To σημαντικότερο σε μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινό της κεφάλαιο
και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας!
CEO
Φορολογικός Σύμβουλος – Φοροτέχνης Λογιστής Ά Τάξης
Γιώργος Κάλφας

Γειά σας,

Είμαι ο Γιώργος Κάλφας και διοικώ την εταιρία μας εδώ και 10 χρόνια. Χαίρομαι πολύ που μέσα από την εμπειρία μου, είμαι σε θέση να υποστηρίζω αποτελεσματικά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στον Φορολογικό τους Σχεδιασμό, τη Φορολογική τους Στρατηγική, τα Εργατικά τους ζητήματα καθώς και να συμβάλω την Ανάπτυξη της Επιχείρησης στο σύνολό της.

International Tax Planning
0%
Tax Consulting
0%
Business Consulting
0%
Business Development Manager
Φοροτέχνης Λογίστρια Α’ τάξης | Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων
Σουσάνα Πατσούμη-Κάλφα

Γειά σας,

Είμαι η Σουσάνα Πατσούμη-Κάλφα, κόρη του Κλεάνθη και σύζυγος του Γιώργου και βρίσκομαι μέσα στην εταιρεία από τα γεννοφάσκια μου. Είμαι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστηρίζω μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, στην Οργάνωσή τους, την Χρηματοδότηση καθώς και τη Δημιουργία και Υλοποίηση Ευφυούς και Ολιστικού Πλάνου Ανάπτυξής τους. Η πολυποίκιλη εκπαίδευση και εμπειρία μου με βοηθά να κατανοώ και να προσφέρω λύσεις για όλους, σχεδόν, τους τομείς μέσα στην επιχείρηση, δίνοντας έμφαση στην ραχοκοκκαλιά της που είναι η διαχείριση των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων.

Business Consulting
0%
Business Coaching
0%
Business Funding
0%
Φοροτέχνης Λόγιστρια Α’ Τάξης
Νικη σταυρακη

Γειά σας,

Είμαι η Νίκη Σταυράκη.

SMEs Accounting
0%
Business Payrol
0%
Φοροτέχνης Λογίστρια Β’ Τάξης
Ελισάβετ Τερζή

Γειά σας,

Είμαι η Ελισάβετ Τερζή, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, είμαι πτυχιούχος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το 2017 ολοκλήρωσα και απέκτησα το Μεταπτυχιακό μου τίτλο MBA του Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Μιλώ άπταιστα 5 γλώσσες. Κατέχω άδεια Φοροτέχνη Λογιστή Β’ Τάξης και εργάζομαι στην Atlas Consulting από το 2015.

SMEs Accounting
0%
SMEs Bookkeeping
0%
Φοροτέχνης Λογίστρια Β’ Τάξης
Πολυξένη Σιδηροπούλου

Γειά σας,

Είμαι η Ξένια Σιδηροπούλου, γεννήθηκα στη Γερμανία και ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία δέκα ετών. Μετά το Λύκειο, εγκαταστάθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου και εξακολουθώ να ζω. Είμαι απόφοιτος της σχολής DIDACTA, τμήματος Λογιστών Μηχανογράφων καθώς και της ΙΕΣΕ του Τμήματος Προγραμματιστών Αναλυτών Η/Υ. Μιλώ Γερμανικά και Αγγλικά σε απόλυτα επιχειρησιακό επίπεδο. Κατέχω άδεια Λογίστριας Φοροτεχνικού Β’ τάξης. Έχω πολυετή εμπειρία στην τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων στο χώρο των επιχειρήσεων. Αυτό που με χαρακηρίζει είναι εργατικότητα και υπευθυνότητα.

Το motto μου… KEEP ACCOUNTING!

