4ο Life Coaching Workshop: “Delivering my own quality of life –Αναπτύσσοντας και Βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας” της σειράς Atlas Coaching Series!

Κυριακή 4 Απριλίου – 11,00-13,30μμ στο coho.

Το Atlas Coaching Series προχωρά δυναμικά για τη 4η κατά σειρά μηνιαία συνάντηση, φωτίζοντας το φλέγον ζήτημα της ποιότητας ζωής μας.

Ο χειμώνας και ο «παλιόκαιρος» σιγά σιγά μας αποχαιρετούν και η Άνοιξη πιο όμορφη από πότε ξεπροβάλλει, αναγεννώντας την ελπίδα, την αισιοδοξία και την θέληση μας για αλλαγές.

Την άνοιξη, την εποχή που αναγενάται η φύση, έχουμε και εμείς την ευκαιρία και την αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε την ποιότητα της ζωής μας και τους δείκτες της ευημερίας μας.

Η ζωή μας είναι ένα πολύτιμο δώρο που οφείλουμε να φροντίζουμε, να απολαμβάνουμε και να αξιοποιούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Σε αυτούς τους περίεργους καιρούς, η ποιότητα στην ζωή μας συχνά υποτιμάται. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Ο γρήγορος ρυθμός  της καθημερινότητας μας, οι υποχρεώσεις που συνεχώς αυξάνουν, τα πολλά και πολυδιάστατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο στον μικρόκοσμο μας όσο και στο μακρόκοσμο μας.

Όμως αλήθεια, έχουμε σκεφτεί τι θυσιάζουμε κάθε φορά που χωρίς να το θέλουμε, βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα της ζωής μας;

Είναι Άνοιξη.

Είναι καιρός για αλλαγές.

Είναι καιρός να αδράξουμε την ευκαιρία και να ομορφύνουμε την ζωή μας!

Εξάλλου είναι Άνοιξη και δικαιούμαστε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας όπως πχ να σπείρουμε σπόρους πραγματικής ποιότητας και ευημερίας που θα καρποφορήσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Είναι δώρο στον εαυτό μας να μάθουμε την Τέχνη στην Ανάπτυξη και Βελτίωση της ποιότητας στην ζωή μας.

Σε αυτό το εργαστήριο σίγουρα βάζουμε τις βάσεις για μια καλύτερη ζωή. Καλούμαστε, λοιπόν, να επανεξετάσουμε τον τρόπο που ζούμε, την ποιότητα που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας τόσο στον προσωπικό μας χρόνο όσο και στην εργασία μας, μαθαίνουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν αυτήν την ποιότητα.

Σε αυτό το εργαστήριο, επανεξετάζουμε τι σημαίνει προσωπική ποιότητα, τι σημαίνει για εμάς προσωπική ευημερία και μαθαίνουμε  τρόπους που θα μας βοηθούν να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας ώστε να καλλιεργούμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή που δικαιούμαστε και αξίζουμε.

 

Το workshop απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους:

  • γυναίκες και άνδρες,
  • μικρούς και μεγάλους,
  • φοιτητές και εργαζόμενους,
  • επιχειρηματίες και επαγγελματίες,
  • εργαζόμενους ή άνεργους,

που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τον τρόπο που ζουν και διαδρούν με το κοινωνικό- επαγγελματικό τους περιβάλλον.
Στην διάρκεια του εργαστηρίου θα μάθετε:

  • πώς αντιλαμβάνεται ένας καθημερινός άνθρωπος την έννοια της ποιότητας και πώς αυτή η εντύπωση αλλάζει ανάλογα με το άτομο και τις συνθήκες που τον περιβάλλουν
  • ορισμούς της έννοιας «ποιότητα»
  • την αξία της ποιότητας σε προσωπικό επίπεδο και την σημασία της στην ευημερία και ευτυχία μας
  • τους Χρυσούς κανόνες ανάπτυξης και βελτίωσης της προσωπικής σου ποιότητα
  • πώς να καλλιεργούμε τον τρόπο σκέψης μας για να έχουμε μια πιο γεμάτη και ουσιαστική ζωή μέσα από τις προσωπικές επιλογές μας
  • πώς να θέτουμε στόχους που προάγουν την ευημερία και την ποιότητα ζωής μας

#AwesomeLife
To Μενού της συνάντησης έχει :

– ζουμερή παρουσίαση
– workbook με ασκήσεις και εργαλεία που βοηθούν στην επαγγελματική μας ανάπτυξη (παρμένες από γνωστές ασκήσεις του Life Coaching, της Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχολογίας, Θετικής Ψυχολογίας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού( NLP), που σε βοηθούν να βελτιώσεις τον εαυτό σου, να εργάζεσαι εσωτερικά για την ανάπτυξη και βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ποιότητας και ευημερίας,
– διάδραση, networking και βιωματικές ασκήσεις μαζί με τους συμμετέχοντες

Συμμετοχή:
Early Bird Συμμετοχή έως Πέμπτη 28/3:  25 ευρώ / άτομο
Κανονικό εισιτήριο από 29/3 – 9/4:           35 ευρώ / άτομο
Εγγραφή τη μέρα του σεμιναρίου:             50 ευρώ / άτομο

Η κράτηση θέσης ολοκληρώνεται με την εξόφληση της συμμετοχής είτε μέσω του eshop της Atlas Consulting ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Email: skalfa@atlasconsulting.gr

Σημαντικές Πληροφορίες:

  • Το workshop έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων
  • Το υλικό που παρέχεται είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση των συμμετεχόντων. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μέρους ή ολόκληρου του workshop και του υλικού του, για εμπορικούς σκοπούς ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  • Στο τέλος του workshop θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Σας περιμένουμε!!

Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα και η #TeamAtlas

Μετάβαση στο περιεχόμενο