ww
Συμβουλευτική Ανάπτυξης Επιχειρήσεων
Στοχευμένο Πλάνο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων στην Νέα Οικονομία
~~
Συμβουλευτική Διαχείρισης Αλλαγών
Αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης αλλαγών
ll
Συμβουλευτική Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων
Οργανωμένο Coworking Place
Οργανωμένος συνεργατικός ( co-working) χώρος και flexi γραφεία με πρόσβαση στους πιο πολύτιμους συνεργάτες σου: Λογιστή, Δικηγόρο και Οικονομικό Σύμβουλο
Το όραμα

Το όραμα μας είναι να αποτελέσουμε Θετικούς Αρωγούς Ενίσχυσης της Απασχολησιμότητας μέσα από την Ανάπτυξη της  Επιχειρηματικότητας.

 Πώς όμως θα γίνει αυτό;

Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την ποιοτική αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των ανθρώπων που θέλουν:

1. να αναπτύξουν νέες και υγιείς επιχειρήσεις

2. να αναδιαρθώσουν τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις τους (που αντιμετωπίζουν προβλήματα) αλλά

3. και όσων ενδιαφέρονται να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους σε άλλες επιχειρήσεις,

αναβαθμίζοντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τον εαυτό τους, πάντα με εξωστρέφεια και στόχευση τόσο προς την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά.

Το δικό μας λιθαράκι για την επίτευξη αυτού του οράματος είναι να προσφέρουμε σε αυτήν τη φιλόδοξη ομάδα ανθρώπων

την απαραίτητη υποστήριξη, τις απαραίτητες γνώσεις, τα εργαλεία, τη μεθοδολογία και τη συμβουλευτική που χρειάζονται μέσα από δράσεις που θα τους εμπνεύσουν και θα τους βοηθήσουν να δουν την ευκαιρία και το momentum που προσφέρεται μέσα από την οικονομική κρίση.

Δίνουμε λύσεις στα σύγχρονα επιχειρηματικά και επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις:
απευθυνόμαστε σε:
Επιχειρηματίες με Μικρές Επιχειρήσεις, Νέους Επιχειρηματίες και ομάδες Δυνητικών Επιχειρηματιών, σε ανθρώπους που ανήκουν στη Δημιουργική Κοινότητα, Επιχειρηματίες με Εταιρίες Τεχνολογίας, Επιχειρήσεις Παροχής Πρωτότυπων Υπηρεσιών με Διεθνή Προσανατολισμό και Επιχειρηματίες που έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν ένα e-shop, σε Ελεύθερους Επαγγελματίες και σε Ιδιώτες, σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και γενικά σε Παθιασμένους, Ικανούς και Αξιόλογους Ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη Διαφορά και που :
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το AtlasHub: Κέντρο Ανάπτυξης Επιχείρησεων:
 • με ευέλικτα συμβόλαια μίσθωσης του συνεργατικού χώρου
 • με συνδυασμό υπηρεσιών χρήσης του συνεργατικού χώρου και άλλες υπηρεσίες μας
 • υπό μορφή ατομικών / ομαδικών συνεδριών συμβουλευτικής
 • με εξατομικευμένα πακέτα εκπαίδευσης
 • μέσω τηλε-εκπαίδευσης 
Γιατί μπορεί να σε ενδιαφέρει το AtlasHub: Kέντρο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων ;
Mας ρωτάνε συχνά πυκνά, φίλοι και πελάτες:
«Γιατί θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει να παρακολουθούμε τις αναρτήσεις-δημοσιεύσεις αλλά και τις υπηρεσίες του Atlas Hub: Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων ;»
και απαντούμε :
 • γιατί θέλεις να είσαι μέλος μιας ενεργής κοινότητας επιχειρηματιών
 • γιατί θέλεις να υποστηρίζεσαι και να είσαι δίπλα σε ικανούς και δραστήριους Συμβούλους όπως ο Λογιστής, ο Δικηγόρος και ο Οικονομικός Σύμβουλος που σε καταλαβαίνουν γιατί και οι ίδιοι είναι Επιχειρηματίες
 • γιατί σου μαθαίνουμε να εστιάζεις στην στρατηγική που σου ταιριάζει για να αντιμετωπίζεις και να διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και να χτίζεις και να εδραιώνεις την επιχείρηση σου μέσα από σωστές αποφάσεις που σε βοηθούν να ξεχωρίζεις, να ακμάζεςι και να προοδεύεις.
 • γιατί μπαίνουμε στα παπούτσια σου και σου προσφέρουμε μια προσωποποιημένη προσέγγιση για το πώς θα προφυλάξεις την επιχείρηση σου, πώς θα την οργανώσεις ώστε να την αναπτύξεις σταθερά και αποδοτικά
 • γιατί σου μαθαίνουμε να δημιουργείς ένα πλάνο και μια στρατηγική που θα σου φέρνει οικονομικό αποτέλεσμα, peace of mind και την ικανοποίηση ότι η δημιουργικότητα σου έχει αντίκρυσμα 
 • γιατί σου μαθαίνουμε να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις αλλαγές και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου
 • γιατί είναι δίκαιο να είσαι εύπορος
 • γιατί έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις ταυτόχρονα στο AtlasClub και στην ομάδα New Economy Business Brain ©
 • γιατί μπορείς να εργάζεσαι σε ένα όμορφο Συνεργατικό χώρο μέσα στην Atlas Consulting
Η φιλοσοφία του ΑtlasHub: Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων:

Εμείς οι άνθρωποι της Atlas Consulting και του Kέντρου Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, AtlasHub, είμαστε παθιασμένοι με την εργασία μας. Θέλουμε να συμβάλλουμε ώστε οι άνθρωποι να γίνονται πιο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τη ζωή τους, οι επιχειρήσεις να ξεφεύγουν από το ‘Νεκρό Σημείο’ και να δημιουργούν τη βάση για βιωσιμότητα και μακροχρόνια επιτυχία και ο κόσμος μας, ένα πεδίο συνεχούς ανάπτυξης και αειφορίας.

Υποστηρίζουμε διασυνδέσεις που δεν είναι προφανείς. Συνδέουμε τεχνολογία, ανθρώπους, ικανότητες, όνειρα και επιδιώξεις με σκοπό να οδηγηθείτε προς μια βιώσιμη και κερδοφόρα επιχείρηση .

Βλέπουμε τη ζωή και την εργασία – την εργασία και τη ζωή, ως μια αδιαίρετη συνέχεια, μια αδιάλειπτη έκφραση του ποιοί πραγματικά είστε. Γιατί όπως το πνεύμα, το σώμα και η ψυχή του ανθρώπου είναι ένα, έτσι και στην επιχείρηση ή την καριέρα μας, ο άνθρωπος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, παίζει πάντα τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Το επαγγελματικό-επιχειρηματικό περιβάλλον και ο άνθρωπος ως ολότητα, άρρηκτα συνδεδεμένα.

Ετοιμάσαμε έναν όμορφο χώρο όπου μπορείς να εργάζεσαι δίπλα στους πιο πολύτιμους συνεργάτες σου, Εμάς!
Θέλεις να προγραμματίσεις μία Συμβουλευτική Συνάντηση μαζί μας;