Atlas Coaching Series©

2

Και εμείς, οι άνθρωποι της Atlas Consulting & του AtlasHub, εγκαινιάζουμε μια δίσεκτη χρονιά με το Γούρι μας, τα Atlas Coaching Series© : Προσωπικό & Επαγγελματικό ΤΟ.ΠΙ.Ο©!

Το Το.Πι.Ο είναι ακρωνύμιο των λέξεων Τολμώ, Πιστεύω, Οραματίζομαι και είναι οι ποιότητες (τόλμη, πίστη, οραματισμό) που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να μπορεί να επιτυγχάνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς του στόχους.

Συναντήσεις που γίνονται συχνά πυκνά και που σε βοηθάν να εκπληρώνεις τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σου (προσωπικούς και επαγγελματικούς), να έχεις ευθυγράμμιση με αυτούς καθώς και να μαθαίνεις χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας σου, της εργασίας σου, της επιχείρησης σου. Γνώσεις πάνω σε θέματα που προάγουν την ανάπτυξη της επιχείρησης σου, σου προσφέρουν γνώσεις και μεθόδους, σου δίνουν τα εργαλεία για να δημιουργήσεις και αναπτύξεις την δική σου επιχείρηση από το μηδέν.

Οι συναντήσεις γίνονται υπό μορφή Workshop, με περιορισμένο αριθμό θέσεων και με συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά και έχουν δυο μορφές:

Business Coaching Workshops & Life Coaching Workshops

Η τόλμη πυροδοτεί την δράση μας και τον σχεδιασμό της, η πίστη πυροδοτεί την ενέργεια και την θετική μας στάση και ο οραματισμός επιτρέπει με δημιουργικό τρόπο η πίστη και η δράση μας να μετουσιωθούν σε δύναμη για να επιτευχθεί ο στόχος μας είτε είναι προσωπικός είτε επαγγελματικός!

Το «Atlas Coaching Series©» είναι μια πρωτοβουλία του  AtlasHub,  που σκοπό έχει μέσα από αυτά τα εργαστήρια, τις υπηρεσίες  και τις δράσεις του να μας μάθει να  ευθυγραμμίζουμε, να κινητοποιούμε  και να εμψυχώνουμε τον εαυτό μας προς την πραγματοποίηση των στόχων που θεωρούμε σημαντικούς για εμάς, προσωπικούς – επαγγελματικούς – επιχειρηματικούς.

Σε κάθε συνάντηση μαθαίνεις νέα πράγματα, νέες μεθόδους και στρατηγικές, κάνεις τις δικές σου ασκήσεις  (Life Coaching, Business Coaching, Branding, Marketing, Business Development, Business Strategy, Online Entrepreneurship σε συνδυασμό με γνώσεις και ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον άνθρωπο από την  Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχολογία, Θετική Ψυχολογία, Συναισθηματική & Κοινωνική Νοημοσύνη, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό ( NLP)  και Νευροεπιστήμες  κτλ ), που βελτιώνουν τον εαυτό σου ως επαγγελματία, επιχειρηματία και άνθρωπο, σε βοηθάνε να εργάζεσαι εσωτερικά για αυτά που θέλεις να πετύχεις και να χαρτογραφείς τον δρόμο της επαγγελματικής, επιχειρηματικής και προσωπικής σου επιτυχίας καθώς και να διαδράς με likeminded ανθρώπους.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια ζωντανή κοινότητα θετικά σκεπτόμενων ανθρώπων που η προσωπική και επαγγελματική επιτυχία τους , η ευημερία και το χαμόγελο τους να αποτελεί σημείο έμπνευσης και ενδυνάμωσης πολλών ανθρώπων.

Όλοι έχουμε την ικανότητα να πραγματοποιήσουμε αυτό που θεωρούμε δύσκολο ή και αδύνατο.

Η ευημερία και η επιτυχία δεν είναι ανώτερα μαθηματικά.

