Ασφαλώς και ο κόσμος δεν πάει καλά αλλά και τι με αυτό, θα αφήσουμε την κατάσταση να μας παρασύρει ή θα κλειστούμε στο καβούκι μας;
Είναι χρέος μας να τροφοδοτήσουμε τον εαυτό μας με τρόπους, μεθόδους, τεχνικές που μας βοηθούν να έχουμε ποιότητα ζωής και αναβαθμίζουν την προσωπική μας ποιότητα γιατί μόνο έτσι θα επιβιώσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Πολλοί ίσως λένε ή σκέφτονται:  “καλά, αν είχα χρήματα, θα σου πω εγώ, τι ποιότητα ζωής θα είχα”!
Η ποιότητα ζωής και η ανάπτυξη της προσωπικής σου ποιότητα δεν χρειάζεται χρήματα για να επιτευχθεί.
Το μόνο – αρχικά – που χρειάζεται, είναι η απόφαση να ασχοληθείς πιο εντατικά με την προσωπική σου απόδοση, με την κατάστρωση και προγραμματισμό των σχεδίων εκείνων που πρέπει να βάλεις σε δράση ώστε αυτά που θεωρείς ότι αναβαθμίζουν εσένα, την καριέρα, την ζωή σου να γίνουν πραγματικότητα.
Και για να γίνει αυτό, θα χρειαστείς  ξεκάθαρους στόχους για την προσωπική σου ποιότητα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.
Γιατί κάθε φορά που οι ενέργειές σου θα περιβάλλονται με ποιότητα και θα επιτυγχάνεις στους στόχους σου αυτούς για ποιότητα, θα αισθάνεσαι χαρά, ευεξία, ευχαρίστηση και ασφαλώς θα ενισχύεται η αυτοεκτίμησή και αυτοπεποίθηση σου.
Η προσωπική ποιότητα είναι η βάση για κάθε άλλη ποιότητα, σε όποιο πεδίο.
Το #AtlasCoachingSeries είναι επένδυση στον εαυτό σου και στην καριέρα σου, είναι μια επένδυση στην προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη που έχει υψηλό ROI (return on investment).
Και θα σου πω γιατί.
Γιατί:
– Οι άλλοι σε εμπιστεύονται και σε σέβονται περισσότερο
– Βελτιώνονται οι δυνατότητές σου και να αναλαμβάνεις εργασίες που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα σου
– Οι προοπτικές που έχεις για να κερδίσεις μια δουλειά ή να πάρεις προαγωγή ή να αποκτήσεις νέα πελατειακή βάση είναι πάνται καλύτερες.
– Πετυχαίνεις περισσότερα γιατί μαθαίνεις τον τρόπο να προσφέρεις ποιότητα παντού και πάντα.
– Ενισχύεται η αυτοεκτίμησή και αυτοπεποίθηση σου,
– Η ζωή σου αποκτά περισσότερο νόημα και σημασία
– Βελτιώνεται συνολικά όλη η ποιότητα της ζωής σου.
Και πολλά άλλα, που θα δεις και θα μάθεις και θα αισθανθείς στο 4ο Life Coaching Workshop που βάζει στο επίκεντρο την ποιότητα ζωής σου.
Έλα και εσύ. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου.
Σε περιμένω.

Καλή Μέρα!

Stay positive!

Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα

Entrepreneur | Life & Business Coach | Author |Trainer

after all… one of us 😉

KEEP CALM

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο