To σημαντικότερο σε μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο της κεφάλαιο.
Και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας!
CEO – Φορολογικός Σύμβουλος – Φοροτέχνης Λογιστής Ά Τάξης
Γιώργος Κάλφας

Γεια σου,

Είμαι ο Γιώργος Κάλφας και διοικώ την εταιρία μας εδώ και 10 χρόνια. Χαίρομαι πολύ που μέσα από την εμπειρία μου, είμαι σε θέση να υποστηρίζω αποτελεσματικά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στον Φορολογικό τους Σχεδιασμό, την Φορολογική τους Στρατηγική, τα Εργατικά σου ζητήματα καθώς και στην Ανάπτυξη της επιχείρησης τους.

International Tax Planning
0%
Tax Consulting
0%
Business Consulting
0%
Business Development Manager | Φορ. Λογίστρια Α’ τάξης | Σύμβουλος Ανάπτυξησ Επιχείρησεων
Σουσάνα Πατσούμη – Κάλφα

Γεια σου,

Είμαι η Σουσάνα Πατσούμη Κάλφα και είμαι η κόρη του Κλεάνθη και η σύζυγος του Γιώργου και βρίσκομαι μέσα στην εταιρία από τα γεννοφάσκια μου. Είμαι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστηρίζω μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, στη Οργάνωση τους, στην Χρηματοδότηση καθώς και στην Δημιουργία και Υλοποίηση Ευφυούς και Ολιστικού Πλάνου Ανάπτυξης τους. Η πολυποίκιλη εκπαίδευση και εμπειρία μου με βοηθά να κατανοώ και να προσφέρω λύσεις για όλους (σχεδόν) τους τομείς μέσα στην επιχείρηση, δίνοντας έμφαση στην ραχοκοκκαλιά της, που είναι η διαχείριση των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων.

Business Consulting
0%
Business Coaching
0%
Business Funding
0%
Υπεύθυνος Τμήματος ΜισθοδοσιαΣ – Φορ.Λόγιστης Α’ Τάξης
Σωτήρης Κουτσός

Γεια σου,

Είμαι ο Σωτήρης Κουτσός, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα στο Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας (Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) που λειτουργεί στην πόλη Σερρών και συγκεκριμένα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής απ’ όπου και αποφοίτησα το 2014. Το 2017 ολοκλήρωσα το ΜΒΑ με εξειδίκευση στην Χρηματοοικονομική  από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

SMEs Accounting
0%
Business Payrol
0%
Φοροτέχνης Λογίστρια Β’ Τάξης
Ελισάβετ Τερζή

Γεια σου ,

Είμαι η Ελισάβετ Τερζή, γεννήθηκα και ζω στην Θεσσαλονίκη! Σπούδασα και πήρα πτυχίο Λογιστικής από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επίσης  το 2017 ολοκλήρωσα και το Μεταπτυχιακό μου MBA στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Μιλώ άπταιστα 5 γλώσσες. Κατέχω άδεια Φοροτέχνη Λογιστή Β’ Τάξης και εργάζομαι στην εταιρία από το 2015.

SMEs Accounting
0%
SMEs Bookkeeping
0%
Φοροτέχνης Λογίστρια Β’ Τάξης
 Πολυξένη Σιδηροπούλου

Γεια σου,

 

Είμαι η Ξένια Σιδηροπουλου, γεννήθηκα στην Γερμανία και ήρθα στην Ελλάδα στην ηλικία των δέκα ετών. Τελείωσα το λύκειο στην επαρχία και εγκαταστάθηκα στην Θεσσαλονίκη, όπου εξακολουθώ να ζω! Είμαι απόφοιτος της σχολής DIDACTA, τμήματος λογιστών μηχανογράφων και της ΙΕΣΕ, τμήματος προγραμματιστών αναλυτών Η/Υ. Μιλώ Γερμανικά και Αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο. Κατέχω άδεια Λογίστριας Φοροτεχνικού Β’ τάξης. Εχω πολυετή εμπειρία στην τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων στον χώρο των επιχειρήσεων. Αυτό που με χαρακηρίζει είναι εργατικότητα και υπευθυνότητα.

Το motto μου?…….. KEEP ACCOUNTING!

Bookkeeping
0%
Customer Service Support
0%
Υπεύθυνος Μισθοδοσίας

Δημήτριος Μυτιληνός

Γεια σου,

ονομάζομαι Μυτιληνός Δημήτρης. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει στο  Τμήμα Οικονομικών Επιστημών  που ανήκει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας  (Λογιστική  & Χρηματοοικονομική  – τέως ΤΕΙ Σερρών ) και έχω σχετικό Master στη Χρηματοοικονομική Λογιστική Διοίκηση. Έχω κάνει εκτεταμένη έρευνα στη πολιτική οικονομία με διπλωματική μελέτη στην αντιμετώπιση της κρίσης στην ΕΕ και στην Ελλάδα. Η Ειδικότητα μου και ο κλάδος που ασχολούμαι τα τελευταία τρία χρονια είναι η Μισθοδοσία και τα Εργασιακά.

Χαίρομαι πολύ που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια της Atlas Consulting γιατί είναι μια εξαιρετική ομάδα σε ένα άψογο εργασιακό κλίμα και νοιώθω ότι συνεχόμενα αναβαθμίζονται οι γνώσεις και η επαγγελματική μου κατάρτιση.

To moto μου είναι: The colours of the sky is not far away from Atlas!

Payroll
0%
SMEs Accounting
0%
Customer Service
0%
Συνεργάτης Ν.Αθηνών 
Γαρυφαλλιά Βεντούρη

Γεια σου,
είμαι η Γαρυφαλλιά Βεντούρη. Γεννήθηκα και ζω στον Πειραιά. Έχω σπουδάσει ειδικός μηχανογραφημενου λογιστηρίου σε δημόσιο ΙΕΚ και έχω 15 χρόνια εμπειρία στον φοροτεχνικο και λογιστικό κλάδο.

Χαίρομαι πολύ που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια της Atlas Consulting γιατί είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία με όραμα, ομαδικό πνεύμα και συνεχή εξέλιξη.

Στόχος μου να εξυπηρετώ τους πελάτες της εταιρίας στην Αττική.

Customer Service
0%
SMEs Bookkeeping
0%
Διεθνής Σύμβουλος Επιχειρήσεων
 Ελίσαμπεθ Μαρία Βέρτερ

Γεια σου,

Είμαι η Ελίζαμπεθ Μαρία Βέρτερ. Γεννήθηκα και ζω στην Ολλανδία. Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνές Δίκαιο και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο στο Catholic University of Nijmegen στην Ολλανδία και καθώς και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, έχω κάνει Διεθνή Διπλωματία και Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις  στο Dutch Institute of International relations Clingendale. Εργάζομαι ως  Διεθνείς Σύμβουλος Επιχειρήσεων τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ελλάδα καθώς και υπήρξα επιχειρηματίας επί σειρά ετών. Έχω μεγάλη αγάπη στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και υπήρξα Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε πολλούς ΜΚΟ όπως το TOWER, IΑΓΜΕ, IWOG, Greek-Dutch Society κτλ.. Είμαι Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και έχω κερδίσει πολλά βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Μου αρέσει πολύ που είμαι στενός συνεργάτης της οικογένειας της Atlas, διότι έχουμε κοινές αξίες, κοινές αρχές και μοιραζόμαστε κοινά επιχειρηματικά οράματα.

International Business Development
0%
International Relations
0%
International Business Mentoring
0%
Social Entrepreneurship
0%

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ATLAS CONSULTING

Επικεφαλής και Συντονιστής Νομικής Ομάδας
Νομικός – Δικηγόρος
Θεόδωρος Γ. Κάλφας

Γεια σου,

Είμαι η Θοδωρής Κάλφας . Γεννήθηκα και ζω στην Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Εργάζομαι Νομικός και Δικηγόρος τα τελευταία 20 χρόνια.

Ειδικεύομαι στο εμπορικό, μεταναστευτικό, ιδιοκτησιακό και εργατικό δίκαιο, που εκπροσωπεί εμπορικές εταιρείες καθώς και επιχειρηματίες για εργατικά, αστικά και εμπορικά θέματα, τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστικό επίπεδο. Επιμένοντας στην προσωπική επαφή και στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, ασχολούμαι κυρίως με νομικά ζητήματα που επηρεάζουν το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, δηλαδή δάνεια και εμπορικές συμβάσεις, εμπορικά σήματα και θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εργασιακές σχέσεις, επιχειρηματικές μισθώσεις και θέματα πραγματικής διαχείριση ακινήτων καθώς και θέματα μετανάστευσης (θεωρήσεις

Μου αρέσει πολύ που είμαι στενός συνεργάτης της οικογένειας της Atlas, διότι έχουμε κοινές αξίες, κοινές αρχές και μοιραζόμαστε κοινά επιχειρηματικά οράματα.

 ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ATLAS CONSULTING

Είναι η ομάδα Μηχανικών Συνεργατών που από κοινού αναλαμβάνουμε Ολοκληρωμένη Κάλυψη αναγκών για την Έρευση Επαγγελματικών χώρων για τους πελάτες μας, την Εκτίμηση Ακινήτων και Πλήρη Αποκατάσταση Επαγγελματικών κτιρίων με σκοπό την αξιοποίηση τους επιχειρηματικά και επενδυτικά.

