Συμβουλευτική Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Η Συμβουλευτική Επαγγελματικής Ανάπτυξης Στελεχών ή αλλιώς Career & Executive Coaching απευθύνεται σε σένα που είσαι στέλεχος σε εταιρία ή που είσαι επαγγελματίας που σε ενδιαφέρει η επαγγελματική σου ανάπτυξη, η βελτίωση της αποδοτικότητας, των ηγετικών σου δεξιοτήτων καθώς και θέλεις να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις, επαγγελματικούς ρόλους, να υλοποιήσεις απαιτητικούς στόχους στην διοίκηση της ομάδας σου κτλ

Περνάμε τουλάχιστον το ένα τρίτο της ζωής μας σε επαγγελματικούς χώρους,  για αυτό η προσωπική μας ευτυχία συνάδει με την επαγγελματική μας ανάπτυξη και την ικανοποίηση που αντλούμε από το επάγγελμά μας.

Είσαι ικανοποιημένος με την εργασία που κάνεις και την επαγγελματική σου εξέλιξη;

Έχεις ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής;

Αξιοποιείς τις ικανότητες και τα τάλαντα σου;

Θέλεις να αναβαθμίσεις τα soft skills σου; 

Τα οφέλη που απολαμβάνουν όσοι παρακολουθούν τα εξειδικευμένα και εξατομικευμένα Προγράμματα  Career & Executive Coaching που σχεδιάσαμε και προσφέρουμε μέσω του ΑtlasHub, είναι εξαιρετικά σπουδαία.

Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου που θα σε ωφελήσει πολύπλευρα τόσο στην αναβάθμιση της επαγγελματικής σου ζωής όσο και στην προσωπική σου ανάπτυξη.

 

[button color=blue url=https://www.atlasconsulting.gr/atlashub-to-concept/# target=blank]Δες εδώ πώς σε ωφελεί το AtlasHub[/button]

“Πως θα διαχειριστώ την σταδιοδρομία μου;

Πως θα σχεδιάσω ένα πλάνο που θα οδηγήσει σε μια καριέρα που με ευχαριστεί;

Τι προσόντα θα χρειαστεί να αποκτήσω;

Γιατί ενώ αισθάνομαι ότι έχω δυνάμεις να τα καταφέρω, παράλληλα η καθημερινότητα με παρασέρνει και δεν τα καταφέρνω;”

Στην διαχείριση της σταδιοδρομίας μας δεν είναι λίγες οι φορές που αντιμετωπίζουμε διάφορες απρόσμενες προκλήσεις. Εκτός από τις εξωτερικές προκλήσεις, αντιμετωπίζουμε ένα εσωτερικό σαμποτάζ που μπλοκάρει συνήθως την υλοποίηση των επαγγελματικών μας στόχων.

Τα οφέλη της Eπαγγελματικής Συμβουλευτικής/ Career Coaching είναι μεγάλα γιατί σε βοηθά  να αναγνωρίσεις τα εσωτερικά σου εμπόδια και το ρόλο τους στην παρεμπόδιση της επαγγελματικής του εξέλιξης. Παράλληλα όμως σε βοηθά να αναπτύξεις την απαραίτητη δυναμική που θα σε οδηγήσει στην επαγγελματική σου ανάπτυξη και άνθιση,  με μια ρεαλιστική στάση απέναντι στον επιδιωκόμενο στόχο, δηλ. την επαγγελματική σου επιτυχία. 

Για αυτόν τον λόγο, έχουμε σημαντικά εργαλεία που σε βοηθούν να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα αλλά και τις δυνατότητες σου.