Bookkeeping
0%
Customer Service Support
0%
Υπεύθυνος Μισθοδοσίας

Δημήτριος Μυτιληνός

Γειά σας,

Είμαι η Δημήτρης Μυτιληνός, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (Λογιστική και Χρηματοοικονομική – πρώην ΤΕΙ Σερρών ) και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Χρηματοοικονομική Λογιστική Διοίκηση. Έχω πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα στην πολιτική οικονομία με διπλωματική μελέτη στην αντιμετώπιση της κρίσης στην ΕΕ και την Ελλάδα. Η ειδικότητά μου και ο τομέας που καλύπτω στο διάστημα των τριών τελευταίων χρόνων είναι η Μισθοδοσία και τα Εργασιακά Θέματα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανήκω στην ‘οικογένεια’, την εξαιρετική ομάδα της Atlas Consulting λειτουργώντας σε άψογο εργασιακό κλίμα και βιώνοντας τη συνεχόμενη αναβάθμιση των γνώσεών μου και της επαγγελματικής μου κατάρτισης.

To moto μου είναι: The colours of the sky is not far away from Atlas!

Payroll
0%
SMEs Accounting
0%
Customer Service
0%
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ- ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ

Γειά σας,

Είμαι η Σταυρούλα Δερμεντζή, γεννημένη στην Κυριακή Έβρου κοντά στο Σουφλί και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι Στέλεχος Διοίκησης και Γραμματειακής Υποστήριξης εδώ και 20 χρόνια. Στην Atlas Consulting έχω αναλάβει τα καθήκοντα της Γραμματειακής Υποστήριξης και της Υποστήριξης πελατών. Μου αρέσει πολύ το περιβάλλον εργασίας μου, η ομάδα που συνεργάζομαι και το μότο μου είναι “Κάνε στους άλλους αυτό που θα ήθελες να κάνουν και οι άλλοι σ εσένα”.

SMEs Accounting
0%
SMEs Bookkeeping
0%
Συνεργάτης Νομού Αττικής 
Γαρυφαλλιά Βεντούρη

Γειά σας,

Είμαι η Γαρυφαλλιά Βεντούρη. Γεννήθηκα και ζω στον Πειραιά. Έχω σπουδές Ειδικού Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου σε Δημόσιο ΙΕΚ με συμπληρωμένα πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο φοροτεχνικό και λογιστικό κλάδο.

Χαίρομαι που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια της Atlas Consulting καθώς τη βιώνω ως μια πρωτοπόρα εταιρεία με όραμα, ομαδικό πνεύμα και συνεχή εξέλιξη.

Στόχος μου να εξυπηρετώ τους πελάτες της εταιρίας στην περιοχή της Αττικής.

Customer Service
0%
SMEs Bookkeeping
0%
Σύμβουλος Διεθνούς Επιχειρηματικότητας
Ελίζαμπεθ Μαρία Βέρτερ

Γειά σας,

Είμαι η Ελίζαμπεθ Μαρία Βέρτερ. Είμαι γενημένη και ζω στην Ολλανδία. Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνές Δίκαιο και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο στο Catholic University of Nijmegen στην Ολλανδία και καθώς και σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο ενώ έχω σπουδάσει Διεθνή Διπλωματία και Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Dutch Institute of International Relations Clingendale. Εργάζομαι ως Διεθνής Σύμβουλος Επιχειρήσεων τόσο στην Ολλανδία όσο και την Ελλάδα ενώ υπήρξα επιχειρηματίας επί σειρά ετών. Έχω μεγάλη αγάπη και προσανατολισμό προς την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και υπήρξα Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε πολλές ΜΚΟ και ενδεικτικά αναφέρω τις TOWER, IΑΓΜΕ, IWOG, Greek-Dutch Society κλπ. Είμαι Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς έχω κερδίσει πολλά βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Εκτιμώ και απολαμβάνω τη στενή συνεργασία μου με την ‘οικογένεια’ της Atlas Consulting καθώς συμμεριζόμαστε κοινές αξίες, κοινές αρχές και τον ίδιο δυναμισμό στα επιχειρηματικά μας οράματα.