Επικεφαλής Μηχανικός
Γιάννης Διονυσόπουλος

Γεια σου,

Είμαι ο Γιάννης Διονυσόπουλος. Γεννήθηκα και ζω στην Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Sheffield στην Αγγλία τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το τεχνικό μου γραφείο αποτελείται από Αρχιτέκτονες, Μηχανολόγους καθώς και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Μαζί, έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει έργα μεγάλης κλίμακας όπως: προσφυγικές δομές, σχολεία, βιομηχανικούς χώρους κ.α. Η χρήση καινοτόμων εργαλείων (όπως το BIM: Building Information Modeling) μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στον πελάτη μας λύσεις σύγχρονες, εφαρμόσιμες και οικονομικά συμφέρουσες.

Μου αρέσει πολύ που είμαι στενός συνεργάτης της οικογένειας της Atlas, διότι έχουμε κοινές αξίες, κοινές αρχές και μοιραζόμαστε κοινά επιχειρηματικά οράματα.

Design experience
0%
Contractor Experience
0%

Designers & Developers Τeam

Εξωτερικοί Συνεργασίες με Web Developers και Σχεδιαστές που αναλαμβάνουν από την σχεδίαση απλών websites έως και απαιτητικά eshops και γραφιστική υποστήριξη όλων των ενεργειών προώθησης των μικρών επιχειρήσεων.

Εξειδικευμένοι Graphic Designers
Corporate Identity
0%
Exclusive Design Applications
0%
Print Design
0%
Web Design
0%
Εξειδικευμένοι Web Developers
Wordpress Website Development
0%
Eshop Development
0%
Custom Web Development
0%
Ζουρνατζής Βασίλειος
Country Manager Tender Service GR

Σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και που τίποτα δεν είναι σταθερό, η ιδέα και μόνο ότι σε υποστηρίζουν άνθρωποι αποφασισμένοι να είναι πάντα επίκαιροι αποτελεί πηγή έμπνευσης.
Αντλώ καθημερινά θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα όπως ο Γιώργος και η Σουσάνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Atlas.

Χαρά Κουτσουρέλια
ΕΛ.Β.Η.Σ. ΙΚΕ
Διευθ. Σύμβουλος

Στα 5μιση χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής μου συνεργάζομαι με την Atlas Consulting, δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απεναντίας έχουν σταθεί δίπλα στην επιχείρησή μου από το ξεκίνημα μου, χωρίς ποτέ κανείς να δυσανασχετίσει για τις απαιτήσεις μου και τις συνεχόμενες ερωτήσεις που προέκυπταν από την απειρία μου.

Η άμεση ανταπόκρισή τους και η τυπικότητα είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Με κάνουν να νιώθω ότι «μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» και να μην κινδυνεύει η επιχείρησή μου , μιας και ίδιοι αναλαμβάνουν όλες αυτές τις πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται κάθε φορά η επιχείρηση και με ενημερώνουν αναλυτικά για τις κινήσεις τους.

Εκτός όλων αυτών , οι συνεργάτες της εταιρίας με προσεγγίζουν σε φιλικό επίπεδο, και με κάνουν να νιώθω άνετα και να εκφράζω την παραμικρή απορία που μου προκύπτει.

Γιώργος Τσιμπρικίδης
Goodog Academy
CEO

Αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε επιχειρηματικά  εν μέσω δυσχερών οικονομικών συνθηκών και γι αυτό το λόγο ήμασταν διστακτικοί. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχαμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Atlas Consulting δεν θα τολμούσαμε ποτέ αυτό το βήμα. Όλη  η ομάδα της Atlas διακατέχεται από μια αισιοδοξία που δε συναντάς εύκολα. Η Σουσάνα έχει άριστη γνώση  της αγοράς  και της σημερινής  πραγματικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γι αυτό τα βήματα που προτείνει είναι μεθοδευμένα στρατηγικά και χωρίς άσκοπα έξοδα. Ο Γιώργος μέσα από την άρτια τεχνογνωσία και την εμπειρία του φέρνει αποτελεσματικά εις πέρας το δύσκολο φοροτεχνικό κομμάτι. Όλο το team γνωρίζει καλά πως να κρατά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον εκάστοτε συνεργάτη και αυτό γεννά μια επoικοδομητική συνεργασία.

Η συνεργασία με την Atlas Consulting είναι τελικά η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

 

Κώστας Βασιλειάδης
Εταιρίας κινητής επικοινωνίας
CEO

” Επαγγελματισμός , Μετρήσιμα Αποτελέσματα, Δίπλα σου κάθε στιγμή και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνουν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων της A.TL.AS Consulting. Δυστυχώς σπανίζουν στην αγορά, άνθρωποι και επαγγελματίες σαν και τους ανθρώπους της A.TL.AS. Ευχαριστούμε για όλα !