Με ποια μέθοδο λειτουργούμε;

Ιδού, ενδεικτικά, μια προσέγγιση της μεθόδου μας:

 • Συνέντευξη γνωριμίας και διερεύνησης αναγκών
 • Τεστ προσωπικότητας, δεξιοτήτων και ενδιαφερόντων
 • Συζήτηση των αποτελεσμάτων και συμπεράσματα
 • Πλάνο αξιοποίησης συμπερασμάτων
 • Σχεδιασμός πλάνου αλλαγών και επίτευξης συγκεκριμένων στόχων (ανάπτυξη δεξιοτήτων, παρακολούθηση και αξιολόγηση πορείας)

Συνδυαστικά με την μεθοδολογία που αναφέρεται παραπάνω, δες εδώ,  ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τις υπηρεσίες που παρέχουμε ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 

careers

 • Ανασκόπηση επαγγελματικής εμπειρίαςΠροετοιμασία για Εργασία στο Εξωτερικό
 • Εστίαση στο επαγγελματικό προφίλ και τους επαγγελματικούς στόχους
 • Προσδιορισμός δεξιοτήτων και επιτευγμάτων
 • Διερεύνηση ατομικών ταλέντων

Career Coaching Προετοιμασίας για Εργασία στο Εξωτερικό

Αυτού του είδους η Συμβουλευτική, σε βοηθάει να:

 • Βελτιώσεις της στρατηγικής για τις πρώτες προσεγγίσεις
 • Προσδιορίσεις  ποιες θέσεις εργασίας θα διεκδικήσεις
 • Αναζητήσεις ανοιχτές θέσεις εργασίας σε διάφορες εταιρίες και χώρες του εξωτερικού
 • Ανταποκριθείς καλύτερα σε προτάσεις εργασίας
 • Δημιουργήσεις ένα Πρόγραμμα ενδυνάμωσης του δικτύου των επαφών σου
 • Προετοιμάσεις τον εαυτό σου για την κοινωνική σου προσαρμογή στη νέα χώρα
 • Μεταφράσεις το βιογραφικό καθώς και  άλλα έντυπα

Career Coaching για Προετοιμασία Συνέντευξης ή Επιχειρηματικής Συνεργασίας

Σε βοηθάμε να προετοιμαστείς κατάλληλα, οργανώνοντας το προφίλ σου, πριν μια σπουδαία συνέντευξη ή για επιχειρηματική συνάντηση, με:

 • Προσομοίωση συνέντευξης
 • Συνήθεις ερωτήσεις
 • Εναλλακτικές συμπεριφορές
 • Αυτό-παρουσίαση του επαγγελματικού προφίλ
 • Δημιουργία σχέσης συνεργασίας με τον συνεντευξιαστή

Τα στελέχη έχουν καθημερινά να αντιμετωπίσουν αρκετές αντιξοότητες. Χρειάζεται να πάρουν γενναίες αποφάσεις σε ένα πολύ ασταθές οικονομικό περιβάλλον, να επικοινωνήσουν αποφάσεις που μπορεί να δυσαρεστήσουν άλλους, να διοικήσουν και να εμπνεύσουν ομάδες και άτομα με διαφορετικό χαρακτήρα, ταμπεραμέντο, αξίες και background και να φροντίσουν την  ώστε ο τομέας που έχουν αναλάβει εκπληρώνει τους συμφωνημένους στόχους με την Διοίκηση.

Καθημερινά, ένα στέλεχος  αντιμετωπίζει τις ποικίλες προκλήσεις οι οποίες μπορούν να δυσκεραίνουν την εκπλήρωση των στόχων, όπως :

–         Εντάσεις Συναισθηματικής φύσεως  ( δυσκολίες σε stress & anger management)Προετοιμασία Συνέντευξης

–         Burn out

–         Προβλήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της εργασίας τους ( προσωπικής  και οικογενειακής φύσεως)

–         Ελλειψη ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή

–         Αναποτελεσματικοί μέθοδοι επικοινωνίας

–         Αναποτελεσματικοί μέθοδοι διαχείρισης αλλαγών

–         Ανάγκη να αποκτήσουν soft skills

To coaching βοηθά τον coachee να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος και μάλιστα με έναν ολοκληρωμένο και σφαιρικό τρόπο.