International Business Development
0%
International Relations
0%
International Business Mentoring
0%
Social Entrepreneurship
0%

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ATLAS CONSULTING

Επικεφαλής και Συντονιστής Νομικής Ομάδας
Νομικός – Δικηγόρος
Θεόδωρος Γ. Κάλφας

Γειά σας,

Είμαι η Θοδωρής Κάλφας. Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και εργάζομαι ως Νομικός-Δικηγόρος τα τελευταία 20 χρόνια.

Ειδικεύομαι στο Εμπορικό, Μεταναστευτικό, Ιδιοκτησιακό και Εργατικό Δίκαιο και υποστηρίζω Εμπορικές Εταιρείες καθώς και Επιχειρηματίες για Εργατικά, Αστικά και Εμπορικά θέματα, τόσο σε Συμβουλευτικό όσο και σε Δικαστικό Επίπεδο.
Επιμένοντας στην προσωπική επαφή για την κάλυψη από Νομικής πλευράς τις ανάγκες των πελατών της Atlas Consulting, διασφαλίζω από κάθε άποψη τα Νομικά Ζητήματα που επηρεάζουν το σύνολο των Επιχειρηματικών τους Δραστηριοτήτων όπως Δάνεια και Εμπορικές Συμβάσεις, Εμπορικά Σήματα και Θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Εργασιακές Σχέσεις, Επιχειρηματικές Μισθώσεις, θέματα που αφορούν στη Διαχείριση Ακινήτων και τέλος Θέματα Μετανάστευσης (θεωρήσεις κλπ).
Η στενή συνεργασία με τη δυναμική ομάδα της Atlas Cosulting, ήρθε ως φυσική συνέπεια καθώς χαρακτηριζόμαστε από κοινές αρχές και αξίες και συμμεριζόμαστε κοινό επιχειρηματικό οραματισμό.

 ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ATLAS CONSULTING

Είναι η ομάδα Μηχανικών Συνεργατών που από κοινού αναλαμβάνουμε Ολοκληρωμένη Κάλυψη αναγκών για τον Εντοπισμό των πλέον Κατάλληλων Επαγγελματικών Χώρων για τους πελάτες μας, την Εκτίμηση Ακινήτων και την Πλήρη Αποκατάσταση Επαγγελματικών κτιρίων με σκοπό την αξιοποίησή τους τόσο Επιχειρησιακά όσο και Επενδυτικά.

Επικεφαλής Μηχανικός
Γιάννης Διονυσόπουλος

Γειά σας,

Είμαι ο Γιάννης Διονυσόπουλος. Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Sheffield στην Αγγλία τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το Τεχνικό μου Γραφείο απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγους καθώς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Τα έργα που έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει, κατά κύριο λόγο μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά Προσφυγικές Δομές, Σχολεία, Βιομηχανικούς Χώρους. Η χρήση καινοτόμων εργαλείων (όπως το BIM: Building Information Modeling) μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στον πελάτη μας λύσεις σύγχρονες, εφαρμόσιμες και οικονομικά συμφέρουσες.

Η στενή συνεργασία μας με την Atlas Consulting είναι ισχυρή και αποτελεσματική μέσα από την κοινή αντίληψη των δύο ομάδων πάνω σε αξίες, αρχές λειτουργίας και κοινό ‘ορίζοντα’ προς το μέλλον .

Design experience
0%
Contractor Experience
0%

Graphic Design & web Development Τeam

Η Atlas Consulting διατηρεί πιστοποιημένες Εξωτερικές Συνεργασίες με Graphic Designers και Web Developers. Διασφαλίζεται έτσι η άρτια Οπτική Επικοινωνία και Υποστήριξη όλων των Eνεργειών Προώθησης των Mικρών Eπιχειρήσεων όσο και ο αποτελεσματικός Σχεδιασμός και Υλοποίηση απλών Websites έως και απαιτητικών e-shops.