Η ζωή , η ευημερία, η προσωπική και επαγγελματική επιτυχία μας, είναι έργο δικής μας ευθύνης.

Θα αλλάξεις την καθημερινότητα σου; Θα βάλεις νέους στόχους; Θα τους πραγματοποιήσεις; Θα κυνηγήσεις τα όνειρα σου;

Θα δημιουργήσεις μια επιχείρηση με προοπτικές; Θα την βοηθήσεις να εξελιχθεί; Θα πραγματοποιήσεις το επαγγελματικό σου όνειρο;

Στο χέρι σου είναι.

Αρκεί να το Τολμήσεις, να το Πιστέψεις, να το Οραματιστείς!

 

Συχνά – πυκνά ανάλογα με τις ανάγκες

Στο νέο, δικό μας χώρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα (MSc AFM,Post.Dip AIA, BSc AFM ) Επιχειρηματίας, Life – Business Coach, Συγγραφέας, Trainer  και άλλοι αξιόλογοι εισηγητές

Για όλους αυτούς που θέλουν να πετύχουν με όμορφο τρόπο τους στόχους τους αυτόν τον χρόνο!

Γιατί υπάρχει τρόπος να κάνεις τα όνειρα και τους στόχους σου πραγματικότητα.

Από 25 – 100 ευρώ (ανάλογα με το περιεχόμενο της συνάντησης)

Eυχαριστώ την Sousana Patsoumi Kalfa για την όμορφη παρουσίαση που μας προσέφερε σε ένα θετικό και ζεστό κλίμα με όμορφους ανθρώπους. Να είσαι πάντα καλά και να προχωράς μπροστά παρακινώντας μας για εξέλιξη και όραμα. Μόνο έτσι θα βρούμε το φως και θα βγούμε έξω απο το τούνελ!»- Ράνια ΧατζηΘεοδώρου- Proseminars

«Σουσάνα, βάλαμε ένα στόχο οικονομικό στην επιχείρηση μας για το 2016 ο οποίος επετεύχθη χαλαρά: Τα 1000 € το μήνα μόνο από πωλήσεις υπηρεσιών είναι πλέον γεγονός!
Πάμε για ανώτερους στόχους! Ξεκίνησε με αισιοδοξία το 2016 λοιπόν ! Ένα μεγάλο μπράβο στην coach μας! » Γ.Β.(η εν λόγω επιχείρηση είναι μόλις λίγων μηνών)!

«Άντε τώρα εσύ να περιγράψεις ένα άτομο, που όταν το πρωτοείδα μόνο καλά στοιχεία είχε να με δώσει.
Εγώ την αποκαλώ ΜΕΝΤΟΡΑ, εκείνη πάντα με μαλώνει, αλλά εγώ την αγαπώ.
Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα του Life Coaching που έκανε, την πίστεψα έτσι και αλλιώς δεν είχα να χάσω κάτι, δεν διαψεύστηκα – πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε και οι δύο.
Εγώ γιατί γράφοντας τους στόχους μου σε ένα χαρτί και εκείνη δίνοντας τον τρόπο που θα το πετύχω, είμαι εδώ που βρίσκομαι την συγκεκριμένη στιγμή. Και όσο εγώ έβαζα στόχο ότι θα κάνω πράξη τα όσα έγραφα στο χαρτί μέσα σε ένα χρόνο, άλλο τόσο μου έλεγε ότι ο στόχος μου είναι κάτω από τους 6μήνες.
Αποτέλεσμα ήταν να πετύχω αυτά που σχεδίαζα κάτω από τους 6μήνες και της οφείλω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και δεν είναι άλλη από την κα. Sousana Patsoumi Kalfa
Είμαι της άποψης ότι πρέπει να λέμε πάντα Ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας δίδαξαν και μας διδάσκουν ακόμα ότι όλα θέλουν τρόπο και όχι κόπο!

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Atlas Coaching Series© ;