 

Μαρία Δερμεντζή και Αναστασία Σιάπκα
Code it Like a Girl

Ανακαλύψαμε την A.TL.AS Consulting μέσα από το διαδικτυακό έργο της Σουσάνας Πατσούμη Κάλφα, δηλαδή άρθρα της και παρουσιάσεις που βρίσκαμε τυχαία, και εντυπωσιαστήκαμε από τις γνώσεις της σχετικά με τις τελευταίες λογιστικές και φορολογικές εξελίξεις καθώς και από την άρτια κατάρτισή της ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτό όμως που διατηρεί τη συνεργασία μας είναι η όλη επαγγελματική και προσωπική στάση της Σουσάνας και του Γιώργου Κάλφα, την οποία διακρίνουν η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα.
Σε κάθε μας συνάντηση νιώθουμε ότι είναι παρόντες και νοιάζονται πραγματικά για την εταιρία μας παρέχοντάς μας αφειδώς συμβουλές σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το Code it Like a Girl προσπαθεί πάντα να επιλέγει έξυπνα τους συνεργάτες του και η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι η συνεργασία μας με την ομάδα τηςA.TL.AS Consulting με την οποία πλέον έχουμε αναπτύξει και μια σχέση mentoring.

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε στα κρίσιμα πρώτα βήματά μας!

 

 

“Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό σεμινάριο με πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μας. Συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του ανθρώπου. Σας ευχαριστώ πολύ – Ευθαλία Λιάππη / Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής 

Christophe STEFANIDIS
Skyrent P.C.
Partner

My experience with Atlas Consulting started several months before the incorporation of Skyrent company in Thessaloniki. While Skyrent was just a business project, I was keen to find the best consulting firm for the development of this project. You should know that I do not have my residence in Greece and I do not speak Greek.

After spending some time looking into business directories and on the Internet, I came across Atlas Consulting website. My first good surprise was to discover a website written in English. My second good surprise was to discover Sousana and George. From the first contact I realized that I was talking to professional specialists with high-level expertise.

Sousana and George accompanied me throughout the development of my business project, from the very first step to the last one. They answered all my questions with patience and professionalism. Whether in their office, on the phone, by email or on Skype, they have always been available.Thanks to their effective guidance and support, Skyrent is now a reality.

I recommend Atlas Consulting without reservation to local and foreign entrepreneurs looking for sound advice and efficient support to business creation in Greece.

Φοίβος Μπέλος
Παραγωγή & Εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων

Η προσωπική μου εμπειρία στο κομμάτι του self management με την Σουσάνα Κάλφα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική για εμένα! Ενώ ξεκινήσαμε να κάνουμε τις συναντήσεις μας για να καταφέρω να μανατζάρω καλύτερα τον εαυτό μου , η Σουσάνα μέσα από την διορατικότητα που την διακρίνει αλλά προφανώς και την εμπειρία της , κατάφερε να μου δείξει ότι το ουσιαστικό θέμα που είχα να αντιμετωπίσω ήταν σε άλλο τομέα!
Από την στιγμή που ολοκληρώσαμε τον ”κύκλο” των συναντήσεων μας, η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή , πιο θετική εννοείται , και ανυπομονώ για το πότε θα συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί της . Συστήνω με απόλυτη βεβαιότητα στον κάθε ένα να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του , και να γνωριστεί το λιγότερο μαζί της ώστε να μπορέσει είτε στο προσωπικό, , είτε στο επαγγελματικό τομέα να γίνει με λιγότερη προσπάθεια πιο αποτελεσματικός!!!

 

Στην συνεργασία μας με την εταιρία σας απολαμβάνουμε την αμεσότητα, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, την συνδρομή και την διάδραση σας όταν θέλουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και φορολογικά θέματα.Δεν ανησυχούμε για το κομμάτι της εταιρείας που διαχειρίζεστε εσείς.

noris-logo

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Atlas Consulting Testimonial

Healy Consultants Group

Atlas Testimonial - Healy Consultants Group

Arena Group Testimonial

Arena Group Testimonial

logo

Testimonial TWD

Elisabeth Werter
EU Ambassador of Female Entrepreneurship/Owner of Salonika International Consultancy

Sousana and Georgos Kalfas are the heart of their company Atlas Consulting. Both are dedicated professionals with different and excellent skills and they have helped my company with valuable advice. Their knowledge is not only updated on the Greek changing reality but also on European tax legislation. They really have helped me with finding the best solutions and informing me well ahead on issues that concern my business.

Furthermore I had the pleasure to work with them as president of the Non-for-Profit organization “The Dutch Greek Society of Northern Greece”. Also in this case both helped at a brainstorm session to solve tax issues concerning the organization of a voluntary workshop.

Last but not least they have the excellent quality of a personal touch and to exceed your expectations.