Εξειδικευμένοι Graphic Designers
Corporate Identity
0%
Exclusive Design Applications
0%
Print Design
0%
Web Design
0%
Εξειδικευμένοι Web Developers
Wordpress Website Development
0%
Eshop Development
0%
Custom Web Development
0%
Ζουρνατζής Βασίλειος
Country Manager Tender Service GR

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και που τίποτα δεν είναι σταθερό, η ιδέα και μόνο ότι σε υποστηρίζουν άνθρωποι αποφασισμένοι να είναι πάντα επίκαιροι αποτελεί πηγή έμπνευσης.
Αντλώ καθημερινά θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα όπως ο Γιώργος και η Σουσάνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Atlas.

Χαρά Κουτσουρέλια
ΕΛ.Β.Η.Σ. ΙΚΕ
Διευθ. Σύμβουλος

Στα 5μιση χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής μου συνεργάζομαι με την Atlas Consulting, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας έχουν σταθεί δίπλα στην επιχείρησή μου από το ξεκίνημα μου, χωρίς ποτέ κανείς να δυσανασχετίσει για τις απαιτήσεις μου και τις συνεχόμενες ερωτήσεις που προέκυπταν από την απειρία μου.

Η άμεση ανταπόκρισή τους και η τυπικότητα είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Με κάνουν να νιώθω ότι «μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» και να μην κινδυνεύει η επιχείρησή μου , μιας και ίδιοι αναλαμβάνουν όλες αυτές τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται κάθε φορά η επιχείρηση και με ενημερώνουν αναλυτικά για τις κινήσεις τους.

Εκτός όλων αυτών , οι συνεργάτες της εταιρίας με προσεγγίζουν σε φιλικό επίπεδο, και με κάνουν να νιώθω άνετα και να εκφράζω την παραμικρή απορία που μου προκύπτει.

Γιώργος Τσιμπρικίδης
Goodog Academy
CEO

Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά  εν μέσω δυσχερών οικονομικών συνθηκών και γι αυτό το λόγο ήμασταν διστακτικοί. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Atlas Consulting δεν θα τολμούσαμε ποτέ αυτό το βήμα. Όλη  η ομάδα της Atlas διακατέχεται από μια αισιοδοξία που δε συναντάς εύκολα. Η Σουσάνα έχει άριστη γνώση  της αγοράς  και της σημερινής  πραγματικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γι αυτό τα βήματα που προτείνει είναι μεθοδευμένα στρατηγικά και χωρίς άσκοπα έξοδα. Ο Γιώργος μέσα από την άρτια τεχνογνωσία και την εμπειρία του φέρνει αποτελεσματικά εις πέρας το δύσκολο φοροτεχνικό κομμάτι. Όλο το team γνωρίζει καλά πως να κρατά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον εκάστοτε συνεργάτη και αυτό γεννά μια επoικοδομητική συνεργασία.

Η συνεργασία με την Atlas Consulting είναι τελικά η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

 

Κώστας Βασιλειάδης
Εταιρίας κινητής επικοινωνίας
CEO

” Επαγγελματισμός , Μετρήσιμα Αποτελέσματα, Δίπλα σου κάθε στιγμή και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνουν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Consulting. Δυστυχώς σπανίζουν στην αγορά, άνθρωποι και επαγγελματίες σαν και τους ανθρώπους της A.TL.AS. Ευχαριστούμε για όλα !

 

Μαρία Δερμεντζή και Αναστασία Σιάπκα
Code it Like a Girl

Ανακαλύψαμε την A.TL.AS Consulting μέσα από το διαδικτυακό έργο της Σουσάνας Πατσούμη Κάλφα, δηλαδή άρθρα της και παρουσιάσεις που βρίσκαμε τυχαία, και εντυπωσιαστήκαμε από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες λογιστικές και φορολογικές εξελίξεις καθώς και από την άρτια κατάρτισή της ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτό όμως που διατηρεί τη συνεργασία μας είναι η όλη επαγγελματική και προσωπική στάση της Σουσάνας και του Γιώργου Κάλφα, την οποία διακρίνουν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα.
Σε κάθε μας συνάντηση νιώθουμε ότι είναι παρόντες και νοιάζονται πραγματικά για την εταιρία μας παρέχοντάς μας αφειδώς συμβουλές σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το Code it Like a Girl προσπαθεί πάντα να επιλέγει έξυπνα τους συνεργάτες του και η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι η συνεργασία μας με την ομάδα τηςA.TL.AS Consulting με την οποία πλέον έχουμε αναπτύξει και μια σχέση mentoring.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε στα κρίσιμα πρώτα βήματά μας!