Το βοηθά να εστιάζει στους στόχους του (όπως πχ. μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής) και να αναπτυξει τα soft skills ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και απαιτήσεις της εργασίας του και ευθυγραμμίζεται με το όραμα και τους στόχους του οργανισμού που εργάζεται.

Το executive coaching  που αποτείνεται σε στελέχη και εργαζόμενους οργανισμών έχει σαν στόχο στην καλύτερη και πιο αποδοτική εργασία των ανθρώπων μέσα από την προσωπική τους ανάπτυξη, την παρακίνηση και το χτίσιμο μιας πιο λειτουργικής νοοτροπίας αντιμετώπισης της εργασίας και των προκλήσεων και των προβλημάτων που προκύπτουν από αυτή.

Το executive coaching συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του οργανισμού και συνάδει με την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων και της ικανοποίησης που παίρνουν από την εργασία τους, την πραγματοποίηση των δικών τους προσωπικών στόχων, την ισορροπία που απολαμβάνουν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους. Μέσα από αυτήν την σπουδαία διαδικασία, ο οργανισμός και το στέλεχος απολαμβάνουν!

Βήμα βήμα υπηρεσία καθοδήγησης για την διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με μια πληθώρα εργαλείων καθώς και το δυναμικό και ολιστικό εργαλείο MyCareerMatrix , σε βοηθάμε να οργανώσεις την εικόνα σου και το υλικό σου, για να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό και να διεκδικήσεις την θέση που σε ενδιαφέρει.

Συνδυαστικά με την μεθοδολογία που αναφέρεται παραπάνω, δες εδώ,  ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τις υπηρεσίες που παρέχουμε ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Διαφάνεια8

Βήμα βήμα υπηρεσία καθοδήγησης για την διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με μια πληθώρα εργαλείων καθώς και το δυναμικό και ολιστικό εργαλείο MyCareerMatrix ,  σε βοηθάμε να οργανώσεις την εικόνα σου και το υλικό σου, για να κάνεις το πρώτο επαγγελματικό σου βήμα.

Μην κουράζεσαι άσκοπα, στέλνοντας εδώ και εκεί, βιογραφικά. Κινήσου έξυπνα και βρες την εργασία που σου ταιριάζει.

Συνδυαστικά με την μεθοδολογία που αναφέρεται παραπάνω, δες εδώ,  ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τις υπηρεσίες που παρέχουμε ανάλογα με τις ανάγκες σου.

new career

To branding δεν είναι αυτό το οποίο λες εσύ  ότι είσαι αλλά αυτά που ο εργοδότης σου ή ο συνεργάτης σου καταλαβαίνει από σένα.Το τι εντύπωση δημιουργείς στους άλλους για τον εαυτό σου και αυτά που κάνεις καθώς  και το τι μήνυμα προβάλλεις προς τα έξω, είναι αυτό που με απλά λόγια ονομάζουμε self branding.

Πάνω σε αυτή την λογική σου προσφέρουμε τις παρακάτω Self Branding υπηρεσίες:

1. Υπηρεσία Self Branding Brainstorming

Είναι μια ωριαία συνάντηση μαζί με την κυρία Σουσάνα Κάλφα, όπου σε βοηθά να εξακριβώσεις και να βελτιώσεις τα σημεία εκείνα της στρατηγικής σου που χρειάζονται προσοχή και δουλειά όπως πχ τις προσωπικές προσπάθειας σου για το μάρκετινγκ σου, την επαφή σου με τα κοινωνικά δίκτυα ή τον τύπο. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία για σένα να πάρεις feedback από έναν γνώστη αυτής της αγοράς, να σου κάνει ερωτήσεις που με εύκολο και γρήγορο τρόπο να σου δείξουν ποια είναι τα κενά, ποιες οι προκλήσεις και με ποιον τρόπο θα δημιουργήσει με την βοήθεια της εταιρίας ή και χωρίς το δικό σου πλάνο για την προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη.

