.
  • Διασαφήνιση των τρόπων και των εργαλείων που μπορεί να αξιοποιήσει η επιχείρηση σας συμπληρωματικά με τους ήδη υπάρχοντες τρόπους προώθησης της.
  • Συμβουλευτική & Εκπαίδευση πάνω στο Content Marketing, Social Media Marketing, Copywriting κτλ.
Κατασκευή σελίδας Social Media και στήσιμο τους για πρώτη φορά
  • Στήσιμο και desing σελίδας στο επιλεγμένο κοινωνικό δίκτυο.
  • Συμβουλευτική στο τρόπο που κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να χρησιμοποιείται για να υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ακόμα χρειάζεται αμεσότητα και παρουσία online όλο το 24ωρο.

  • Παρακολούθηση και επιμέλεια των social media (Facebook, Twitter, Youtube) της επιχείρησής σας.
  • Συμβουλευτική & Εκπαίδευση πάνω στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την τροφοδοσία τους με περιεχόμενο.
Λεκτική Επικοινωνία Website
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που συνδέει το λεκτικό με το οπτικό και το τεχνικό μέρος μιας ιστοσελίδας.
Δημιουργικές ιδέες για την διατύπωση της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης, της δομής του website μαζί με λέξεις κλειδιά, έρευνα του ανταγωνισμού και προβολή της διαφοροποίησης του εκάστοτε αντικειμένου.
Στην συγκεκριμένη υπηρεσία, συνεργάζονται ο web designer, o web developer με το τμήμα marketing της A.TL.AS.
Δημιουργία και Υποστήριξη Online Communities
Δεν φτάνει να έχεις ένα καλοστημένο website ή μια σελίδα σε κοινωνικά δίκτυα, στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να έχεις αφενός νέους πελάτες και αφετέρου ευχαριστημένους και συνδεδεμένους με την επιχείρηση σου, ανθρώπους. Η δημιουργία διαδικτυακών κοινοτήτων μέσα στα κοινωνικά δίκτυα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, να αφουγκράζεσαι τι θέλει το αγοραστικό κοινό, να επικοινωνείς το μήνυμα σου ως επιχείρηση και να δημιουργείς συναισθηματικούς δεσμούς μαζί τους.

Έτσι τα εργαλεία και οι εφαρμογές του Digital Marketing είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής Στρατηγικής Προώθησης και Προβολής (Marketing) των επιχειρήσεων. Παρακάτω θα βρεις περιληπτικά τις Υπηρεσίες Digital Marketing|Digital Strategy  που προσφέρουμε!
Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας

Γνωρίζεις ότι αν δεν έχεις διαδικτυακή παρουσία είναι σαν να μην υπάρχεις στην αγορά; Το ρισκάρεις; Μήπως ήρθε η ώρα να οργανώσεις και εσύ την online παρουσία σου; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό!

Σχεδιασμός & Κατασκεύη Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Αν το προιόν σου μπορούσε να πουληθεί στην παγκόσμια αγορά δεν θα ήταν καλή ιδέα να είχες όλα τα εργαλεία για να προωθήσεις την δουλειά σου online μέσα από μια αξιόπιστην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό!

business packaging and etiquettes
Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Digital Στρατηγικής

Πάμπολλες οι εφαρμογές και τα εργαλεία Digital Marketing υπάρχουν. Στην δική σου επιχείρηση τι ταιριάζει; Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στα τυφλά ούτε όπως πάει το ρεύμα. Σε βοηθάμε να καταστρώσεις την δική σου Διαδικτυακή Στρατηγική.

Ενδεικτικά χρησιμοποιούμε τα παρακάτω εργαλεία Digital Marketing, αναλαμβάνοντας τον συνολικό Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Παρουσίας-Προώθησης στο διαδίκτυο.

Εμείς παρακολουθούμε τα αποτελέσματα, τα αναλύουμε,  τα βελτιστοποιούμε ώστε να έχουμε μεγάλο ROI (Return On Investment), προσφέροντας απόλυτη διαφάνεια σε κάθε στάδιο.

Email Marketing

Search Engine Optimisation

Google Adwords

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις Internet Marketing & Communication που προσφέρουμε;