 

 

“Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό σεμινάριο με πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας. Συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του ανθρώπου. Σας ευχαριστώ πολύ – Ευθαλία Λιάππη / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής 

Christophe STEFANIDIS
Skyrent P.C.
Partner

My experience with Atlas Consulting started several months before the incorporation of Skyrent company in Thessaloniki. While Skyrent was just a business project, I was keen to find the best consulting firm for the development of this project. You should know that I do not have my residence in Greece and I do not speak Greek.

After spending some time looking into business directories and on the Internet, I came across Atlas Consulting website. My first good surprise was to discover a website written in English. My second good surprise was to discover Sousana and George. From the first contact I realized that I was talking to professional specialists with high-level expertise.

Sousana and George accompanied me throughout the development of my business project, from the very first step to the last one. They answered all my questions with patience and professionalism. Whether in their office, on the phone, by email or on Skype, they have always been available.Thanks to their effective guidance and support, Skyrent is now a reality.

I recommend Atlas Consulting without reservation to local and foreign entrepreneurs looking for sound advice and efficient support to business creation in Greece.

Φοίβος Μπέλος
Παραγωγή & Εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων

Η προσωπική μου εμπειρία στο κομμάτι του self management με την Σουσάνα Κάλφα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική για εμένα! Ενώ ξεκινήσαμε να κάνουμε τις συναντήσεις μας για να καταφέρω να μανατζάρω καλύτερα τον εαυτό μου , η Σουσάνα μέσα από την διορατικότητα που την διακρίνει αλλά προφανώς και την εμπειρία της , κατάφερε να μου δείξει ότι το ουσιαστικό θέμα που είχα να αντιμετωπίσω ήταν σε άλλο τομέα!
Από την στιγμή που ολοκληρώσαμε τον ”κύκλο” των συναντήσεων μας, η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή , πιο θετική εννοείται , και ανυπομονώ για το πότε θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της . Συστήνω με απόλυτη βεβαιότητα στον κάθε ένα να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του , και να γνωριστεί το λιγότερο μαζί της ώστε να μπορέσει είτε στο προσωπικό, , είτε στο επαγγελματικό τομέα να γίνει με λιγότερη προσπάθεια πιο αποτελεσματικός!!!

 

Στην συνεργασία μας με την εταιρία σας απολαμβάνουμε την αμεσότητα, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, την συνδρομή και την διάδραση σας όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Δεν ανησυχούμε για το κομμάτι της εταιρείας που διαχειρίζεστε εσείς.

noris-logo

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Healy Consultants Group

Atlas Testimonial - Healy Consultants Group

Arena Group Testimonial

Arena Group Testimonial

logo

Testimonial TWD

Elisabeth Werter
EU Ambassador of Female Entrepreneurship/Owner of Salonika International Consultancy

Sousana and Georgos Kalfas are the heart of their company Atlas Consulting. Both are dedicated professionals with different and excellent skills and they have helped my company with valuable advice. Their knowledge is not only updated on the Greek changing reality but also on European tax legislation. They really have helped me with finding the best solutions and informing me well ahead on issues that concern my business.

Furthermore I had the pleasure to work with them as president of the Non-for-Profit organization “The Dutch Greek Society of Northern Greece”. Also in this case both helped at a brainstorm session to solve tax issues concerning the organization of a voluntary workshop.

Last but not least they have the excellent quality of a personal touch and to exceed your expectations.