 

2. Το προσωπικό σου εγχειρίδιο για Self Branding με υλικό και ασκήσεις 

Μπορείς να ξεκινήσεις να δουλεύεις μόνος σου για το πώς θα χτίσεις την επαγγελματική και προσωπική σου ταυτότητα. Το υλικό που περιλαμβάνει το βιβλίο σε συνδυασμό με κάποιες εντατικές  συναντήσεις coaching θα σε βοηθήσουν να πακετάρεις με όμορφο τρόπο όλην την γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία σου, να πουλάς αποδοτικά τα τάλαντα σου και να κερδίζεις με όμορφο τρόπο.

Ιδανικό εγχειρίδιο για ελεύθερους επαγγελματίας, ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, εργαζομένους αλλά και ανέργους που ψάχνουν την εργασία.

 

3. Self Branding Series | Η ανατομία ενός αξιομνημόνευτου self branding

Μια επιτυχημένη καριέρα έχει τρία συστατικά: να γνωρίζεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου, να έχεις ένα δίκτυο επαφών και να προμοτάρεις με αποτελεσματικό τρόπο τον “προιόν” σου, που είσαι εσύ. Με το online σεμινάριο “Self Branding Series | Η ανατομία ενός αξιομνημόνευτου self branding“, σε βοηθάμε με απλά και πρακτικά βήματα, να δημιουργήσεις την κατάλληλη προσωπική και επαγγελματική ταυτότητα ώστε να πακετάρεις με όμορφο τρόπο όλην την γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία σου, να πουλάς αποδοτικά τα τάλαντα σου και να κερδίζεις με όμορφο τρόπο.

Αγόρασε το.

Self Branding Series

Το Career & Executive Coaching γίνεται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον τρόπο ζωής σoυ. Η επιδίωξή μου είναι να σε βοηθήσω να προχωρήσεις τη ζωή σου, να σε βοηθήσω να εξελιχθείς και να επιτύχεις τους στόχους σου.

Career & Executive Coaching μπορώ να σου παρέχω σε:

 • Προσωπικές συναντήσεις  σε χώρο που θα συμφωνήσουμε μαζί, αισθανόμαστε άνετα, έχει ησυχία και μας εμπνέει.  Κάποιες φορές, είναι απαραίτητο να γίνονται οι συνάντησεις στον τόπο εργασίας.
 • Συναντήσεις μέσω τηλεφώνου ή μέσω Skype (Τηλεφωνικό Career & Executive Coaching), έναν τρόπο που προτιμούν αρκετά γνωστοί και φίλοι γιατί παρουσιάζει ποικίλα πλεονεκτήματα που αφορούν αφενός την εξοικονόμηση χρόνου (και κόστους μεταφοράς), αφετέρου την ευελιξία όσον αφορά τον τόπο που βρίσκεσαι (γίνεται από όλα τα μέρη του κόσμου) αλλά και γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξεις το πρόγραμμα σου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει συνάντηση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι να είσαι σε  μέρος με ησυχία και χωρίς αποσπάσεις.Η χρήση του Skype είναι εφικτή και συνήθως προτιμάται καθώς έχει μηδενικό κόστος κλήσης.
 • Ε-mail Coaching, ένας τρόπος  που τώρα πια αρχίζει να αποκτά τους πρώτους οπαδούς του και στην Ελλάδα (στην Αμερική είναι πολύ διαδεδομένος). Το email Coaching αφορά και αποτείνεται κυρίως σε ανθρώπους που περνούν πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους ή που είναι διαθέσιμοι σε μη εργάσιμες ώρες (βραδυνές κυρίως). Φροντίζω να σου στέλνω απάντηση εντός 48 ωρών.

 

Μπορείς να κατεβάσεις εδώ το ebook,”Πως θα κερδίσεις περισσότερους Πελάτες αποφεύγοντας 7 βασικά λάθη”, για να σχεδιάσεις την νέα σου επιχείρηση, αποφεύγοντας αυτές τις παραλείψεις από την αρχή.